Luxe herfstvakanties
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe Herfstvakanties

Op zoek naar een luxe vakantie in de herfstvakantie in 2023? Silverjet Vakanties heeft voor u de beste vakantiebestemmingen uitgezocht. Geniet bijvoorbeeld op de Canarische Eilanden, Griekenland of wat dacht u van het luxe Dubai? Maar er zijn meer plekken. Hier vindt u onze luxe herfstvakantie-bestemmingen. Een herfstvakantie is erg geschikt om last minute nog even lekker weg te zijn. Bekijk ook onze Specials voor een voordelig verblijf.


Herfstvakantie Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden vindt u overblijfselen van oude culturen, indrukwekkende natuur, goede winkelgebieden, restaurants met de meest heerlijke gerechten, luxe strandresorts en professionele golfbanen. Van herfstvakantie op Fuerteventura, Gran Canaria en La Gomera tot aan Lanzarote en Tenerife, elk eiland kent een eigen karakter. Kortom; aan alle wensen van de luxe reiziger wordt voldaan.

herfstvakantie Canarische Eilanden


Herfstvakantie Cyprus

Cyprus is een paradijs voor zonaanbidders, cultuur- en natuurliefhebbers. Het eiland kent een grote verscheidenheid aan landschappen: een afwisselende kuststrook met zowel zand- als kiezelstranden, steile rotskusten en talloze kleine en grote baaien. Een fantastische herfstvakantie op Cyprus  met ideale temperaturen en vele ontspanningsmogelijkheden.

Herfstvakantie Cyprus


Herfstvakantie Spanje

Spanje is een erg mooie bestemming voor de herfstvakantie. Denk hierbij aan Ibiza, Mallorca en de Costa del Sol. De temperaturen liggen gemiddeld rond de 20 °C, voor de Costa del Sol zelfs iets hoger, ideaal voor mensen die niet goed tegen de hoge temperaturen van het hoogseizoen in juli en augustus kunnen.

Herfstvakantie Spanje


Uw herfstvakantie naar het Caribisch gebied

Wilt u zeker zijn van de zon in de herfstvakantie? Dan zijn de ABC-eilanden perfect voor u. Aruba, Bonaire of Curaçao kennen een gemiddelde temperatuur van 25 °C in de herfst. Of wat dacht u van de ultieme tropische strandvakantie op de Dominicaanse Republiek? Silverjet Vakanties garandeert u van een ultiem tropisch zonnetje.

Herfstvakantie Aruba, Bonaire of Curacao


Een zonzekere herfstvakantie Dubai en Oman

Voor op en top luxe kunt u zich hier helemaal vinden. Geniet tijdens uw luxe herfstvakantie Dubai of Oman van een de parelwitte zandstranden, zeewater van 25 °C én een zonzeker klimaat. De luxe winkel malls en bijzondere excursies als slapen in de woestijn maken uw vakantie helemaal af.

Herfstvakantie Oman of Dubai


Portugal in uw herfstvakantie

U kunt uw herfstvakantie in Portugal vieren op het vasteland of op het prachtige eiland Madeira. Geniet van een zeer afwisselend landschap, boeiende cultuurgeschiedenis en de zegeningen van zon en zee. De aangename elementen voor een onvergetelijke herfstvakantie in Portugal.

Herfstvakantie Portugal


Het mooie Griekenland met o.a. Kreta in oktober

Een luxe herfstvakantie Kreta betekent genieten op het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. In het westen vindt u de alom bekende, 16 kilometer lange Samariakloof. Langs de kusten vindt u prachtige baaien en heerlijke stranden. Dit eiland biedt zoveel facetten, dat iedereen wel iets van zijn of haar gading zal vinden. Griekenland kent uiteraard veel meer fraaie bestemmingen zoals Corfu, Kos, Peloponnesos en meer.

Herfstvakantie Kreta


Heeft u niet direct een voorkeur voor een bestemming, op onze Luxe vakantie in Zuid-Europa hebben we een aantal zeer fraaie hotels uitgelicht. Ben u op zoek naar een all inclusive vakantie? We hebben alle bestemmingen en hotels op een rij gezet die all inclusive aanbieden.

Wanneer is de herfstvakantie 2023?

De herfstvakantie 2023 begint in regio Noord op 21 oktober t/m 29 oktober. Regio Zuid en Midden heeft herfstvakantie van 14 oktober t/m 22 oktober.

Andere schoolvakanties

Wilt u weten welke bestemmingen per maand populair zijn?

  • Wanneer valt de herfstvakantie?

    De herfstvakantie in 2023 is van 14  t/m 29 oktober.

  • Naar welke bestemmingen kan ik met Silverjet Vakanties?

    Wij hebben met name de warme winterzonbestemmingen zolas de Canarische eilanden. Bekijk de herfstvakantie-pagina voor de luxe vakantie-bestemmingen.

  • Is er ook speciaal aanbod voor de herfstvakantie?

    Ons aanbod van luxe vakanties wisselt regelmatig. U kunt deze op de aanbiedingen-specials vinden.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: