Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment
 Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment

v.a. € 1.737, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Garden Suite o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 13-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Pine Cliffs Gardens, Algarve

Het Pine Cliffs Resort is één van de bekendste en meest geliefde luxe accommodaties van de Algarve met een unieke ligging en een gezellige sfeer. Het resort is een combinatie van Arabische bouwstijl met Portugese invloeden en bestaat uit een hotel, Pine Cliff Suites alsmede Residence Suites in de Pine Cliffs Residence. De geboden service en de vele faciliteiten van dit resort staan borg voor een aangenaam verblijf voor jong en oud. Daarnaast heeft het resort zijn eigen 9-holes golfbaan en is het rustig en afgeschermd gelegen in een fraai pijnbomenbos tussen Albufeira en Vilamoura. Het resort is gebouwd op rode zandsteenkliffen met uitzicht over het kilometerslange zandstrand van Praia da Falésia. Het strand is bereikbaar met een lift en vervolgens via een 150 m lang pad. Restaurantjes en een supermarkt bevinden zich op loopafstand. De afstand tot Albufeira is 8 km en Vilamoura ligt op 6 km. De luchthaven ligt op ca. 30 km.

Faciliteiten

Het resort beschikt over een grote lobby, lounge met zitjes, spelletjeskamer, kiosk, kapsalon, boetieks en een 18-holes minigolf. In de tuin bevinden zich vijf zwembaden, alsmede zonneterrassen met parasols en ligbedden. De Beach Club aan het strand biedt ligbedden, badhanddoeken, parasols en een restaurant. Verder een Tennis Academy met 5 verlichte tennisbanen en een golfacademie. Active Studio voor groepslessen en bootcamp. Het hotel beschikt daarnaast over een eigen spectaculair gelegen 9-holes golfbaan, de Pine Cliffs Golf & Country Club. Voorts pitching & putting greens, golfshop en drivingrange. Voor de kinderen zijn er tegen betaling de Kids Club Porto Pirata (7.000 m², voor kinderen van 6 maanden t/m 7 jaar) en de Junior Club (voor kinderen van 8 t/m 12 jaar) met vele activiteiten. Een treintje rijdt regelmatig langs de Pine Cliffs Residence naar het hoofdgebouw (seizoengebonden).

Wellness

Active by Serenity biedt een fitnessruimte, jacuzzi, sauna en groot binnenzwembad. Het Serenity Spa & Beauty Center biedt een keur aan behandelingen en massages. Gratis gebruik van de fitnessruimte, jacuzzi, sauna en groot binnenzwembad.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants (seizoengebonden).
Jardim Colonial: ontbijtbuffet, diner in buffetvorm en à la carte met Portugese en internationale keuken.
Pescador: visspecialiteiten voor lunch en diner.
O'Grill: in Casa Pine Cliffs met showcooking en mediterrane specialiteiten.
Club House: à la carte restaurant met uitzicht over de golfbaan.
Piri Piri: Portugees steakhouse voor diner.
Corda Café: brasserie met snacks en drankjes.
Mirador:Champagnebar met uitzicht.
Mare Beach Club:aan het strand voor visgerechten en uitgebreid saladebuffet.
Portulano: lobbybar ('s winter's geopend).
24-uurs roomservice.

Kamers & Suites

Gelegen bij de ingang van het resort, vormen de Pine Cliffs Gardens de meest recente toevoeging van het uitgestrekte complex. De 87 luxe appartementen zijn zeer geschikt voor families en beschikken alle over een volledig ingerichte keuken, airconditioning, kluisje, flatscreen-tv, wifi en telefoon. Compleet ingerichte badkamer met bad en of douche.

Garden Suite

ca. 61-88 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar 
Ruime, elegante woonkamer, slaapkamer met en suite badkamer met bad en douche. Balkon.

Garden Suite with Garden Access

ca. 61-88 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Ruime, elegante woonkamer, slaapkamer met en suite badkamer met bad en douche. Terras met directe toegang tot de tuin.

2-bedroom Garden Suite

ca. 91-110 m², maximaal 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Woonkamer met zitgedeelte, eettaffel en sofabed. Twee slaapkamers waarvan een en suite met bad en douche en een met douche. Balkon.

2-bedroom Garden Suite with Garden Access

ca. 91-110 m², maximaal 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Woonkamer met zitgedeelte, eettaffel en sofabed. Twee slaapkamers waarvan een en suite met bad en douche en een met douche. Terras met directe toegang tot de tuin.

3-bedroom Garden Suite

ca. 134-158 m², maximaal 7 volwassenen of 6 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Ruimer appartement met 3 slaapkamers en een sofabed in de woonkamer. Drie badkamers waarvan een en suite met bad en douche en twee met douche. Alle kamers met met balkon.

3-bedroom Garden Suite with Garden Access

ca. 134-158 m², maximaal 7 volwassenen of 6 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Ruimer appartement met 3 slaapkamers en een sofabed in de woonkamer. Drie badkamers waarvan een en suite met bad en douche en twee met douche. Terras met directe toegang tot de tuin.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van het Pine Cliffs Gradens staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Zijn er suites voor grote gezinnen in Pine Cliffs Gardens?

    Hotel Pine Cliff Gardens heeft suites met meerdere slaapkamers en badkamers en dus zeer geschikt voor grote gezinnen.

  • Heeft Hotel Pine Cliffs Gardens een eigen golfbaan?

    Hotel Pine Cliffs Gardens beschikt over een eigen 9-holes golfbaan en pitching en putting greens en drivingrange.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here