Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around
 Sublieme wellness
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around
 Sublieme wellness

v.a. € 2.299, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Junior Suite o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 18-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Nana Princess Suites, Villas & Spa, Kreta

In het oosten van Kreta ligt Nana Princess. Het is een luxueus hotel met moderne technologie en elegante suites om u thuis te laten voelen. De uitstekende service en de fantastische gastronomie, samen met het spa- en wellnesscenter zorgen voor een perfecte vakantiebeleving. Gelegen op 3 km van het toeristische plaatsje Chersonissos, waar tal van bars, restaurants en winkels zijn. De luchthaven van Heraklion ligt op ca. 28 kilometer.

Special

30% voordeel op uw verblijf
Van 01-06-2024 t/m 31-10-2024
Indien geboekt voor 22-04-2024
KIDS GO FREE*
* tot 2 kinderen in de leeftijd 4 t/m 16jr
verblijven gratis op de kamer bij de ouders
Van 21-04-2024 t/m 31-05-2024
Indien geboekt voor 22-04-2024
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Zeer fraaie entree met comfortabel ingerichte lounge, receptie en winkels. Het zwembad ligt in de tuin aan zee en is omgeven door een terras met ligbedden en parasols.

Wellness

In het Royal Spa & Wellness Center bevindt zich de Royal Wellness Club met hamam, sauna en diverse behandelkamers, waar u zich kunt laten verwennen met een ruime keuze aan schoonheidsbehande­lingen, massages en holistische therapieën. Uw conditie houdt u op peil in de Royal Fitness Club met moderne apparatuur. Hier bevindt zich tevens een indoorpool, mogelijkheid voor yoga en pilates, kapsalon, manicure & pedicure.

Wine & Dine

U verblijft op basis van logies/ontbijt. Halfpension en Dine Around zijn mogelijk. Het resort heeft diverse restaurants. Bij Dine Around heeft u de keuze uit de restaurants ‘Meat in Point’ en ‘Eternal Blue’ waar u een 4-gangenmenu kunt kiezen van de kaart.
Carpe Diem: hoofdrestaurant voor ontbijtbuffet met showcooking en à la carte diner.
Meat in Point: gelegen nabij het zwembad voor à la carte lunch en snacks en à la carte gourmetdiner met Griekse en internationale gerechten.
Eternal Blue: à la carte diner met een selectie verse vis en sushi.
Artemis Lounge Main Bar: in het hoofdgebouw voor heerlijke koffie of thee, signature cocktails en een unieke collectie champagne.
Breeze Poolbar: bij het zwembad geniet u van verfrissende vruchtensappen en lichte lunchgerechten.
Sea & Sand Beach Bar: aan het strand voor lichte snacks, fruitsalades, verse vruchtensappen en cocktails.


Kamers & Suites

De ruime, stijlvolle suites en villa’s bieden veel luxe en comfort. Ze zijn voorzien van kingsizebedden, airconditioning/verwarming, telefoon, kluisje, minibar, theezetfaciliteiten, Nespresso-apparaat, wifi, flatscreen-tv, bluetooth muzieksysteem, elektrisch bedienbare gordijnen en strijkfaciliteiten. Ruime badkamer met douche en bad, föhn, badjassen, slippers en luxe toiletartikelen. Alle suites en villa’s hebben zeezicht en beschikken over een privézwembad of whirlpool (verwarmd tot 22 °C) en terras met ligbedden.

Deluxe Junior Suite

ca. 42 m², maximaal 3 personen
Comfortabele suite met open plan woon-/slaapkamer. Badkamer met bad en douche. Groot terras (ca. 20 m²) met ligbedden en een privézwembad (ca. 19 m²).

Sea View Deluxe Junior Suite

ca. 42 m², maximaal 3 personen  
Comfortabele suite met open plan woon-/slaapkamer. Badkamer met bad en douche. Groot terras (ca. 20 m²) met ligbedden en een privézwembad.

Aqua Marine Suite

ca. 82 m², maximaal 3 personen  
Zeer ruime in open plan opgezet, met zithoek en kingsizebed, een fitnessruimte met diverse apparaten en inloopkast. Badkamer met bad en douche. Groot terras (ca. 20 m²) met ligbedden en een jacuzzi. Gelegen aan de waterkant en met prachtig zeezicht.

Premium Energy Suite

ca. 82 m², maximaal 3 personen
Open plan suite met zithoek en kingsize bed. Suite met sauna. Inloopkast, badkamer met bad en douche. Groot terras (ca. 25 m²) en voorzien van ligbedden en een privézwembad. Schitterend zicht op zee.

Executive Fitness Suite

ca. 75-82 m², maximaal 3 personen 
Fraaie suite in open plan met zitgedeelte en kingsizebed. Fitnessruimte met diverse apparaten. Ruime inloopkast, badkamer met bad en douche. Terras (ca. 35-60 m²) met eethoek en ligbedden en een privézwembad.

Supreme Suite Zeezicht splitlevel

ca. 90 m², maximaal 4 personen   
Deze moderne suite is in duplex opgezet en biedt een schitterend uitzicht op zee. De woonkamer is elegant ingericht met 2 sofabedden en zithoek. De slaapkamer heeft een kingsizebed. Twee en suite badkamers met bad en regendouche. Op tweede verdieping balkon van 12 m². Groot terras (ca. 20 m²) met ligbedden, eettafel en privézwembad.

Honeymoon Suite

ca. 78 m², maximaal 2 personen 
Deze suite is perfect voor wie op zoek is naar privacy en comfort. Voorzien van een open slaap- en woongedeelte met kingsizebed en inloopkast. Fitnessruimte met moderne apparatuur en sauna. Een gemeubileerd balkon (ca. 34 m²) met ligstoelen, eettafel en privézwembad (ca. 23 m²).

Ambassador Suite

ca. 70-92 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen  
Woon- en slaapkamer gescheiden door een schuifdeur. Fitnessruimte met diverse apparaten. Stoomsauna. Inloopkast en badkamer met vrijstaand bad en regendouche. Terras (ca. 32-48 m²) met eethoek, loungebedden en een privézwembad (ca. 30 m²).

Princess Luxury Villa

ca. 105 m², maximaal 4 personen  
Zeer ruim woongedeelte met eet- en zithoek. Slaapkamer met kingsizebed, en suite badkamer met bad en regendouche. Een tweede slaapkamer eveneens met kingsizebed, en suite badkamer met regendouche. Ruim terras (ca. 125 m²) met eet- en zithoek, loungebedden en privézwembad (ca. 38 m²).

Blue Princess Villa

ca. 175 m², maximaal 6 personen  
Deze moderne suite is in duplex opgezet en biedt een schitterend uitzicht op zee. Op de benedenverdieping een elegant ingerichte woonkamer met zithoek en een slaapkamer, sofabed en een en suite badkamer. Op de bovenverdieping bevindt zich de 2e slaapkamer met kingsizebed, sofabed en een en suite badkamer. Balkon. Ruim terras (ca. 40 m²) met eet- en zithoek, loungebedden en privézwembad (ca. 40 m²). Jacuzzi.

Dream Princess Villa

ca. 175 m², maximaal 6 personen  
Deze moderne suite is in duplex opgezet en biedt een schitterend uitzicht op zee. Deze suite heeft als extra een fitnessruimte op de begane grond met de nieuwste apparatuur (personal trainer op aanvraag) en een sauna op de bovenste verdieping. Op de benedenverdieping bevindt zich verder een elegant ingerichte woonkamer met zithoek en een slaapkamer, sofabed en een en suite badkamer. Op de bovenverdieping bevindt zich de 2e slaapkamer met kingsizebed, sofabed en een en suite badkamer. Balkon (ca. 20 m²). Ruim terras (ca. 40 m²) met eet- en zithoek, loungebedden en privézwembad (ca. 56 m²). Jacuzzi.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here