Luxe herfstvakanties
herfstvakantie

herfstvakantie

Luxe Herfstvakanties

Op zoek naar luxe vakantie in de herfstvakantie? Silverjet Vakanties heeft voor u de beste vakantiebestemmingen uitgezocht. Geniet bijvoorbeeld op de Canarische Eilanden of wat dacht u van het luxe Dubai? Maar er zijn meer plekken. Hier vindt u onze luxe herfstvakantie-bestemmingen.

Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden vindt u overblijfselen van oude culturen, indrukwekkende natuur, goede winkelgebieden, restaurants met de meest heerlijke gerechten, luxe strandresorts en professionele golfbanen. Van herfstvkantie Fuerteventura, Gran Canaria en La Gomera tot aan Lanzarote en Tenerife, elk eiland kent een eigen karakter. Kortom; aan alle wensen van de luxe reiziger wordt voldaan.

Caribisch gebied

Wilt u zeker zijn van de zon in de herfstvakantie? Dan zijn de ABC-eilanden perfect voor u. Aruba, Bonaire of Curaçao kennen een gemiddelde temperatuur van 25 °C in de herfst. Of wat dacht u van de ultieme tropische strandvakantie op de Dominicaanse Republiek? Silverjet Vakanties garandeert u van een ultiem tropisch zonnetje.

Dubai

Voor op en top luxe kunt u zich hier helemaal vinden. Geniet tijdens uw luxe vakantie Dubai van een de parelwitte zandstranden, zeewater van 25 °C én een zonzeker klimaat. De luxe winkel malls en bijzondere excursies als slapen in de woestijn maken uw vakantie helemaal af.

Portugal

U kunt uw vakantie Portugal vieren op het vasteland of het prachtige eiland Madeira. Geniet van een zeer afwisselend landschap, boeiende cultuurgeschiedenis en de zegeningen van zon en zee. De aangename elementen voor een onvergetelijke herfstvakantie Portugal.

Kreta

Een luxe herfstvakantie Kreta betekent genieten op het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. In het westen vindt u de alom bekende, 16 kilometer lange Samariakloof. Langs de kusten vindt u prachtige baaien en heerlijke stranden. Dit eiland biedt zoveel facetten, dat iedereen wel iets van zijn of haar gading zal vinden.

Heeft u niet drect een voorkeur voor een bestemming, op onze Luxe vakantie in Zuid-Europa hebben we een aantal zeer fraaie hotels uitgelicht.

Wanneer is de herfstvakantie 2021?
De herfstvakantie 2021 begint in regio Noord en Midden op 16 oktober t/m 24 oktober. Regio Zuid heeft herfstvakantie van 23 oktober t/m 31 oktober.

Andere schoolvakanties

Luxe zomervakantie
Luxe meivakantie
Luxe kerstvakantie

 • Wanneer valt de herfstvakantie?

  De herfstvakantie in 2021 is van 10 t/m 25 oktober.
  De herfstvakantie in 2022 is van 15  t/m 30 oktober.

 • Naar welke bestemmingen kan ik met Silverjet Vakanties?

  Wij hebben met name de warme winterzonbestemmingen zolas de Canarische eilanden. Bekijk de herfstvakantie-pagina voor de luxe vakantie-bestemmingen.

 • Is er ook speciaal aanbod voor de herfstvakantie?

  Ons aanbod van luxe vakanties wisselt regelmatig. U kunt deze op de aanbiedingen-specials vinden.

Reisvoorstel aanvragen

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: