Kos & Patmos

Kos & Patmos

De Dodekanesos (Dodeka betekent twaalf in het Grieks) telt 12 eilanden, alle verschillend qua sfeer en uitstraling. Tijdens deze combinatiereis maakt u kennis met twee van de twaalf eilanden! 

Patmos  Patmos  Kos

Kos & Patmos liggen vlakbij Turkije en bij helder weer ziet u overal de kustlijn. Griekenland is het land bij uitstek om verschillende eilanden tijdens een vakantie te bezoeken, want zo leert u pas echt het échte eilandgevoel beleven. Tussen de eilanden is er goed vervoer per veerboot en catamaran geregeld en u voelt meteen wat we bedoelen met het echte eilandgevoel, want onderweg stopt de veerboot bij de eilanden Kalymnos en Leros waar de havenplaatsjes in pasteltinten die uitnodigen tot fotograferen.

Dag 1: Amsterdam - Patmos

U vliegt vandaag naar het eiland Kos. Aldaar aangekomen volgt een privétransfer naar de haven van Kos-stad, vanwaar u per snelle ferry in ca. 2,5 uur naar Patmos vaart. Onderweg duiken andere kleine eilanden op en ziet u de kustlijn van Turkije. Na aankomst in de haven van Skala op Patmos volgt  een privétransfer naar Patmos Aktis Suites & Spa in Grikos, waar u 3 nachten zult verblijven.

Dag 2-3: Patmos
Patmos is de verborgen parel van Griekenland; kleinschalig, trendy en bohemian. Ontdek het havenstadje Skala met smalle geplaveide straatjes, waar hippe boetieks van Griekse designers en kunstenaars een lust voor het oog zijn. Natuurlijk hoort ook Chora op het programma, een pittoresk witgepleisterd stadje met het Johannesklooster en geplaatst op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Smalle straatjes, verborgen patio’s en authentieke huizen zijn een bezoekje meer dan waard.

Dag 4: Patmos - Kos
Vandaag wordt u naar de haven van Patmos gebracht vanwaar u per snelle ferry in ca. 2,5 uur naar Kos vaart. Na aankomst in de haven van Kos, volgt een privétransfert naar Lango Design Hotel & Spa, net even buiten Kos-stad, waar u 4 nachten verblijft.

Dag 5-7 KosBodrum & Kos Combi
Kos is het eiland van Hippocrates, bekend van de ‘eed’, die tegenwoordig nog door artsen afgelegd wordt. Het Asklepion, genoemd naar de Griekse God van de geneeskunde, is nog steeds een van de bekendste bezienswaardigheden. Maar ook het oude stadsdeel van Kos-stad heeft nog vele herinneringen uit vervlogen tijden. Smalle straatjes met veel winkeltjes en terrasje zijn een lust voor het oog, maar vergeet ook niet een kijkje te nemen in de overdekte markt. U kunt ook een dagexcursie maken naar het vulkaaneiland Nisyros of sponzeneiland Kalymnos en ’s avonds natuurlijk even genieten van een pantoffelparade langs de haven.

Dag 8: Kos - Amsterdam
Vandaag wordt u per privétransfer naar de luchthaven van Kos gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam.


Kos & Patmos: 8-daagse combinatiereis

Indicatieprijs per persoon   mei jun aug
okt
 
Tweepersoonskamer   € 1.030,-  € 1.261,- € 1.886,- € 991,-  

Overnachtinghotels    
Patmos Patmos Aktis Suites & Spa 5*
Kos Lango Design Hotel & Spa 5*


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!


Bij de prijs is inbegrepen:

- Vliegreis naar en van Kos en luchthavenbelasting.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfer tussen de accommodatie en luchthaven
- Ferry en privétransfer van hotel naar haven v.v.
- 7 overnachtingen: 3 nachten in Patmos in een Tweepersoonskamer Deluxe op basis van logies/ontbijt en 4 nachten op Kos in een Deluxe Kamer op basis van logies/ontbijt.

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze luxury travel consultants.
Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Terug naar het overzicht

Reisvoorstel aanvragen

Wilt u de rondreis "Kos & Patmos" boeken? Of heeft u vragen over deze roundreis? Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in het onderstaande veld in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestemming:
Hotelnaam:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Budget:
Aanhef:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: