Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Beter Boek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in Het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in Het Gelre Ziekenhuis gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het BeterBoek 2-6 jaar en 6-12 jaar
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Bureau Méteau verzorgt een uitgave van Het BeterBoek voor kinderen van 2 tot 6 jaar en een editie voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Midnight Run Bangkok

Een hardloopwedstrijd die jaarlijks in (oktober) rond middernacht in de straten van Bangkok plaatsvindt. Er doen meer dan 7.000 lopers mee aan dit evenement die kunnen kiezen tussen een 6 km of 12 km route . De run brengt een fantastische mix van internationale en lokale professionele lopers die samen met de families en vriendengroepen wisselende goede doelen ondersteunen.

Stichting Baobab Gambia

Stichting Baobab heeft als doel het bouwen van scholen voor de lokale bevolking; voor die kinderen die niet naar school gaan omdat de ouders geen geld hebben hun kinderen naar de regeringsscholen te laten gaan. Ieder kind ongeacht rang, stand of godsdienst heeft recht op onderwijs! Stichting Baobab geeft ‘het gebouw’ en laat het door de lokale bevolking bouwen.


Klimaatwijs op reis

Green SeatSilverjet Vakanties realiseert zich goed dat de schoonheid van de natuur onderdeel is van een onvergetelijke vakantie en steunt daarom GreenSeat. GreenSeat biedt u de mogelijkheid de CO2-uitstoot van uw vliegreis te compenseren. Deze uitstoot zorgt ervoor dat het klimaat verandert en dat de aarde opwarmt. Via de klimaatprojecten van GreenSeat elders op de wereld, die CO2 reduceren, doet u uw uitstoot teniet.

Zo kunt u eenvoudig een steentje bijdragen aan het tegengaan van het klimaatprobleem en tegelijkertijd de prachtige natuur op aarde in stand houden, zodat u ook in de toekomst kunt blijven genieten van de mooiste vakantiebestemmingen. Meer weten en meedoen? Ga naar www.greenseat.nl