Stijlvol Mallorca
Stijlvol Mallorca

Stijlvol Mallorca

Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.

Silverjet Vakanties is toonaangevend reisspecialist binnen het luxe segment. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om uw reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties met een hoog serviceniveau. Bovendien kunt u indien u vertrekt vanaf Schiphol, Eindhoven, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge en zijn bij aankomst op uw bestemming privétransfers inbegrepen.

Naar welke bestemmingen kunt u veilig afreizen?

Steeds meer bestemmingen gaan weer open voor toerisme. Welke bestemmingen dat zijn kunt op op onze positief reisadvies pagona vinden.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Onze specials

Specials en aanbiedingen voor u als Silverjet-klant
 
Exclusief voor u, als Silverjet-klant, hebben wij samen met diverse hotels specials samengesteld. Verschillende voordelen en luxe vakantieaanbiedingen waaronder ook last-minutes, waarbij u profiteert van korting op uw verblijf, een gratis upgrade naar halfpension of andere aantrekkelijke extra's.

Ga naar onze specials

Volg ons op:

Volg ons op facebook Volg ons op Instagram

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: