Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Sublieme wellness
 Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Sublieme wellness

v.a. € 1.205, - p.p.

  • 3 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Garden View Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 04-07-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Fairmont Royal Palm Marrakech, Marrakech

Fairmont Royal Palm is majestueus gelegen aan de voet van het Atlasgebergte op een uitgestrekt landgoed van maar liefst 231 hectare met olijfgaarden en grenst aan een schitterende golfbaan met sprankelende meren. Deze werkelijk spectaculaire locatie biedt royale en ruime suites en villa's, 4 restaurants met een keur aan wereldgerechten, een groot aantal resortfaciliteiten, een schitterend Spacenter en veel kinderfaciliteiten. Gastvrijheid, service en elegantie zijn de kernwoorden voor het hotel, oftewel puur genieten. De medina van Marrakesh ligt op ca. 15 km (gratis shuttleservice). De luchthaven van Marrakech ligt op ca. 14 km.

Special

10% voordeel op uw verblijf
van 14-04-2024 t/m 31-05-2024
indien geboekt voor 01-05-2024
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Imposante entree met receptie en lobbybar. In de schitterende tuin ligt een 2.000 m² groot verwarmd zwembad, met zonneterras, ligbedden en parasols. De kidsclub van het Fairmont Royal Palm is een waar kinderparadijs met een scala aan spelletjes, speelgoed en activiteiten, waaronder 2 minitennisbanen en een minivoetbalveld en natuurlijk een verwarmd zwembad. Voor een hapje en een drankje is er de ‘little chef’s kitchen’. De kidsclub is geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur voor kinderen van 3-12 jaar. Tevens beschikt het hotel over een modern sportcenter met semi-olympisch buitenbad, 4 gravelcourt tennisbanen 2 squashbanen en groot fitnesscenter met cardiotraining, pilates en kinesis, alsmede personal trainers. Royal Palm Golf Club bevindt zich in het resort en de toegang is exclusief voorbehouden aan hotelgasten en villa-eigenaren van Domaine Royal Palm, waardoor privacy en exclusiviteit voor alle golfers wordt gegarandeerd.


Wellness

De Fairmont Spa (ca. 3.500 m²) is gewijd aan welzijn en schoonheid met een uitgebreid menu aan kenmerkende schoonheidsbehandelingen. Tevens sauna, binnenzwembad en hamam (inclusief).


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt, halfpension is mogelijk.
Domo: Mexicaanse specialiteiten. De chef-kok uit Latijns Amerika neemt u mee voor een culinaire reis met de smaken van Mexico.
Al Aïn: Oriëntaals restaurant. Het menu biedt nu een mix van aromatische kruiden en ingrediënten die een integraal onderdeel zijn van de Marokkaanse keuken, terwijl ook de subtiele en delicate invloeden van de Libanese tradities zijn verwerkt.
Le Caravane: internationale keuken, dagelijks geopend voor ontbijt en diner. De executive chef en zijn team betoveren met inventieve creaties bereid. Hier worden eenvoudige producten en gezonde ingrediënten zorgvuldig bereid om hun smaak te behouden. De bijpassende wijnen komen uit de eigen wijnkelder. 
L’Ólivier: dit restaurant kijkt uit op het grote zwembad van het hotel en biedt een verfrissende lunch met mediterrane gerechten.
Le Sabre: elegant ingericht en gelegen aan de golfbaan, biedt dit restaurant een ruime keuze aan lichte en seizoengebonden gerechten. 

 


Kamers & Suites

Het hotel heeft 134 ruime en sfeervolle kamers, suites en villa’s die deels in lokale stijl zijn ingericht. Het interieur is een moderne interpretatie van traditioneel Marokkaans comfort met handgemaakte meubels en Berbertapijten. Alle uitzicht op de tuin, het Atlasgebergte en de golfbaan. Ze beschikken over airconditioning, kluisje, minibar, flatscreen-tv, Nespresso-apparaat, inloopkast en koffie-/theezetfaciliteiten. Riante badkamer met bad en aparte douche. Ruim balkon of terras.

Deluxe Garden View Kamer

ca. 72 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Gelegen op de 1e of de 2e verdieping met kingsizebed of 2 aparte bedden en zithoek. Balkon of terras met uitzicht op de golfbaan.

Deluxe Atlas Kamer

ca. 72 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Gelegen op de 1e of de 2e verdieping met kingsizebed of 2 aparte bedden en zithoek. Balkon of terras met uitzicht op het Atlasgebergte.

Garden View Junior Suite

ca. 86 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Ruim ingericht in open plan met woon-/slaapgedeelte met een kingsizebed of twee eenpersoonsbedden. Badkamer met mozaïektegels, ligbad en douche. Gelegen op de begane grond met gemeubileerd terras en toegang tot de tuin.

Atlas Junior Suite

ca. 86 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Ruim ingericht in open plan met woon-/slaapgedeelte met een kingsizebed of twee eenpersoonsbedden. Badkamer met mozaïektegels, ligbad en douche. Balkon en uitzicht over de golfbaan en het Atlasgebergte.

Deluxe Garden View Suite

ca. 126 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Gelegen op de begane grond en voorzien van een ruime woonkamer en aparte slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden en een inloopkast. Schitterende badkamer met signature bad en aparte douche. Riant terras met ligbedden en direct toegang tot de tuin.

Atlas Deluxe Suite

ca. 126 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen
Mooie suite met een ruime woonkamer en aparte slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden en een inloopkast. Schitterende badkamer met signature bad en aparte douche. Vanaf het riante balkon heeft u een indrukwekkend uitzicht op de golfbaan en het Atlasgebergte.

Family Suite

ca. 124 m², maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen 
De hoofdslaapkamer beschikt over een zithoek, een kingsizebed en een ruime badkamer. De kinderkamer heeft twee aparte bedden en een badkamer. Voorzien van 2 terrassen met uitzicht op het Atlasgebergte of de tuin. Deze suite is bijzonder geschikt voor gezinnen. 

Presidential Suite

ca. 310 m², maximaal 4 personen  
Luxueuze suite met riante woonkamer met eethoek en open haard. Riant balkon met een eettafel voor 6 personen. Twee slaapkamers met kingsizebed en en suite badkamers. Dakterras met ligbedden. Uitzicht op de golfbaan en het Atlasgebergte. Gratis fast track op de luchthaven en transfers van en naar de luchthaven van Marrakesh (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Prince Villa

ca. 741 m², maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen  
Omringd door een eigen binnenplaats straalt deze schitterende villa elegantie en privacy uit. Een buitenzwembad in een omheinde tuin; een privé-hamam zijn enkele van de exclusieve kenmerken die kenmerkend zijn voor deze villa. Een groot terras, 2 grote slaapkamers en badkamers vormen het weelderige interieur. Gratis fast track op de luchthaven en gratis transfers van en naar de luchthaven van Marrakesh.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here