Rustige ligging
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness
 Rustige ligging
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness

v.a. € 2.988, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Rainforest Deluxe Kamer King o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 24-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* The Ritz-Carlton Langkawi, Langkawi

The Ritz-Carlton Langkawi ligt op een heerlijke idyllische locatie aan een schone baai met zicht over de Andaman Zee. Op de achtergrond wordt het luxe resort van de befaamde keten omringd door een 10 miljoen jaar oud regenwoud. Dit vijfsterrenresort combineert natuurlijke schoonheid, cultuur, hoogstaane service en luxe in een moderne stijl met traditionele Maleisische accenten. De suites en villa’s bieden veel privacy. In 2019 werd The Ritz-Carlton Langkawi door het reismagazine Condé Nast uitgekozen tot de top 5 Resorts van Azië. Bij de inrichting van de ruime suites en villa’s is aan elk detail zeer veel aandacht besteed. Geniet hier van een perfecte vakantie voor jong en oud ver weg van alle stress en de dagelijkse beslommeringen. De luchthaven van Langkawi ligt op ca. 15 minuten rijden.


Faciliteiten

Hoge entree met open lobby en lounge. Bij het strand bevindt zich een groot zwembad met kinderbad, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Bij de Horizon Club en Restaurant ligt de adults only infinitypool met adembenemend uitzicht over de Andaman Zee. Op het zandstrand staan ligbedden en parasols, er is beachservice en hier worden niet-gemotoriseerde watersporten aangeboden zoals kajakken en zeilen. De Ritz Kids Club organiseert voor kinderen binnen- en buitenactiviteiten. Er worden yogalessen gegeven en er zijn twee tennisbanen.


Wellness

De behandelkamers van de Ritz-Carlton Spa zijn fraai gesitueerd op rotsen boven de zee. De Spa biedt een grote selectie aan oosterse en westerse lichaamsbehandelingen en massages. De door Mandi Bunga geïnspireerde badrituelen werden van oudsher gebruikt in de Maleisische koninklijke huizen. De behandelingen halen stress en spanning weg met een combinatie van massage en geurige oliën, kruiden en bloemen.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Langkawi Kitchen: prachtig gedecoreerd, met veel hoge ramen en gelegen op hoge palen voor een echte jungle-ervaring, is geopend voor ontbijt en diner en serveert Maleisische, Indiase en Chinese specialiteiten met live-cooking.
The Beach Bar & Grill: voor goede grill- en verse zeevruchtgerechten gelegen bij het strand en geopend voor lunch en diner. Tevens een indrukwekkende selectie van fijne wijnen.
Hai Yan: uniek restaurant voor fine-dining aan het einde van het resort en serveert authentieke selecties van Chinese zeevruchten in een luxe en warme, uitnodigende sfeer. Gelegen aan de rand van het water, stelt Hai Yan haar gasten in staat om unieke gerechten te combineren met een adembenemend 180° uitzicht op de Andaman Zee. Het restaurant heeft twee privé-eetkamers. De drankenkaart biedt een brede selectie boutiquewijnen en oude theesoorten.
Horizon: de ideale plek voor een ontspannend drankje bij het zwembad of een romantisch hapje bij de prachtige zonsondergang van Langkawi. Dit restaurant en de bar met een ongeëvenaard uitzicht op de zonsondergang over de Andaman Zee zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Hier geniet u van een intieme sfeer, goede wijn, signature cocktails en Aziatisch geïnspireerde menu’s voor lunch en diner.

Speciaal voor honeymooners biedt The Ritz-Carlton (tegen betaling) een sprookjesachtig diner bij zonsondergang op een privélocatie in het weelderige groen van het gebladerte in de tuin of op het strand met een magnifiek uitzicht op de oceaan. Kijk hoe de zon ondergaat; van prachtig goud tot dieppaars en geniet van een welkomstcocktail. De persoonlijke chef-kok bereidt uw diner vlak naast uw tafel en verrast u met een gastronomisch vijfgangenmenu gecombineerd met voortreffelijke wijn voor een werkelijk buitengewone culinaire ervaring.

Kamers & Suites

Alle 119 kamers, suites en villa’s zijn zeer smaakvol ingericht en voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, minibar, espresso-apparaat, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, ruime marmeren badkamer met amenities van het merk Asprey, bad en aparte inloopdouche met regendouche . Balkon of terras met zitje en loungebank. 

Rainforest Deluxe Kamer King

ca. 75 m², maximaal 3 personen Open plan woon-/slaapkamer met kingsizebed, sofa en balkon met uitzicht op de tuinen.

Rainforest Deluxe Kamer Queen

ca. 85 m², maximaal 2 volw. + 2 kinderen of 3 volw. + 1 kind Open plan woon-/slaapkamer met 2 queensize bedden, sofa en balkon met uitzicht op de tuinen.

Rainforest Junior Suite

ca. 100 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind   
Ruime open plan woon-/slaapkamer met kingsizebed met groot balkon en uitzicht op de tuinen.

Rainforest Villa

ca. 200 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind    
Vrijstaande villa met woonkamer, aparte slaapkamer en terras met ligbedden en privézwembad van ca. 20 m².

Beach Villa

ca. 280 m², max. 3 volwassenen + 1 kind    
Villa gelegen aan het strand met woonkamer, aparte slaapkamer en terras met ligbedden en privézwembad van ca. 34 m². Vanaf het terras directe toegang tot het strand.

Ocean Front Villa

ca. 200 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind    
Vrijstaande villa met woonkamer, aparte slaapkamer en terras met ligbedden en privézwembad van ca. 20 m² en panoramisch uitzicht op zee.

Grand Ocean Front Villa

ca. 300 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind    
Villa gelegen op de rotsen bij zee, met woonkamer, aparte slaapkamer en terras met ligbedden en privézwembad van ca. 40 m².

Villa Kenari - 2 slaapkamers

ca. 465 m², maximaal 5 volwassenen + 1 kind     
Zeer exclusieve villa met 2 slaapkamers, woonkamer, outdoor living, terras met privézwembad van ca. 90 m². Gelegen aan het strand.

Villa Mutiara- 3 slaapkamers

ca. 650 m², maximaal 6 volwassenen + 1 kind 
Zeer exclusieve villa met 3 slaapkamers met kingsizebedden. Er zijn 2 privézwembaden en 2 seperate woonkamers voor extra privacy.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here