Algemeen
 Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Direct aan het strand
 Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Direct aan het strand

v.a. € 1.456, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Garden View Island Bungalow o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 22-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Mykonos Blu, Grecotel Exclusive resort, Mykonos

De Gulf van Psarou staat bekend als een van de schoonste ter wereld met kristalhelder zeewater. Het hotel is gebouwd in de traditionele Cycladen-stijl en ingericht door internationale ontwerpers. Het in bungalowstijl opgetrokken hotel is omgeven door schitterende tuinen waarbij alle kamers en suites zee- of zijzeezicht hebben. Mykonos is beroemd vanwege zijn schitterende landschap, de witgepleisterde gebouwen, de windmolens, de kleine kerken en de pittoreske haventjes waar de vissersbootjes aangemeerd liggen. Mykonos-Stad ligt ca. 3,5 km van het hotel en de internationale luchthaven op ca. 4 km afstand.


Faciliteiten

In de ruime, fraaie lobby van het hotel bevindt zich de receptie met lounge en boetieks. Het infinity zoutwaterzwembad heeft twee niveaus omgeven door terrassen waarbij u gebruik kunt maken van de ligbedden en parasols. Ook op het bekende Psarou strand zijn er voor de hotelgasten gratis ligbedden en parasols. Tevens is er beachservice. Het hotel biedt ook veel faciliteiten voor kinderen zoals de Grecobaby: hier kan men op voorhand allerhande attributen reserveren zoals: stoeltjes, fleswarmer, flesreiniger en een babyfoon. Voor de oudere kinderen vanaf 4 jaar is er de Grecoland Corner. Hier kunnen kinderen terecht voor spelletjes, creatieve activiteiten etc.


Wellness

In de Elixor Fitness Gallery vindt u moderne cardio-apparatuur en hier is tevens de Spa met een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Buffetrestaurant: voor ontbijt en diner.
L’Archipel Pool: brasserie voor à la carte lunch.
The Aegeon Poets: à la carte gourmetrestaurant.
Cocktailbar: bar voor heerlijke alcoholische en non-alcoholische drankjes waar ook zomerse cocktails op de kaart staan.


Kamers & Suites

De 103 bungalowkamers en suites zijn stijlvol ingericht met kingsizebedden en beschikken over airconditioning, kluisje, minibar, Nespresso-apparaat, theefaciliteiten, telefoon, radio, cd/dvd-speler en flatscreen-tv. Badkamer met bad of douche. Gemeubileerd balkon of een terras.

Garden View Island Bungalow

ca. 29 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Lichte kamer in Cycladische stijl met kingsizebed en sofabank. Badkamer met bad of douche. Balkon/terras met zitje en tuinzicht.

Side Sea View Island Bungalow

ca. 29 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind       
Lichte kamer in Cycladische stijl met kingsizebed en sofabank. Badkamer met bad of douche. Balkon/terras met zitje en zijdelings zicht op zee.

Sea View Island Bungalow Deluxe

ca. 29 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind   
Geheel in Cycladenstijl ingerichte bungalow kamer met kingsizebed en sofabank. Badkamer met bad of douche. Balkon met zitje en zeezicht.

Waterfront Bungalow

ca. 29 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind
Open plan bungalow kamer met kingsizebed, gelegen direct aan zee. Badkamer met douche. Balkon/terras met zitje.

Luxury Island Bungalow with private pool

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Ruime openplan bungalow kamer met kingsizebed en sofabank. De ruime tuin beschikt over ligbedden en een privézwembad van 12-15 m² om heerlijk te ontspannen. 

Honeymoon Bungalow / Junior Bungalow Suite

ca. 35-40 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind   
Luxe bungalow kamer met kingsizebed en een extra sofabank. Ruime badkamer met ingebouwd bad en separate douche.  Sommige kamers met rond bad, speciaal voor honeymooners. Privéterras aan de kust van ca. 35 m² gelegen nabij de zee.

Luxury Bungalow with outdoor hydro-massage bathtub

ca. 29 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Luxe bungalow kamer met kingsizebed en een sofabank. Ruime badkamer met douche. Ruim privéterras van ca. 60 m² met zitje en hydromassagebad. Tuinzicht.

Mykonos Blu Apartment

ca. 52-70 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Het luxe Mykonos Blu-appartement is speciaal ontworpen voor gezinnen en integreert op slimme wijze het familiegevoel als ook de behoefte aan privacy. Splitlevel appartement met op de bovenste verdieping een slaapkamer met kingsizebed en badkamer met douche. Op de begane grond een ruime woonkamer met sofabank en badkamer met rond bad. 

Mykonos Blu Apartment with sharing pool

ca. 52-70 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Het luxe Mykonos Blu-appartement is speciaal ontworpen voor gezinnen en integreert op slimme wijze het familiegevoel als ook de behoefte aan privacy. Splitlevel appartement met op de bovenste verdieping een slaapkamer met kingsizebed en badkamer met douche. Op de begane grond een ruime woonkamer met sofabanken en badkamer met bad. Direct toegang tot het gedeelde zwembad.

Exclusive Bungalow Suite

ca. 52 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen   
Vanuit uw bed heeft u een panoramisch uitzicht over zee op een mooie lokatie. Ruime open plan woon- en slaapkamer. Met een privéterras.
 

Exclusive Bungalow Suite with outdoor hydro-massage bathtub

ca. 52 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen   
Als de Exclusive Bungalow Suite, met een hydromassagebad op het terras.

Open Plan Suite with private pool

ca. 45 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind   
Open plan suite, gelegen aan het water met uitzicht op zee. Het buitengedeelte is ca. 50 m² met een privézwembad van 13-18m².

Luna Blu Suite with private indoor pool

ca. 125 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Unieke suite met kamerhoge glazen vouwdeuren die de slaapkamer scheiden van het privébinnenbad van 20 m². De suite heeft een open plan waardoor u vanuit het kingsizebed een prachtig uitzicht heeft over het zwembad, de tuin en de zee.

S-Cape Suite

ca. 80 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Open plan woon- en eetruimte, geheel in witte tinten. Badkamer met inloopkast. Twee ruime balkons.

Euphoria Suite

ca. 110 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Direct aan het water. Met 2 slaapkamers, groot open plan loungegedeelte en 3 ruime balkons.

Grand Blu Suite with private pool

ca. 70 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Prachtige lokatie aan het water met uitzicht op Psarou Bay. Met een groot privézwembad van 25 m². Terras van ca. 70 m².

Mykonos Blu Junior Villa with private pool

ca. 50 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind   
Open indeling met kingsize hemelbed en sofabank. Badkamer met regendouche. Groot terras (ca. 100 m²) met privézwembad van ca. 25 m² en een ruime tuin met schitterende bloemen. Gelegen aan de waterkant, met een privézwembad en uitzicht op het uitgestrekte blauw van de zee. 
 

Cobalt Blu with private pool

ca. 60-80 m², maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen  
Een ruime villa direct aan het water, omgeven door een prachtige tuin van 150 m² met daarnaast nog een 25 m² privézwembad.

Island Blu Villa with private pool

ca. 100 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Unieke villa die bestaat uit twee gedeelten waardoor u veel privacy heeft. De twee gedeelten zijn gescheiden door een privézwembad van 30 m² met een terras.

Endless Blu on the waterfront with private pool

ca. 82 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen   
Ruime en comfortabele villa bestaand uit twee master bedroom suites met uitzicht op zee en een stijlvolle woonkamer. Te midden van de villa's een 32 m² groot privézwembad in de prachtige tuin (ca. 210 m²) omgeven door groen en bloemen. Buitenterras met eettafel.

Deep Blu with private pool

ca. 125 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen 
De villa is de ultieme gezinsaccommodatie voor de veeleisende reiziger. Villa met 2 verdiepingen en panoramisch zeezicht. Op de begane grond een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, badkamer met bad, separaat toilet en ruime woonkamer met grote glazen vouwpanelen die rechtstreeks naar het schaduwrijke privézwembad leiden. Via de trap of lift bereikt u de bovenverdieping waar een open plan tweede kamer te vinden is, grenzend aan een balkon met hydromassagebad.

Royal Blu Mansion Mykonos Royal Villa with private pool

ca. 300 m², maximaal 8 volwassenen en 2 kinderen  
Luxe en royale landhuis biedt een schilderachtig panoramisch uitzicht, schaduwrijk privézwembad van ca. 30 m². Voorts beschikken de 3 slaapkamers op de bovenverdieping alle over kingsizebedden en eigen badkamer. Voorts beschikken deze alle over een eigen volledig ingerichte terras met panoramisch uitzicht op zee en hydromassagebad. De villa is voorzien van lift en eigen ingang (butler op verzoek). Een groot zwembad op de begane grond. Er is tevens een kamer voor een nanny.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here