Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.
Hoe werken wij

Alle hotels, resorts en andere faciliteiten werden persoonlijk door de Luxury Travel Consultants van Silverjet Vakanties bezocht, gecheckt en geselecteerd. De beschrijvingen uit ons aanbod zijn ervaringen 'uit de eerste hand', opgetekend door het team van Silverjet Vakanties. Onze reizen worden vrijwel uitsluitend met lijndienstmaatschappijen uitgevoerd, met vaste vertrek- en aankomsttijden en altijd rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur qua reisduur. Waarbij geen wens te ver gaat, wij regelen vlekkeloos iedere reis op maat!

De service van Silverjet Vakanties gaat ver: cliënten genieten al bij vertrek van privileges, zoals het comfort om gebruik te kunnen maken van de Loungefaciliteiten op Schiphol, Düsseldorf Airport en Brussel Airport, alsmede de inbegrepen privétransfers bij aankomst op en vertrek vanuit uw vakantiebestemming. Tevens bieden wij Schiphol Valet Parking en Excellence Parking aan en bij boeking van een exclusieve Royal of Presidential Suite (of gelijkwaardig) is een transfer tussen uw woning en de diverse luchthavens in Nederland inbegrepen. Reserveert u een ander type kamer dan kunt u deze service uiteraard bijboeken.

Reizen met Silverjet Vakanties: een onvergetelijk hoogtepunt voor de waarachtige levensgenieter.