Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Kleinschalig boutique hotel
 Adults only
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Kleinschalig boutique hotel
 Adults only

v.a. € 1.161, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Double Suite o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 18-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Aqua Blu Boutique Hotel & Spa, Kos

Het hotel ligt net buiten het drukke gezellige centrum van Kos-stad, in de wijk Lambi. In deze oase van rust, gedecoreerd met een designinrichting, voelt u zich direct thuis. De moderne inrichting in combinatie met warme kleuren geven het hotel een bijzonder charisma. Vanuit het hotel bent u zo in de levendige havenstad Kos (ca. 2 km). De luchthaven van Kos ligt op ca. 25 km afstand.


Faciliteiten

Het hotel heeft een mooie entree, met een strakke moderne inrichting, waar u welkom geheten wordt door het gastvrije team. In het hele hotel kunt u gebruik maken van wifi. Een mooi zwembad met zonneterras en comfortabele ligbedden, cabanas, parasols en badhanddoekservice. Een kleine fitnessruimte. Wie liever buitensport beoefent kan terecht op de tennisbaan van het nabijgelegen Pelagos Suites. Voorts is er de Oh! Boetiek.


Wellness

De Tamaris Spa met zijn indrukwekkende binnenzwembad is dé plek om tot rust te komen. De behandelingen bhoren tot de beste op het eiland met maar liefst 8 verschillende massagetechnieken om uit te kiezen en geavanceerde esthetische gezichtstherapieën. Verder is er een sauna, stoombad en hamam.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Culinair zal Aqua Blu u verrassen met exquise gerechten, dat begint al met het ontbijt, waar u kennis maakt met veel lokale producten.
Sips & Bites: een pool-/snackbar met verrassende snacks, heerlijke salades en verkoelende drankjes.
Cuvee: hier hebben Michelin-chef Pavlos Kyriakis en chef-kok Michalis Marthas unieke tongstrelende gerechten op de kaart gezet, de sommelier zal u graag adviseren met bijpassende wijnsuggesties. Veel gerechten hebben hun oorsprong in Griekenland maar met een moderne twist.
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

De 53 suites hebben een modern en minimalistisch ontwerp, 'minder is meer', en elk meubelstuk is zorgvuldig geselecteerd om te versterken en niet te overweldigen. De kleurstellingen zijn neutraal en aards, de interieurstoffen van linnen en katoen geven dat ‘Griekse eilandgevoel’. Voorzien van parketvloer, zithoek, airconditioning, flatscreen-tv, telefoon, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten en kluisje. Badkamer met bad of douche, apart toilet, badjassen, slippers en föhn. Balkon met zitje.

Double Suite

ca. 30 m², maximaal 2 personen
Comfortabel ingerichte open plan suite met kamerhoge ramen die zorgen voor veel daglicht, voorzien van kingsizebed of 2 queensizebedden. Balkon met zijdelings uitzicht op zee.

Partial Sea View Double Suite

ca. 30 m², maximaal 2 personen
Gelijk aan Double Suite, echter heeft deze suite uitzicht op de Egeïsche Zee.

Sea View Double Suite

ca. 25 m², maximaal 2 personen
Suite voorzien van kingsizebed en balkon met vrij uitzicht op de Egeïsche kust.

Pool Experience Suite

ca. 25 m², maximaal 2 personen
Stijlvolle suite met kingsizebed en sofabank. Vanuit de kamer uitzicht op het privézwembad. Op het terras een luxe tweepersoonsligbed.

Pool Signature Suite

ca. 30 m², maximaal 2 personen
Ruime en stijlvol ingerichte suite met hardhouten vloer en een kingsizebed. Jacuzzi-bad in de badkamer en privézwembad met ligbedden op het terras.

Deluxe Suite

ca. 52 m², maximaal 2 personen
Ruime suite met een royale zithoek met open haard. In de badkamer een jacuzzi in plaats van een bad. Prachtig uitzicht over de Egeïsche Zee vanaf uw ruime balkon.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here