vakantiethema's
Silverjet

Vakantiethema's

Travel your Style

De een zoekt absolute rust in een omgeving van witte stranden.
Voor een ander is een familiehotel met veel sportieve activiteiten en een uitstekende ‘kidsclub’ de beste keuze.
Wij helpen u op weg door aan de hotels uit onze collectie thema’s toe te kennen.
Zo kunt u ultiem gaan genieten op een manier die bij u en uw reisgezelschap past.

ACTIVE

Actieve vakanties
Voor een uitgebalanceerde mix van genieten, actie en avontuur. Active staat voor hotels en resorts met de allerbeste sportfaciliteiten, op het land en vaak ook op het water.

ADULTS ONLY

Adults only vakanties
Even de volledige focus op ‘quality time’ met elkaar. In ‘adults only’ hotels wordt rust gecreëerd door het hanteren van een minimum leeftijd. Veelal betekent dit dat gasten vanaf 12 jaar welkom zijn, soms oplopend tot 18 jaar. De restaurants, Spa en overige voorzieningen zijn hierop ingericht.

ALL-INCLUSIVE

All inclusive vakanties
Dit is zorgeloos vakantie vieren. Vooraf weten waar u aan toe bent qua uitgaven en heerlijk voor de kinderen die hun eigen pad kunnen kiezen. Ge niet van uitstekende maaltijden in geselecteerde restaurants, snacks en drankjes. Ook zijn de meeste faciliteiten onbeperkt inbegrepen.

BOUTIQUE

Boutique hotels
Kleinschalige, sfeervolle hotels met een persoonlijke service. U ervaart een intieme sfeer en beleeft het ‘home away from home’ gevoel. Vaak zijn deze boutique hotels gevestigd op/in bijzondere locaties en gebouwen. Deze zijn bijvoorbeeld gevestigd in herenhuizen, kasteeltjes en kloosters met een authentieke uitstraling.

CITY

Luxe stedentrips
Luxe hotels die stuk voor stuk beantwoorden aan de wensen van de veeleisende reiziger: omgeven door prachtige cultuur, rijke historie, een levendig en gevarieerd uitgaansleven en uitgebreide mogelijkheden om te shoppen.

CULINAIR

Culinaire hotels
In deze hotels is het ultiem genieten van ‘fine dining’ of gourmetrestaurants. De hotels en resorts met dit thema genieten vaak internationale faam omdat het restaurant verbonden is aan een Michelin-sterrenkok. Voeg de unieke ervaring van een bezoek aan een topniveau Michelin sterrenrestaurant toe aan uw vakantie.

DESIGN

Design hotels
De liefhebber van design geniet van de architectuur en inrichting van écht onderscheidende hotels met een trendy look. Door een mix van authenticiteit en modern is de stijl op z’n minst uitzonderlijk te noemen. Veelal met de signatuur van een bekende designer en soms zelfs met een bijzondere kunstcollectie.

FAMILY

Luxe vakantie met kinderen
U geniet pas als uw kinderen genieten, bij voorkeur in een veilige omgeving. Bij resorts met dit thema vindt u speciale faciliteiten zoals een kinderzwembad en een ‘kidsclub’ met supervisie. Veelal zijn er nog meer voorzieningen zoals kinderrestaurants en -menu’s, familiekamers of suites en prijsvoordelen.

GOLF

Luxe golfvakantie
Hotels en resorts met optimale golffaciliteiten, zowel voor beginnende golfers als veeleisende spelers. De golfbaan behoort tot het hotel of ligt direct in de buurt en bevindt zich veelal in een schitterende omgeving.

HERITAGE

Historische hotels
Vervlogen tijden herleven in klassieke gebouwen uit vorige eeuwen met de grandeur van weleer. U verblijft in voormalige paleizen of huizen van rijke kooplieden, soms klassieke (koloniale) hotels die al decennia lang tot de ‘grande dames’ van een stad worden gerekend en wereldberoemd zijn.

HIDEAWAY

De naam verklapt het al; dit zijn accommodaties met een unieke, verscholen ligging waar de rust vanzelfsprekend is en de natuur een heilzame werking heeft. Verwonder u over de ruimte en stilte, die in de huidige hectische wereld zo zeldzaam is geworden.

HONEYMOON

Luxe huwelijksreizen
Onze aanbevolen honeymoon-hotels herkent u aan een eigen ‘honeymoon’-icoontje. Een collectie van sfeervolle, romantische hotels op on vergetelijke bestemmingen, waar wij vele aan trekkelijke extra’s of spectaculaire kortingen voor u als pasgehuwden hebben geregeld.

WELLNESS

Wellness hotels en resorts
Welzijn is een luxe uit de oude wereld die wij tegenwoordig weer volledig omarmen. Zelfs voor diegenen zonder interesse in traditionele of ultra moderne Spa’s is een verblijf in een wellness resort zeer de moeite waard. Al is het alleen maar voor een weldadige massage na een lange vlucht.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: