Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Ervaring 5* St. Nicolas Bay, Griekenland

Ook dit jaar weer gekozen voor een bestemming uit het Silverjet aanbod. Door drukte ons niet eens echt verdiept in de bestemming. Je kunt er altijd blind op vertrouwen dat in het Silverjet aanbod geen missers zitten. Voor het eerst gebruik gemaakt van de lounge op Schiphol, een heerlijk extraatje! Kreta: St. Nicolas Bay is een aanrader voor zon en rustzoekers.

De ligging, de sfeer en bovenal de bediening is top klasse. Iedereen is zeer behulpzaam, niets is te veel. Genoten van de gratis upgrade naar halfpension waarbij men kans ziet een buffetrestaurant zo te organiseren dat het bijna ala carte is en je constant bediening aan tafel hebt. Iedere dag 3 verschillende hoofdgerechten, ala minuut bereid en geserveerd. De koks verdienen een dikke pluim voor de geleverde kwaliteit. Ontbijt in de prachtige tuin bij het zwembad met overzicht over de baai is een feestje.
Vanuit het beach-lunchrestaurant serveren ze ook aan het strand en het zwembad. De kamers zijn perfect in orde, heerlijk bad en altijd een forse straal warm water! receptie is zeer behulpzaam, van een taxi bellen tot een uitje regelen, niets is te veel gevraagd, top!

Is er dan nog wat te wensen, ja! De prijzen voor de drankjes zijn aan de (te) hoge kant. Staat tegenover dat het geen probleem is om je fles wijn te labellen en tot de volgende avond te bewaren. Heb je de keuze, kies dan een kamer met eigen zwembad, die zijn verwarmd hetgeen in het voorjaar zeer aangenaam is. De zee en het zwembad zijn dan nog best fris. Van de watersport faciliteiten werd bijna geen gebruik gemaakt, of het water was nog te koud of de prijzen zijn te hoog.

H.J. Tempelaar
  • HONEYMOON

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas

Agios Nikolaos - Kreta - Griekenland

St. Nicolas Bay Resort op Kreta (Griekenland) ligt op een schiereiland dat omringd is door het helderblauwe water van de Mirabello-baai. De persoonlijke service zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw vakantie.

Meer info