The Baltic & Sint Petersburg

Ontdek meer

The Baltic & St. Petersburg Kopenhagen - Stockholm

10-daagse cruisevakantie met de Seabourn Ovation
- Van Kopenhagen naar Stockholm
- Vertrekdatum 21 juni en 16 augustus 2019


Van Scandinavische koningshuizen naar het machtige tsarenrijk. Wat een weelde is er verzameld. Verrassend is de architectuurstad Helsinki, waar twee werelden samenkomen. Voorafgaand aan de cruise heeft u extra tijd in Kopenhagen.Sint Petersburg  Tallinn  Stockholm

Dag 1-2: Vliegreis naar Kopenhagen en een overnachtingen in een 5*hotel in Kopenhagen

Kopenhagen is een oude en toch trendy stad. Gekleurde historische gevels sieren de Nyhavn. Het koninklijke Rosenborg Slot heeft een prachtige kunstcollectie en er zijn tal van modern gestileerde winkels en galeries. Misschien kunt u op uw vrije avond naar de befaamde opera van Kopenhagen, of naar restaurant Noma ... En natuurlijk wilt u de zeemeermin zien. Op dag 2 inscheping aan boord van de Seabourn Ovation. Vertrek 17.00 uur.

Dag 3: Cruisedag op zee

Dag 4: Tallinn, Estland, 08.00-17.00 uur
Op een heuvel liggen de oudste en fotogeniekste bezienswaardigheden van Talinn, waaronder de parlementsgebouwen. Onmiskenbaar zijn Russische bouwdetails, zoals van de Alexander-Nevskikathedraal. De spitse 124 meter hoge kerktoren van de St. Olaf is een goed oriëntatiepunt. Estland schrijft ook nu geschiedenis: wist u dat het kleine land een grote trendsetter is op het gebied van moderne media en techniek?

Dag 5-7: Sint-Petersburg, 08.00 uur tot 18.00 uur, twee dagen later
De voormalige residenties van de Russische tsaren vormen hoogtepunten van deze reis. Bewonder de Hermitage van de buitenzijde en kies binnen uw favoriete kunstcollecties, maar toch zeker de impressionisten en post-impressionisten. Het Fabergé Museum heeft meer dan veel roemruchte, uiterst kostbare eieren. Misschien kunt u nog naar een ballet- of operavoorstelling in het Mariinsky-theater? Ten zuiden van de stad staat het prachtige zomerverblijf van de befaamdste tsarina, het Catharinapaleis.

Dag 8: Helsinki, 07.00-14.00 uur
Helsinki werd pas hoofdstad onder Russisch bewind en vertoont een combinatie van Scandinavische en Russische invloeden. Het is een stad van forten en vestingen, kerken en kathedralen, van moderne kunst en architectuur. Onder de befaamde bouwmeesters van de 20e eeuw zijn Eliel Saarinen en Alvar Aalto.

Dag 9: Stockholm, Zweden, aankomst 07.00 uur
Terugvlucht naar Amsterdam.
Stockholm is een zeer uitgestrekte stad met veel bezienswaardigheden. Wat u zeker niet wilt missen, is het middeleeuwse centrum, Gamla Stan, met mooie gevels en gezellige terrassen. Het 17e/18e-eeuwse Drottningholm Slott is het zomerverblijf van de koninklijke familie, het Versailles van Zweden. Uitgebreid te bezichtigen is het Italiaans-Frans ogende Kungliga Slott, met veel kunstschatten. Icoon van de stad vormt het stadhuis in nationaal-romantische stijl. Het openluchtmuseum Skansen laat Zweden in vogelvlucht zien. En een juweel voor liefhebbers van maritieme geschiedenis is het Vasamuseet, met oude (oorlogs)schepen.


9-daagse cruisevakantie met de Seabourn Ovation

Vertrekdatum 21 juni  2019 16 augustus 2019   
Suite met balkon (indicatieprijs p.p.) € 5.545,- € 5.045,-  


Bij de prijs is inbegrepen:

- Vliegreis van Amsterdam naar Kopenhagen en van Stockholm naar Amsterdam of v.v.
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien aan boord.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Privétransfers ter plaatse van luchthaven naar hotel en van hotel naar haven in Kopenhagen.
- 1 luxe hotelovernachting Kopenhagen op basis van logies/ontbijt.
- 7 overnachtingen aan boord van de Seabourn Ovation op basis van all-inclusive in een suite met balkon.

Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze cruise consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.