Northern Europe Spirit

Northern Europe Spirit Kopenhagen - Molde - Kopenhagen

12-daagse cruisevakantie met de Silver Spirit
- Van Kopenhagen naar Molde en terug naar Kopenhagen
- Vertrekdatum: 24 juli 2019

De prachtige stad Kopenhagen vormt de opmaat voor een geweldige fjordencruise. U krijgt volop de gelegenheid het natuur schoon uit zo wel water- als landperspectief te ervaren. Wat een grootsheid. Bergen is een levendig intermezzo.Bergen  Fjord  Aarhus

Dag 1-2: Vliegreis naar Kopenhagen
Privetransfer naar uw 5*hotel waar u een nacht zult verblijven. Kopenhagen is een oude en toch trendy stad. Gekleurde historische gevels sieren de Nyhavn, het koninklijke Rosenborg Slot heeft een prachtige kunstcollectie en er zijn tal van modern gestileerde winkels en galeries. Misschien kunt u op uw vrije avond naar de befaamde opera van Kopenhagen, of naar Restaurant Noma ... En natuurlijk wilt u de zeemeermin zien. U gaat aan boord van de Silver Spirit. Ze vertrekt de volgende dag om 18.00 uur.

Dag 3: Oslo, Noorwegen; 12.00-00.00 uur
Oslo is een kosmopolitische metropool met welvarende bedrijven en een bloeiend nachtleven. Eenmaal over het hoofd gezien door reizigers naar Scandinavië, is Oslo nu een belangrijke toeristische bestemming en de toegangspoort tot wat volgens velen het meest schilderachtige land van Scandinavië is.

Dag 4: Arendal, Noorwegen; 12.00-19.00 uur
Het schilderachtige Noorse stadje Arendal nadert, gelegen aan de zuidkust, is een plek om het tempo te vertragen en te ontspannen terwijl u wordt omringd door de gemoedelijke schoonheid van Noorwegen.

Dag 5: Cruisedag op zee
Even bijkomen van alle indrukken aan land. Laat u verwennen in de SPA.

Dag 6: Flåm, Noorwegen; 08.00-16.30 uur
Flåm ligt aan de uiteinden van diepe fjorden. Bij Flåm voert een befaamde spoorlijn over een steil traject naar Myrdal. Dit bouwkundige hoogstandje uit de eerste helft van de 20e eeuw is een van de spectaculairste lijnen ter wereld, met keertunnels en bochten die het hoogteverschil van 2 naar 866 meter in 18 kilometer overbruggen.

Dag 7: Hellesylt, Noorwegen; 09.00-10.00 uur & Geiranger, Noorwegen; 12.00-18.00 uur
Om het befaamde Geiranger te bereiken kunt u in Hellesylt van boord gaan en deelnemen aan een excursie over land naar het prachtige Geiranger. Een van de meest spectaculaire en wellicht ook het bekendste fjord van Noorwegen dat maar liefst 16 km lang is. Geniet van de aanblik van de hoge bergen, meertjes en kleurrijke bebouwing als kralen in het groen. Vele watervallen, waaronder de Zeven Zusters en de Bruidssluier, storten in de wereldberoemde fjord.

Dag 8: Andalsnes, Noorwegen; 08.00-13.00 uur & Molde, Noorwegen; 15.30-21.00 uur
Het pittoreske Molde is fijn om doorheen te slenteren en er is een boeiend openluchtmuseum. Of zie de fjord vanuit een ander perspectief: de kustwegen geven spectaculaire taferelen.

Dag 9: Bergen, Noorwegen; 12.00-23.00 uur
Al direct ervaart u de sfeer van Bergen: de zeven bergen die de stad omringen, de levendige en kleurrijke, door de Unesco beschermde Hanzewerf Bryggen. In de oude wijk zijn cafeetjes en terrassen, volop winkels met typisch Noorse gebruiksvoorwerpen en snuisterijen en historische musea. Een kabelbaan gaat naar een van de heuvels, waar restaurant Sky:skraper een culinair uitstapje met uitzicht combineert. Klassieke muziek liefhebbers laten zich snel naar het huis van Edvard Grieg brengen. Hier in Troldhaugen componeerde hij vanuit zijn tuinhuis veel van zijn bekendste werken.

Dag 10: Cruisedag op zee

Dag 11: Aarhus, Denemarken; 08.00-22.00 uur
Aarhus is de op een na grootste stad van Denemarken en, met zijn funky kunst- en universiteitsgemeenschap, een van de meest aangename van het land.

Dag 12: Kopenhagen, aankomst 08.00 uur
Ontscheping. Einde van uw cruise en terugreis naar Nederland.


12-daagse cruisevakantie met de Silver Spirit

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 24 juli 2019    
Suite met venster (indicatieprijs p.p.) € 5.865,-    


Bij de prijs is inbegrepen:

- Vliegreis van Amerdam naar Kopenhagen en terug.
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor de cruise.
- 1 overnachting in Kopenhagen voor de cruise in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- 10 overnachtingen aan boord van de Silver Spirit op basis van all inclusive in een suite met venster.

Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze luxury travel consultants helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.