Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Sublieme wellness
 Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Sublieme wellness

v.a. € 3.709, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Garden Kamer / Cottage Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 24-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Bijzonderheden   |   Kamers & Suites

5* Coral Reef Club, Barbados

In de jaren vijftig vertrokken Budge en Cynthia O’Hara vanuit Engeland naar Barbados. Hun plan was om daar 3 jaar door te brengen, echter, Barbados werd hun thuis. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer en bouwen zij voort op de plannen van hun grootouders, met behoud van persoonlijke service en familiaire sfeer. Weelderige tuinen lopen over het hotelterrein naar een wit zandstrand, perfect voor zowel een zonnebad als om te genieten van de welkome schaduw van de casuarina-bomen. Coral Reef Club is perfect gelegen langs de prachtige westkust van Barbados, slechts ca. 15 minuten lopen van het historische Holetown. De luchthaven ligt op ca. 30 autominuten.


Faciliteiten

Halfopen ontvangstlounge met receptie, televisielounge en boetiek. In de tuinen liggen 2 zwembaden omgeven door terras, ligstoelen en parasols. Op het strand worden verschillende watersporten aangeboden. Gratis niet-gemotoriseerde watersporten zoals snorkelen, kajakken en paddleboarden. Zeilen met Laser en Hobie Cat. Daarnaast zijn er 2 tennisbanen. U kunt ook deelnemen aan de dagelijkse tennis-clinic met de resident Tennis Pro. 


Wellness

De Coral Reef Barbados Spa is gehuisvest in een prachtig koloniaal geïnspireerd gebouw met strakke, moderne lijnen, gelegen in een tropisch tuinparadijs. De luxe Spa beschikt over een hydrotherapiebad, stoombad en behandelkamers voor massages en lichaamsbehandelingen.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
The Restaurant: dit elegante, sfeervolle, halfopen restaurant is geopend voor ontbijtbuffet, lunch en diner à la carte. Het biedt dagelijks wisselende menu’s en keuzes van verse vis gecombineerd met klassieke gerechten, exotische kruiden en specerijen uit het Caribisch gebied. Indien u op basis van halfpension heeft gereserveerd kunt u uw diner ook in het zusterhotel The Sandpiper gebruiken.
24-uurs roomservice.


Bijzonderheden

Het hotel is gesloten van 17/08/24 t/m 28/09/24 voor jaarlijks onderhoud alsook voor vakantie voor het gehele team. 


Kamers & Suites

De in totaal 88 kamers zijn gelegen in de prachtige en goed onderhouden tuinen, verspreid over de 12 ha waarop het resort is gelegen. Diverse kamers hebben verbindingsmogelijkheden via het balkon of door middel van een afsluitbaar halletje dat toegang geeft tot 2 kamers. Voorts zijn alle kamertypen voorzien van airconditioning, kluisje, koelkast en ruime badkamer met bad en douche.

Garden Kamer / Cottage Kamer

ca. 28 m², maximaal 2 personen
Kamer of cottage met een kingsizebed of twee eenpersoonsbedden, ruime badkamer en patio of balkon. Uitzicht op de tuin.

Superior Junior Suite

ca. 40 m², maximaal 2 personen
Grote kamer met kingsizebed of twee eenpersoonsbedden met zithoek in de slaapkamer. Luxe badkamer met aparte douche en bad en een groot terras of balkon.

Luxury Junior Suite

ca. 40 m², maximaal 2 personen
Slaapkamer met open plan zitgedeelte en met zee- of zwembadzicht. Te verbinden met een 2e Luxury Junior Suite tot Tweekamer Luxury Suite.

Luxury Cottage Suite

ca. 50 m², maximaal 3 personen
Comfortabele suite met tuin- en/of zwembadzicht.

Luxury Plantation Suite

ca. 65 m², maximaal 2 personen
Het toppunt van elegantie en stijl. Zeer fraai ingerichte suite, gelegen richting zee. Ruime woonkamer met tv. Schuifdeuren naar de slaapkamer met kingsize hemelbed. Luxe, ruime badkamer met bad, dubbele wastafel en separate inloopdouche. Ruim overdekt terras met zitje en plungepool. Op het terras een minibar met gratis selectie van sterke drank, frisdrank en snacks. Gratis luchthaventransfer.

Ixora Villa

maximaal 8 personen
Vrijstaande villa gelegen in de tuinen van het resort, met 4 slaapkamers, 3 badkamers en 1 en suite badkamer. Ruime woonkamer met keuken, tuin, groot terras met ligbedden, zitje en toegang tot een gedeeld zwembad. Ruime slaapkamer met kingsizebed en een en suite badkamer met ligbad en douche. Drie kleinere slaapkamers met een kingsizebed. Twee slaapkamers hebben een en suite badkamer met ligbad en douche. De 3e heeft een badkamer met douche.

Tamarind Villa

maximaal 6 personen
Vrijstaande villa gelegen in de tuinen van het resort, met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ruime woonkamer met keuken, tuin, groot terras met ligbedden, zitje en toegang tot een gedeeld zwembad. Ruime slaapkamer met kingsizebed en een en suite badkamer met ligbad en douche. Twee kleinere slaapkamers met een kingsizebed die een badkamer met ligbad en douche delen.
 

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here