Office Manager
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Silverjet Vakanties Apeldoorn richt zich met name op de vakantieganger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort en kwaliteit. Als zelfstandige reisorganisator met meer dan 23 jaar ervaring en expertise garanderen wij onze cliënten naast een vergaande service een onderscheidend aanbod in de allerbeste kwaliteit reisconcepten.  Werken bij Silverjet Vakanties betekent werken in een dynamische omgeving met een ambitieus team. Wij zijn op zoek naar een rechterhand van de Algemeen Directeur die met ons op professionele wijze wil werken aan een optimale dienstverlening voor onze cliënten.

~ Follow your dreams bij Silverjet Vakanties ~

Ben jij de rechter- én linkerhand van de directie Bewaak jij agenda’s, lopende acties én de goede sfeer? Houd jij als vliegende keep de kantoororganisatie op rolletjes? Duik dan in onze vacature!

Silverjet Travel In Style – Directie Assistent/ Office Manager (minimaal 32 uur) m/v

Wat ga je doen?

Jij bent de spil binnen het kantoor en onmisbaar voor zowel de directeur als het leuke team van circa 30 collega’s. Voor de directie voer je de algemene (mail)correspondentie, je beheert de agenda en je zorgt ervoor dat er geen acties blijven liggen. Ook maak je heldere verslagen van de vergaderingen, onderhoud je de contacten met externe leveranciers en vraag je offertes aan. Als duizendpoot doe je daarnaast ook de administratie van vakantie- en ziektedagen en leid je de communicatie rond sollicitaties in goede banen. Ondertussen zorg je dat alles binnen het kantoor op rolletjes loopt.

Kwaliteit gedreven en ondernemend als wij zijn, krijg je bij ons alle ruimte om mee te denken en te helpen bij het verbeteren van onze services en taken.

We zien graag dat je:

 • MBO+ werk-en denkniveau hebt;
 • Tenminste 3 jaar werkervaring hebt;
 • Secuur en initiatiefrijk bent;
 • Houdt van organiseren;
 • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst;
 • Ervaring hebt met verschillende programma’s zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief en ontplooiing;
 • Salariëring ruim boven CAO-niveau;
 • Tegemoetkoming in reiskosten woon-/werkverkeer (bij voorkeur woon je binnen een straal van ca. 40 km);
 • Een collegiaal team en een informele werksfeer;
 • Korting op je eigen vakantie(s);
 • Een bedrijfsfitnessabonnement.

Over ons

Silverjet Vakanties is gevestigd in Apeldoorn. Wij richten ons op de consument die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit en flexibiliteit. Als zelfstandige reisorganisator met ruim 25 jaar ervaring en expertise garanderen wij onze cliënten naast een vergaande service door ons betrokken team, een onderscheidend kwaliteitsaanbod. Werken bij Silverjet Vakanties betekent werken in een dynamische omgeving met een vakkundig en ambitieus team. Er is een schat aan kennis in huis waardoor wij een waardevolle leeromgeving bieden.

Geef jezelf een nieuwe bestemming en solliciteer!

Geef jezelf een nieuwe bestemming en solliciteer! Wil je na het lezen van deze vacature direct je (reis)tas pakken om ons team met jouw organisatietalent compleet te maken? Dan hebben we vast een match! Kom, schrijf je sollicitatiebrief en mail deze samen met je CV naar de heer A. van der Horst (info@silverjet.nl). Wij zullen snel reageren!