Luxe herfstvakanties
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe Herfstvakanties in 2024

Ontdek de beste bestemmingen voor een Luxe Getaway

Is het zoeken naar een weelderige herfstvakantie in 2024 uw plan? Silverjet Vakanties heeft voor u de crème de la crème van vakantiebestemmingen geselecteerd. Trakteer uzelf op weelde op de prachtige Canarische Eilanden, het historische Griekenland of wat denkt u van een vorstelijke ontsnapping naar het betoverende Dubai? Er zijn echter nog veel meer juweeltjes om te ontdekken. Hier presenteren we onze exclusieve selectie voor een weelderige herfstvakantie. Een herfstvakantie is het perfecte moment om last-minute te genieten van een welverdiende pauze. Vergeet niet onze Specials te bekijken voor een voordelig verblijf.


Betoverende herfstvakantie op de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn doordrenkt van oude culturen, adembenemende natuurpracht, uitmuntende winkelgebieden, gastronomische restaurants, luxe strandresorts en professionele golfbanen. Of u nu kiest voor een herfstvakantie op Fuerteventura, Gran Canaria tot aan Lanzarote en Tenerife, elk eiland heeft zijn eigen unieke karakter. Kortom, de wensen van de luxueuze reiziger worden stuk voor stuk vervuld.

herfstvakantie Canarische Eilanden


Herfstvakantie Cyprus

Cyprus is een paradijs voor zonaanbidders, cultuur- en natuurliefhebbers. Het eiland kent een grote verscheidenheid aan landschappen: een afwisselende kuststrook met zowel zand- als kiezelstranden, steile rotskusten en talloze kleine en grote baaien. Een fantastische herfstvakantie op Cyprus  met ideale temperaturen en vele ontspanningsmogelijkheden.

Herfstvakantie Cyprus


Herfstvakantie Spanje

Spanje is een erg mooie bestemming voor de herfstvakantie. Denk hierbij aan Ibiza, Mallorca en de Costa del Sol. De temperaturen liggen gemiddeld rond de 20 °C, voor de Costa del Sol zelfs iets hoger, ideaal voor mensen die niet goed tegen de hoge temperaturen van het hoogseizoen in juli en augustus kunnen.

Herfstvakantie Spanje


Uw herfstvakantie naar het Caribisch gebied

Wilt u zeker zijn van de zon in de herfstvakantie? Dan zijn de ABC-eilanden perfect voor u. Aruba, Bonaire of Curaçao kennen een gemiddelde temperatuur van 25 °C in de herfst. Of wat dacht u van de ultieme tropische strandvakantie op de Dominicaanse Republiek? Silverjet Vakanties garandeert u van een ultiem tropisch zonnetje.

Herfstvakantie Aruba, Bonaire of Curacao


Een zonzekere herfstvakantie Dubai en Oman

Voor op en top luxe kunt u zich hier helemaal vinden. Geniet tijdens uw luxe herfstvakantie Dubai of Oman van een de parelwitte zandstranden, zeewater van 25 °C én een zonzeker klimaat. De luxe winkel malls en bijzondere excursies als slapen in de woestijn maken uw vakantie helemaal af.

Herfstvakantie Oman of Dubai


Portugal in uw herfstvakantie

U kunt uw herfstvakantie in Portugal vieren op het vasteland of op het prachtige eiland Madeira. Geniet van een zeer afwisselend landschap, boeiende cultuurgeschiedenis en de zegeningen van zon en zee. De aangename elementen voor een onvergetelijke herfstvakantie in Portugal.

Herfstvakantie Portugal


Het mooie Griekenland met o.a. Kreta in oktober

Een luxe herfstvakantie Kreta betekent genieten op het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. In het westen vindt u de alom bekende, 16 kilometer lange Samariakloof. Langs de kusten vindt u prachtige baaien en heerlijke stranden. Dit eiland biedt zoveel facetten, dat iedereen wel iets van zijn of haar gading zal vinden. Griekenland kent uiteraard veel meer fraaie bestemmingen zoals Corfu, Kos, Peloponnesos en meer.

Herfstvakantie Kreta


Heeft u niet direct een voorkeur voor een bestemming, op onze Luxe vakantie in Zuid-Europa hebben we een aantal zeer fraaie hotels uitgelicht. Ben u op zoek naar een all inclusive vakantie? We hebben alle bestemmingen en hotels op een rij gezet die all inclusive aanbieden.

Wanneer is de herfstvakantie 2024?

De herfstvakantie 2024 begint in regio Noord en Midden op 26 oktober t/m 3 november. Regio Zuid heeft herfstvakantie van 19 oktober t/m 27 oktober.

Andere schoolvakanties

Wilt u weten welke bestemmingen per maand populair zijn?

  • Wanneer valt de herfstvakantie?

    De herfstvakantie in 2023 is van 14  t/m 29 oktober.

  • Naar welke bestemmingen kan ik met Silverjet Vakanties?

    Wij hebben met name de warme winterzonbestemmingen zolas de Canarische eilanden. Bekijk de herfstvakantie-pagina voor de luxe vakantie-bestemmingen.

  • Is er ook speciaal aanbod voor de herfstvakantie?

    Ons aanbod van luxe vakanties wisselt regelmatig. U kunt deze op de aanbiedingen-specials vinden.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: