Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 All-inclusive
 Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 All-inclusive

v.a. € 2.420, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Tweepersoonskamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 06-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Saadiyat Rotana Resort & Villa's , Abu Dhabi

Saadiyat Rotana Resort & Villas is een uniek vijfsterrenhotel met opvallende moderne Arabische architectuur en een schitterend uitzicht op de Arabische Golf. Het resort ligt langs een spectaculair 9 km lang, ongerept wit zandstrand van Saadiyat Beach op het adembenemende eiland Saadiyat waar inheemse schildpadden leven, het Louvre Abu Dhabi en het opkomende Guggenheim Abu Dhabi binnen handbereik zijn. Rotana staat bekend om de excellente restaurants, kinderfaciliteiten en ruime moderne kamers. De prestigieuze 18-holes golfbaan ontworpen door de legendarische golfspeler Gary Player ligt nabij het hotel. De luchthaven Abu Dhabi ligt op ca. 30 km.

Special

Tot 25% voordeel op uw verblijf*
+
Upgrade naar halfpension*
* min. verblijf van 3 nachten
Van 18-03-2024 t/m 30-09-2024
Indien geboekt voor 13-04-2024
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Schitterende lobby met uitzicht over zee. Het middelpunt van het resort is het riante zwembad met apart kinderbad. Zowel aan het zwembad als aan het strand staan ligbedden en parasols ter beschikking. Ontspan in de Bodylines Fitness Club, een modern wellnesscenter met een volledig uitgeruste fitnessruimte. Faciliteiten omvatten ook sauna’s voor dames en heren. Jonge gasten worden verwend in Aladdin’s Cave, de kidsclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Van leuke en educatieve activiteiten die worden georganiseerd in de clublocatie, tot buitenspellen en activiteiten zoals een lazy river, een kinderzwembad, een bioscoopzone, een tienerzone en een waterglijbaan. De kleintjes zijn verzekerd van non-stop entertainment, waardoor hun ouders tijd hebben om te ontspannen. Voorts 1 tennisbaan, 2 paddel courts, minigolf en een beachclub aan het ongerepte witte zandstrand. Aangezien het strand onder natuurbescherming valt, worden naast het hotel alleen niet-gemotoriseerde watersportactiviteiten aangeboden. Het resort is een paradijs voor golfliefhebbers en ligt op minder dan tien minuten rijden van de Saadiyat Beach Golf Club, ontworpen door golflegende Gary Player. De unieke baan biedt een sensationeel uitzicht op zee en is gebouwd met gevoel voor de omringende natuurlijke omgeving.

Wellness

Ontspan in de ruime Zen Spa met 9 behandelkamers en geniet van de verschillende schoonheidsbehandelingen. Een sauna en een Turkse hamam staan gratis ter beschikking.

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies & ontbijt. Halfpension, Premium Halfpension, Volpension, Premium Volpension en All-clusive mogelijk.
Bij het boeken van Premium Half- en Volpension zijn niet-alcoholische dranken en 3 alcoholische drankjes per maaltijd inbegrepen.
Bij het boeken van All-inclusive zijn ontbijt, lunch en diner van het All-inclusive menu + snacks bij de Poolbar (geseleceerd menu) inbegrepen. Tevens (alcoholische en niet-alcoholische) drankjes tussen 10:00u en 02:00u.

Het hotel beschikt over 7 restaurants en bars;

Sim Sim Restaurant: serveert een rijke selectie internationale delicatessen.
Si Ristorante Italiano & Bar: gespecialiseerd in Italiaanse specialiteiten.
Hamilton's Gastropub: voor traditionele Britse en Amerikaanse gerechten.
Turtle Bay Bar & Grill: dit restaurant biedt een schitterend uitzicht op de oceaan en serveert uitstekende grillspecialiteiten.
Poolbar: voor snacks en drankjes.
Nasma Beach Bar: voor verfrissende cocktails en livemuziek.
Sama Lobby Lounge: voor een verscheidenheid aan koffie en thee.


Kamers & Suites

De 327 kamers en 13 strandvilla’s zijn in modern design ingericht in combinatie met Arabische stijlelementen. Voorzien van kingsizebed of 2 queensizebedden, flatscreen-tv, airconditioning, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten en kluisje. Fraaie badkamer met bad en separate regendouche. Balkon met uitzicht op de tuin, het zwembad, het resort of het strand.

Tweepersoonskamer

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Ruime kamer met en suite badkamer. Balkon met uitzicht op de tuin of het resort.

Kamer Tuinzicht

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Ruime kamer met en suite badkamer. Terras met uitzicht op de tuin of het resort.

Kamer Zeezicht

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Elegante kamer. Balkon met schitterend uitzicht op zee.

Family Kamer

ca. 80 m², maximaal 3 volwassenen en 2 kinderen  
Bestaat uit twee Tuinzichtkamers verbonden via een halletje. Ideaal voor families. Een slaapkamer is voorzien van een kingsizebed met eventueel een extra bed. De tweede slaapkamer is voorzien van 2 aparte bedden (140x200). Balkon met uitzicht over de tuin van het resort.

Club Rotana Kamer

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind  
Kamer gelegen op de hoogste verdieping met zeezicht. Inclusief de clubfaciliteiten: check-in, ontbijt tot 11:00 uur, koffie, thee en frisdranken, afternoon tea gedurende de dag en geselecteerde alcoholische drankjes en hapjes van 18:00-20:00 uur. Gasten tot 13 jaar dienen begeleid te worden door een volwassene.

Suite Resortzicht - 1 slaapkamer

ca. 80 m², maximaal 4 personen  
Ruime suite voorzien van aparte woon- en slaapkamer met kingsizebed. Balkon of terras met zeezicht. Inclusief de clubfaciliteiten: check-in, ontbijt tot 11:00 uur, koffie, thee en frisdranken, afternoon tea gedurende de dag en geselecteerde alcoholische drankjes en hapjes van 18:00-20:00 uur.

Suite Zeezicht - 1 slaapkamer

ca. 80 m², maximaal 4 personen 
Ruime suite met aparte woonkamer en slaapkamer met kingsizebed. Balkon met uitzicht op zee. Inclusief de clubfaciliteiten: inchecken, ontbijt tot 11:00 uur, koffie, thee en frisdranken, afternoon tea gedurende de dag en geselecteerde alcoholische dranken en canapés van 18:00-20:00 uur.

Suite Zeezicht - 2 slaapkamers

ca. 130 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Ruime luxueuze suite met 2 slaapkamers, één met kingsizebed en één met 2 queensizebedden. Aparte woonkamer en 2 badkamers. Groot balkon met uitzicht over zee. Inclusief de clubfaciliteiten: check-in, ontbijt tot 11:00 uur, koffie, thee en frisdranken, afternoon tea gedurende de dag en geselecteerde alcoholische drankjes en hapjes van 18:00-20:00 uur.

Family Suite 2-slaapkamers

120 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar  
Ruim ingericht met twee slaapkamers waarvan een met een kingsizebed en een met 2 aparte bedden en 2 en suite badkamers. Grote woon-/eetkamer en een schitterend uitzicht op het resort.

Terrace Suite

ca. 90 m², maximaal 3 personen  
Deze ruime suite biedt een schitterend uitzicht op zee vanuit het grote terras (ca. 100 m²). Aparte woon- en slaapkamer en fraaie badkamer.

Saadiyat Suite 2-slaapkamers

ca. 170 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Elegante suite voorzien van 2 slaap- en badkamers. Riante woonkamer en balkon met uitzicht over strand en zee.

Royal Suite

ca. 275 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen   
Schitterende elegante suite. Voorzien van een woon- en eetkamer, slaapkamer met kingsizebed en badkamer met bad en inloopregendouche. Groot balkon met uitzicht op zee.

Beach Pool Villa - 1 slaapkamer

ca. 77 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Direct aan het witte zandstrand. Veel lichtinval door de hoge ramen. In moderne stijl ingericht met een aparte woon- en slaapkamer en badkamer. Groot zonneterras met ligbedden en plungepool. Inclusief VIP-voorzieningen bij aankomst, toegang tot de Club Rotana Lounge, butlerservice en voorrang op restaurantreserveringen.

Beach Pool Villa - 2 slaapkamers

ca. 150 m², maximaal 5 personen  
Elegante Villa direct aan het witte zandstrand. Ruime woonkamer met eettafel, kitchenette, gastentoilet en 2 slaap- en badkamers. Schitterend terras met dagbed, zithoek en privézwembad. Inclusief VIP-voorzieningen bij aankomst, toegang tot de Club Rotana Lounge, butlerservice en voorrang op restaurantreserveringen.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here