Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Ervaring met Silverjet Vakanties


Nadat we 1x met Silverjet op vakantie zijn geweest willen we niet anders meer ;) De service is top! Vanaf het boeken tot na de thuiskomst. Bij Silverjet is over elk detail nagedacht om je vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken. Silverjet is goed en snel telefonisch bereikbaar en de medewerkers zijn enorm klantvriendelijk en pro actief. Zo vroegen ze of we stoelen met extra beenruimte wilden bijboeken. Ook de reisbescheiden die we ontvingen waren prima in orde. Zelfs aan informatie voor de thuisblijvers was gedacht. Het mooie mapje waar je de reisbescheiden in kon doen was ook erg praktisch net zoals de kofferlabels. We hebben geen gebruik gemaakt van de lounge op Schiphol, omdat we een vroege vlucht hadden.

De prive transfer naar en van het hotel was top en heerlijk luxe! Zo bespaar je een hoop tijd (en ergernis) omdat je niet met een bus nog een heel eind hoeft te rijden. We vonden het ook prettig dat we zelf konden aangeven of er een medewerker van Silverjet naar ons hotel kwam. Wij redden ons altijd prima zelf dus voor ons was dit niet nodig. We kregen wel netjes de contactinformatie van de contactpersoon. Halverwege de week ontvingen we op onze hotelkamer de reisinformatie van de terugreis. Na thuiskomst zit je natuurlijk een beetje in een dipje omdat de mooie vakantie voor bij is. Ongelooflijk dat Silverjet ook daaraan heeft gedacht door een prachtige bos bloemen te bezorgen in mooie zonnige kleuren.
Kortom: fantastisch geregeld!

M. van Hoorn

  • FAMILY
  • GOLF

Lopesan Baobab Resort

Costa Meloneras - Gran Canaria - Spanje

Lopesan Baobab Resort op Gran Canaria is modern, trendy, uniek en geschikt voor het hele gezin. Geniet tijdens uw vakantie van de unieke sfeer, de vele faciliteiten en de prachtige omgeving.

Meer info