Zomervakantie
Zomervakantie

Zomervakantie

luxe zomervakantie

Voor een luxe zomervakantie heeft Silverjet Vakanties voor u de beste resorts en hotels uitgekozen. Zo zijn ze geselecteerd op de uitstekende services, ideale ligging, luxe en comfort zoals u van ons bent gewend. Tijdens een luxe zomervakantie met uw partner of het hele gezin komt u helemaal tot rust. Uw vakantie wordt tot in de puntjes voor u verzorgd;

Luxe resorts

Alles staat in het teken van uitstekende service, luxueuze voorzieningen en de rustieke liggingen. Silverjet Vakanties heeft voor u de beste luxe resorts geselecteerd. Dit doen wij al meer dan 20 jaar met uitermate zorg. Zo selecteert Silverjet Vakanties alleen het beste wat de wereld u te bieden heeft. Voor u alleen de keuze naar welke bestemming u wilt gaan en wij doen de rest.

luxe vakantieresorts

Silverjet Vakanties selecteert de beste luxe vakantieresorts. Wist u dat al onze luxe vakantieresorts persoonlijk worden bezocht? Wij, Silverjet Vakanties, tonen alleen de beste en luxe vakantieresorts aan u met hoge kwaliteitseisen. Denk hierbij aan een goede ligging met adembenemend uitzicht, uitstekende services en riante suites.

luxe vakantievilla

Alle luxe en comfort van thuis maar dan op een ideale vakantiebestemming in uw gekozen luxe vakantievilla. Silverjet Vakanties selecteert daarbij alleen de beste vakantievilla's. Zo heeft u alle luxueuze voorzieningen van thuis en kunt u daarnaast genieten van alle bijkomende luxe, zoals een eigen privéterras, jacuzzi, zwembad of ga wandelend naar uw eigen privé strand.  

luxe vakantieoorden

Met zorg selecteert Silverjet Vakanties de beste luxe vakantieoorden met daarbij de mooiste hotels en resorts. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel, zodat u alleen maar hoeft te genieten van het vooruitzicht op een exclusieve en compleet verzorgde vakantie. Bestemmingen als Spanje, Italië, Griekenland, Portugal en de Canarische eilanden zijn in de zomer erg populair.
Winterzonbestemmingen als Dubai zijn dan wel erg warm voor een vakantie.

Andere schoolvakanties

Luxe meivakantie
Luxe herfstvakantie
Luxe kerstvakantie

Reisvoorstel aanvragen

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: