Seabourn Cruises
Silverjet

5* Seabourn Cruises

Seabourn kenmerkt zich naast de uitstekende kwaliteit van service en maaltijden ook door de ongedwongen sfeer aan boord en de aangename all-inclusive formule. Dit betekent dat alle drankjes, ook alcoholische dranken, geselecteerde wijnen, champagne en minibar aan boord zijn inbegrepen, evenals de fooien voor het personeel. Het is dan ook niet vreemd dat Seabourn reeds vele jaren de hoogste waarderingen krijgt van haar gasten en vele Awards heeft mogen ontvangen. Seabourn hanteert het Seabourn Square concept. Dit betekent dat er geen lobby en receptie meer zijn, maar een aangename multifunctionele ruimte met comfortabele zitjes, een gezellige koffiebar, buitenterras, bibliotheek, winkeltjes, servicedesk en informatiepunt.

Faciliteiten

  • WIFI tegen betaling.
  • All-inclusive; fooien, gevulde minibar en specialiteiten restaurants inclusief.
  • Voorzien van zwembad(en), SPA, theater, open receptie (Seabourn Square), verschillende bars, casino en winkels. Watersportplatform (Marina) aan boord van alle schepen.

Schepen

Alle Seabourn-schepen beschikken over een unieke en moderne marina, welke op bepaalde routes in zonnige streken achter het schip in zee kan worden ingezet voor diverse watersporten.

Het nieuwste schip dat aan de vloot is toegevoegd is de 5*Deluxe Seabourn Encore. Met aan boord ruimte voor 600 passagiers is ze net iets groter dan de andere schepen en heeft u onder andere iets meer keuze op culinair vlak. In het voorjaar van 2018 is het 5e schip aan de vloot toegevoegd, de 5*Deluxe Seabourn Ovation, identiek aan de Seabourn Encore. Beide schepen zullen een rijkdom aan nieuwe concepten bieden, met ultra luxe design elementen, lichte kleuren en enkel suites met een balkon om de meest veeleisende reizigers van de wereld te kunnen bedienen.

In april 2022 zal Seabourn te water gaan met hun nieuwste en tevens eerste expeditie schip genaamd de Seabourn Venture. Dit unieke schip zal, met 132 ocean-front veranda suites, capaciteit hebben voor 264 passagiers.

Specificaties schepen:

  • Seabourn Odyssey – 460 gasten (335 crew) - bouwjaar 2009
  • Seabourn Sojourn – 460 gasten (355 crew) - bouwjaar 2010
  • Seabourn Quest – 460 gasten (355 crew) - bouwjaar 2011
  • Seabourn Encore – 600 gasten - bouwjaar 2016
  • Seabourn Ovation – 600 gasten - bouwjaar 2018
  • Seabourn Venture - Wordt naar verwachting in april 2022 gelanceerd 

Suites:

Suite met venster - 28m² Suite met balkon - 34m² Wintergarden Suite - 102m²