Product Manager Spaanssprekend
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Silverjet Travel in Style

Product Manager Spaanssprekende bestemmingen

Weet jij welke details ertoe doen voor een ultieme vakantiebeleving? Geef jij jouw carrière als Product Manager graag een paar extra sterren? Dan gaat jouw gezicht vast in standje ‘zonnig’ van onze vacature Product Manager Spaanssprekende bestemmingen! Bij Silverjet Vakanties gaan wij altijd een stapje verder, ga je met ons mee? Als 5-sterren touroperator verzorgen wij al 26 jaar de meest exclusieve maatwerk vakanties, zodat onze klanten kunnen genieten van het beste dat de wereld te bieden heeft. Ook dit jaar zijn wij opnieuw verkozen tot de beste aanbieder in luxe vakanties. Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega met een vrolijke, servicegerichte en commerciële instelling! Kun jij je vinden in dit profiel? Dan zoeken wij jou!

Wie zoeken wij?
Silverjet Vakanties zoekt een Product Manager met ruime kennis en ervaring op het gebied van inkoop- en productmanagement. Je bent in staat om de wensen van  onze klanten te vertalen in een productaanbod voor deze en nieuwe klanten. Je bent gepassioneerd over ons aanbod en heb de expertise om naar een hoger niveau te tillen. Je bent een ware professional!

Je bent verantwoordelijk voor het gehele inkooptraject en het uiteindelijk aan te bieden product bij de klant. Je selecteert de beste hotels op jouw bestemmingen en werkt samen met verschillende partners ter plaatse. Je bent ook bereid deze bestemming(-en) te bezoeken en onderhoudt een sterk persoonlijk netwerk met de partners uit jouw portfolio. Naast ons huidige aanbod zie je ook nieuwe kansen op de bestemming en kun je innovatief denken. Je hebt een diepgaande kennis van je bestemming(-en) en bent bereid deze verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?
Silverjet Vakanties is gevestigd in Apeldoorn en richt zich op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit en flexibiliteit. Als zelfstandige reisorganisator met ruim 26 jaar ervaring en expertise garanderen wij onze cliënten naast een vergaande service door ons betrokken team ook een onderscheidend kwaliteitsaanbod. Werken bij Silverjet Vakanties betekent werken in een dynamische omgeving met een vakkundig en ambitieus team. Wij zijn op zoek naar een professionele collega die ons productteam van 6 collega’s wil versterken.

Heb je interesse om ons topproduct verder te helpen ontwikkelen?

Functie-eisen:

 • HBO-opleidingsniveau gericht op uitgaand toerisme;
 • Aantoonbare kennis en ervaring bij een touroperator;
 • Ruime commerciële ervaring bij voorkeur in het hogere marktsegment;
 • Specialistische bestemmingskennis van vliegvakanties zowel binnen als buiten Europa;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal in woord en schrift;
 • Goede hand van schrijven voor hotelteksten in brochures, advertenties en op het web etc;
 • Ruime kennis van het Officepakket (Word, Excel, PowerPoint) en de Incopy en Indesign software.

Gewenste competenties:

 • Kwaliteit en stijl bij al uw activiteiten ook binnen onze onderneming zijn een vereiste;
 • Innovatief, probleemoplossend en resultaatgericht;
 • Zelfstandig maar tevens goed in teamverband.

Wij bieden:

 • Een fulltime functie 39 uur per week/5 dagen per week;
 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en veel ruimte voor initiatief en ontplooiing;
 • Een gunstige marktconforme vergoeding boven de toeristische CAO;
 • Tegemoetkoming in reiskosten
 • Een prettige en collegiale werksfeer.

Wanneer uw interesse met bovenstaand profiel gewekt is en u bent geïnteresseerd om ons team te komen versterken, dan nodigen wij u van harte uit om uw motivatie en CV te sturen naar Silverjet Vakanties (o.v.v. de functie), ter attentie van de heer Arno van der Horst, (a.vanderhorst@silverjet.nl).