Direct aan het strand
 Sublieme wellness
 Adults only
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness
 Adults only

v.a. € 1.937, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Sea View Premium o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 10-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Aquagrand Exclusive Deluxe Resort, Rhodos

Op slechts 2 km van het pittoreske Lindos ligt het Aquagrand Exclusive Deluxe Resort. Een trendy design hotel voor volwassenen, waar mevrouw Kambouropoulos, de eigenaresse, met veel zorg kunstvoorwerpen met een stijlvolle decoratie heeft weten te combineren tot een eigen stijl. Natuurlijke materialen, veel water en kunstwerken van bekende Griekse kunstenaars zijn een lust voor het oog en zorgen voor een serene rust. Het hotel grenst direct aan het 200 m lange privéstrand aan de baai van Navarone. Rhodos-stad en de luchthaven van Rhodos liggen op ca. 55 km.


Faciliteiten

Elegante entree waar het trendy design direct opvalt. In de weelderige tuin zijn zonneterrassen met 3 zwembaden, ligbedden, cabana’s en parasols.


Wellness

Laat u verwennen in de Aquasenses Spa, waar verschillende therapieën lichaam en geest geheel in harmonie brengen. In de Spa is ook een sauna, hamam, buitenbad, kapper, manicure en een fitnessruimte.


Wine & Dine

U verblijft in het hotel op basis van halfpension. Op culinair vlak kunt u zich laten verrassen in de diverse restaurants van het hotel.
Pentapolis: het mediterrane restaurant voor ontbijt- en dinerbuffet
Elements VIP: binnen restaurant Pentapolis een aparte ruimte voor gasten die in een Princess-kamer verblijven.
Blue Fin: geïnspireerd op de Egeïsche Zee en serveert vis, schaal- en schelpdieren tijdens lunch en diner.
Sensia Beach: serveert lichte maaltijden en snacks.
Olivino Pool Bar: Italiaans specialiteitenrestaurant, naast het zwembad, voor een verkoelend drankje en een heerlijke lunch.
Zen bar: voor een heerlijke cocktail en vanaf het terras kunt u genieten van een indrukwekkende zonsondergang. 
24-uurs roomservice.

Kamers & Suites

Alle 136 kamers en suites liggen in het hoofdgebouw of in één van 7 bijgebouwen die omgeven worden door een tropische tuin, watervallen en lagunes. Alle zijn modern ingericht en voorzien van airconditioning, telefoon, wifi, flatscreen-tv, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten en kluisje. Badkamer met bad/douche, badjassen, slippers en föhn. Balkon of terras met zitje.

Sea View Premium

ca. 44 m², maximaal 3 personen
Voorzien van een kingsizebed en beschikt over een ruim balkon of terras. De warme kleuren grijs en klei zorgen voor een zacht kleurpalet en een gevoel van comfort. Badkamer met bad en inloopdouche. Vanaf het balkon/terras uitzicht op zee.

Sea Front Suite

ca. 45 m², maximaal 3 personen
Ruime suite in zachte kleuren weerspiegelen de uitstraling van de Egeïsche Zee. Voorzien van kingsizebed en sofabank. Badkamer met bad en inloopdouche. Terras met zeezicht.

Princess Sea Front

ca. 45 m², maximaal 3 personen
Als de Sea Front Suite. Extra bij dit kamertype zijn de VIP-services voor een extra luxe en ontspannen vakantie, zoals aparte check-in, separate ontbijtruimte en turndownservice.

Pool Suite Sea Front

ca. 56 m², maximaal 3 personen
Smaakvol ingerichte suite met open plan woonkamer met sofabank en kingsizebed. Terras grenzend aan de tuin met privézwembad en schitterend uitzicht op zee.

Princess Pool Suite Sea Front

ca. 56 m², maximaal 3 personen
Als de Junior Suite Seafront Private Pool maar beschikt ook over een iPod-dockingstation, dvd-speler en aparte Elements VIP ruimte voor ontbijt en diner. Extra bij dit kamertype zijn de VIP-services voor een extra luxe en ontspannen vakantie, zoals aparte check-in, separate ontbijtruimte en turndownservice.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here