Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Karakteristiek hotel
 Gunstig gelegen in de stad
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Karakteristiek hotel
 Gunstig gelegen in de stad

v.a. € 2.669, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Tweepersoonskamer Stadszicht o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 10-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Grand Hotel Royal, Sorrento & Amalfikust

Grand Hotel Royal, onderdeel van Alberghi Storici d’Italia (historische hotels in Italië), is een stijlvol vijfsterrenhotel in het centrum van Sorrento. Gelegen hoog boven de zee op een schitterende locatie met uitzicht op de Golf van Napels en de Vesuvius en omgeven door een groot park met exotische planten, sinaasappel- en citroenbomen. Gebouwd in 1898, was dit hét hotel voor de aristocratie die uit heel Europa toestroomde om te genieten van de grote gala-avonden op het terras hoog boven zee. Het hotel werd in 1980 in volle glorie hersteld en heeft niets van de 19e-eeuwse charme verloren. De service en het welzijn van de gasten staan hoog aangeschreven. Door de populariteit van dit hotel is het aan te raden tijdig te boeken. Het hotel ligt op vijf minuten lopen van de Piazza Tasso, het centrale plein van Sorrento. De luchthaven van Napels ligt op ca. 53 km.


Faciliteiten

De elegante lobby is voorzien van een houten paneelbureau met een gegraveerde afbeelding van de haven van Sorrento, terwijl een aangename leeshoek met kamerhoge ramen uitzicht biedt op de lommerrijke tuin. Piano- en livemuziek tijdens de zomermaanden. Het zwembad ligt in de schaduw van palm- en citrusbomen en het terras biedt een mooi uitzicht op zee. Vanuit de tuin brengt een lift u naar het zwembadplatform met ligbedden en parasols.



Wellness

Het wellnesscenter La Villetta beschikt over moderne behandelkamers. De fitnessruimte met Technogym® apparatuur biedt alles voor een perfecte training.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
La Terrasse Royal: dit à la carte restaurant serveert de meest verfijnde gerechten.
Le Relais & Glicini: gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. Het hotel organiseert 1x per week een 4-gangen galadiner.
Bellevue: voor een heerlijke cocktail of zelfgemaakt ijs.
La Marina: gelegen op de privépier van het hotel en bereikbaar via een lift. Een perfecte plaats om te genieten van een koel drankje of een smakelijke snack.


Kamers & Suites

De 101 gerenoveerde kamers en suites zijn aantrekkelijk ingericht met handgemaakt houten meubilair, witte marmeren vloeren en eigentijdse sofa’s in mediterrane stijl in de kleuren blauw en rood. Voorzien van koffie-/theezetfaciliteiten, minibar, hoofdkussenservice, flatscreen-tv en airconditioning. Marmeren badkamer met douche/bad met toiletartikelen van Etro.

Tweepersoonskamer Stadszicht

ca. 24-31 m², maximaal 2 personen  
Modern ingerichte kamer voorzien van typisch handgeschilderde betegelde vloeren, hoge plafonds en gordijnen in pasteltinten. Badkamer met bad/douche. Balkon met uitzicht over de stad.

Tweepersoonskamer Zeezicht

ca. 24-31 m², maximaal 2 personen  
Modern ingerichte kamer voorzien van typisch handgeschilderde betegelde vloeren, hoge plafonds en gordijnen in pasteltinten. Badkamer met bad/douche. Balkon met frontaal zeezicht.

Superior Junior Suite

ca. 42 m², maximaal 3 personen  
Stijlvol ingericht in open plan met exclusieve handgeschilderde tegels en gordijnen in pastelkleuren. Voorzien van een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en B&O flatscreen-tv. Fraaie badkamer met douche. Balkon met uitzicht over de stad. Fruit op de kamer bij aankomst.

Luxury Suite

ca. 50-55 m², maximaal 3 personen 
Mooie suite met aparte woon- en slaapkamer. Groot balkon met zijdelings zeezicht. Fruit op de kamer bij aankomst.

Royal Junior Suite Zeezicht

ca. 50-65 m², maximaal 3 personen  
Zeer licht en ruim ingericht. Slaapkamer met tweepersoonsbed of twee aparte bedden en woonkamer met zithoek en B&O flatscreen-tv. De fraaie badkamer heeft een ligbad, douche en apart toilet. Balkon met frontaal uitzicht over zee.

Royal Suite

ca. 55 m², maximaal 3 personen 
Ruim ingerichte suite in pastelkleuren opgezet in open plan woon- en slaapkamer. Zeer fraaie badkamer met apart ligbad en regendouche. Groot terras van ca. 17 m² met ligbedden en frontaal uitzicht over zee.

Imperial Suite

ca. 60 m², maximaal 3 personen 
Schitterende en ruim ingerichte suite met aparte woon- en slaapkamer. Gesitueerd op de hogere verdiepingen met groot terras van 45 m² met ligbedden en panoramisch uitzicht over zee.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here