Travel in Style
Parking

Parking

Parkeren op Schiphol
In veel gevallen begint uw reis met Silverjet Vakanties op Schiphol. Indien u met uw eigen auto naar Schiphol reist kunt u gebruikmaken van verschillende parkeermogelijkheden. 

Wij raden u van harte één van de volgende opties aan:
Schiphol Terminal Valet Parking biedt u het gemak van parkeren tussen vertrekhal 2 en 3, waarna u de autosleutels inlevert bij de Schiphol Valet Parking-balie die zich direct achter uw parkeerplaats in de vertrekhal bevindt. Medewerkers parkeren uw auto in een afgesloten parkeergarage. Bij terugkomst haalt u uw autosleutel hier weer af en staat uw auto weer voor de vertrekhal klaar.

Schiphol P6 Valet Parking. Dit product biedt u de mogelijkheid uw auto te parkeren in parkeergarage P6, direct tegenover de aankomsthal van Schiphol, daar de sleutel van de auto af te geven en u snel en comfortabel naar de vertrekhal te begeven. De auto wordt weggereden naar een parkeerterrein buiten Schiphol Centrum en staat bij terugkomst weer voor u klaar in dezelfde parkeergarage P6 als waar u uw auto achterliet.

Parkeren via één van deze mogelijkheden dient u wel vooraf te regelen. Hierbij zijn wij u graag van dienst! Neem contact op met onze verkoopafdeling en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.