Romantische setting
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness
 Romantische setting
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness

v.a. € 4.490, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Villa Garden View o.b.v. all-inclusive
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 04-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Baraza Resort & Spa, Zanzibar

Kenmerkend voor dit resort is de architectuur, een mengeling van Arabisch en Indiaas design, fraai antiek, handgemaakt meubilair, bewerkte koperen lampen, prachtige bogen en sfeervolle binnenplaatsen. Baraza biedt ongekende luxe. Met een capaciteit van slechts 30 villa’s geeft het resort een kijkje in het erfgoed van Zanzibar tot in de tijd van de sultans. Het witte zandstrand is door het gerenommeerde Conde Nast Traveller uitgeroepen tot een van de 30 mooiste stranden ter wereld. Baraza ligt aan het Bwejuu palmenstrand in het zuidwesten van Zanzibar op ca. 70 minuten van de luchthaven.

Faciliteiten

In de weelderige palmentuin een riant zwembad met poolbar. Kidsclub (4-12 jaar). In de maanden juli, augustus en de kerstperiode is er een supervisor die activiteiten voor de kinderen organiseert. Tevens is er een kinderbad. Verder een tennisbaan, bibliotheek en luxe boetiek. Het Rising Sun Duikcenter is het enige PADI 5*Gold Palm Dive Center in Zanzibar. Bij het zusterhotel Breezes bevindt zich een watersportcenter voor non-motorized sporten (tegen betaling).

Wellness

De Frangipani Spa is een oase van rust en beschikt over een zwembad, ontspanningsruimten binnen en buiten, yogacenter en fitnessruimte. De professionele therapeuten bieden een scala aan schoonheidsbehandelingen. De natuurlijke huidverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt evenals een selectie van lokale essentiële oliën.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van all-inclusive. Inbegrepen is het ontbijt, lunch en diner, afternoon tea, lokale alcoholische drankjes, koffie en thee, frisdrankjes en mineraalwater.
The Sultans Dining Room: de chef-kok stelt elke avond een uitgebreid menu samen met de beste producten die het eiland te bieden heeft, bereid met specerijen waarmee het eiland zo bekend is.
Livingstone Terrace: hier wordt het ontbijt geserveerd en bepaalde avonden in de week het diner.
Sebule: een ruime keuze aan lichte maaltijden, saladebar, pizzaoven en een dagelijks menu met de specialiteiten van de chef-kok. De afternoon tea wordt dagelijks geserveerd.
Dhahabu Bar & Lounge: de perfecte locatie voor een cocktail voor of na het diner.

Kamers & Suites

De 30 villa’s zijn ontworpen in klassieke Swahili architectuur met voor de streek zo typerende decoraties. Luxueus ingericht met rijke stoffen en handgemaakte meubelen. Voorzien van flatscreen-tv, airconditioning, inloopkast, kluisje, minibar gevuld met frisdrankjes en koffie-/theezetfaciliteiten. Moderne badkamer met vrijstaand bad en inloopdouche. Groot terras met ligbedden en een plungepool.

Villa Garden View

ca. 148 m², maximaal 2 personen 
Ingericht in open plan met zithoek en inloopkast. Gelegen op de 2e rij vanaf het strand.

Villa Oceanfront

ca. 148 m², maximaal 2 personen 
Ingericht in open plan met zithoek en inloopkast. Terras met plungepool en frontaal zeezicht.

Garden Villa 2-slaapkamers

ca. 193 m², maximaal 4 volwassenen en 1 kind  
Voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan een met regendouche. Groot terras met dagbedden en plungepool en uitzicht over de tropische tuin.

Sultans Villa 2-slaapkamers

ca. 193 m², maximaal 4 volwassenen en 1 kind  
Voorzien van 2 slaap- en badkamers waarvan een met regendouche. Groot terras met dagbedden en plungepool en gelegen nabij het strand.

Royal Beach Villa 2-slaapkamers

ca. 254 m², maximaal 4 volwassenen en 1 kind  
Voorzien van 2 slaapkamers met en suite badkamer met vrijstaand bad, kleedkamer, kleine kitchenette en een gastentoilet. Een centrale woonkamer met een spectaculair uitzicht op zee. Riant terras met een grote plungepool en loungebedden.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here