Zeer geschikt voor families
 Karakteristiek hotel
 Sublieme wellness
 Zeer geschikt voor families
 Karakteristiek hotel
 Sublieme wellness

v.a. € 1.840, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Premium Kamer o.b.v. all-inclusive
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 11-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Avra Imperial & Avra Residence Collection, Kreta

De unieke architectonische vormgeving van het hotel brengt stijl, luxe en comfort samen in een rustige omgeving. Het hotel bestaat uit twee gedeeltes die via een loopbrug met elkaar verbonden zijn. Avra Imperial is uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. Kolymbari met diverse winkeltjes en (vis-)taverna´s aan de waterkant ligt op loopafstand van het hotel. De luchthaven van Chania ligt op ca. 40 km afstand.


Faciliteiten

Lobby met receptie, lounge en winkels. Groot zwembad met ook ruimte voor kinderen om te plonzen onder toezicht van de ouders. Daarnaast een tweede, kleiner zwembad en in het andere deel een derde zwembad met aangrenzend een kinderbad. De zwembaden zijn omgeven door terrassen met ligstoelen en parasols. Voorts een speelplaats met een kinderbadje. Kidsclub (4 t/m 11 jaar) met veel activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen, voor de mini’s (4 mnd t/m 3 jaar) is er een crèche, tegen betaling. Fitnessruimte met aparte ruimte voor aerobics. Verder zijn er twee tennisbanen (verlichting tegen betaling), tafeltennis en poolbiljart. Strand met ligbedden en parasols.


Wellness

De LUXURY SPA by APIVITA, een wellnesscenter (ca. 1.900 m²) met verwarmd binnenzwembad met hydromassage, jacuzzi, sauna en hamam. Tegen betaling zijn er diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen en massages te boeken.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van halfpension. All-inclusive is ook mogelijk.
Basilico: buffet­res­taurant met groot terras voor ontbijt en diner.
Al Fresco: elegant en romantisch restaurant voor à la carte lunch en diner met Italiaanse specialiteiten.
Blue Dong: à la carte restaurant met Aziatische gerechten.
Avra Seaside: gedurende de hele dag geniet u hier van à la carte dining met fijne mediterrane gerechten gecombineerd met wereldse smaken.

In de diverse bars kunt u terecht voor een verfrissende cocktail of een heerlijke gin & tonic.
Le Bar: in de lobby-lounge met 's avonds live pianomuziek.
Aura Pool Bar: bij het zwembad voor heerlijke cocktails, snacks en drankjes.
Seaside Beach Bar & Restaurant: aan het strand om te ontspannen met een verfrissend drankje of heerlijke cocktail en prachtig uitzicht op de baai.
Petit Pool Bar: bij het zwembad genieten van een goede gin uit alle werelddelen. Ook de plek voor tapas, snacks en een goed glas wijn (geopend van 17 mei t/m 11 oktober).
 
(Xatheri is dit seizoen niet geopend, gasten welke o.b.v. all-inlcusive verblijven kunnen gebruik maken van Blue Dong)) 

Kamers & Suites

De 328 moderne kamers en suites zijn voorzien van airconditioning, kluisje, koelkastje en flatscreen-tv. Sofabed voor 3e persoon. Comfortabele badkamer met bad, separate hydromassagedouche en föhn.  Balkon of terras met zitje.

Premium Kamer RESIDENCE COLLECTION

ca. 32 m², maximaal 3 personen (13+)  Elegante en eigentijdse kamer met een open indeling. Balkon met uitzicht op het zwembad.

Premium Kamer Private Pool RESIDENCE COLLECTION

ca. 32 m², maximaal 2 personen (13+)  Prachtige, elegante kamer met een open indeling. Vanaf het terras directe toegang tot uw privézwembad.

Premium Room Single Use RESIDENCE COLLECTION

ca. 32 m², maximaal 1 persoon (13+)  Premium Kamer voor alleengebruik. Elegante en eigentijdse kamer met een open indeling. Balkon met uitzicht op het zwembad.

Garden View Deluxe Kamer

ca. 32 m², maximaal 3 personen
Comfortabele kamer met zitje, 2 bedden of kingsizebed. Badkamer met bad en separate douche. Tuinzicht.

Pool View Deluxe Kamer

ca. 32 m², maximaal 3 personen
Comfortabele kamer met zitje, 2 bedden of kingsizebed. Badkamer met bad en separate douche. Uitzicht op het zwembad.

Deluxe Kamer Shared Pool

ca. 32 m², maximaal 3 personen
Comfortabele kamer met zitje, kingsizebed of twee aparte bedden. Badkamer met douche. Terras met zitje en ligbedden en direct toegang tot het gedeelde zwembad. Het zwembad gelegen voor de hotelkamer wordt gedeeld met de naastgelegen kamers.

Deluxe Kamer Private Pool

ca. 32 m², maximaal 3 personen
Comfortabele kamer met zitje, 2 bedden of kingsizebed. Badkamer met douche. Terras met ligbedden en toegang het het privézwembad. Tuin- of zwembadzicht.

Family Kamer

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen   
Slaapkamer met kingsizebed en aparte woonkamer met 2 sofabedden, afgescheiden door een glazen wand. Badkamer met bad en douche. Uitzicht op zwembad.

Junior Suite Private Pool

ca. 37 m², maximaal 4 personen   
Ruime kamer met 2 bedden of kingsizebed, zitgedeelte met sofa, koffie-/theezetfaciliteiten. Badkamer met bad en separate douche en groot terras met loungebedden.

Deluxe Suite

ca. 60-62 m², maximaal 4 personen
Deze suite heeft een riante woonkamer met sofabank, aparte slaapkamer met kingsizebed, twee flatscreen-tv's, Nespresso-apparaat en theezetfaciliteiten, marmeren badkamer met bad en hydromassagedouche en een gastentoilet. Balkon met tafel en stoelen en loungezitje.

Deluxe Suite met privézwembad

ca. 60-62 m², maximaal 4 personen
Deze suite heeft een riante slaapkamer met kingsizebed, aparte woonkamer met sofabank, twee flatscreen-tv's, Nespresso-apparaat, theefaciliteiten en cd/dvd-speler. Marmeren badkamer met bad en hydromassagedouche en een tweede kleinere badkamer. Terras met privézwembad, eettafel, loungezitje en twee loungebedden.

Deluxe Kamer Single Use

ca. 32 m², maximaal 1 volwassene en 1 kind
Comfortabele kamer met zitje, kingsizebed of twee aparte bedden. Badkamer met hydromassagedouche en balkon met zitje. Tuinzicht.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here