Over ons

Silverjet Vakanties, een touroperator voor luxe vakanties gevestigd in Apeldoorn, selecteert het beste wat de wereld u te bieden heeft. Dat doen wij al meer dan 20 jaar. Luxe vakanties onder de zon volledig op maat gemaakt voor u.

Service, comfort en flexibiliteit

Bent u klaar om de wereld van luxe, comfort, service en stijl (opnieuw) te ervaren? Wanneer is een vakantie voor u helemaal geslaagd? Zoekt u het perfecte parelwitte strand in een tropische omgeving, of zoekt u persoonlijke aandacht in uw favoriete exclusieve resort met butlerservice? Wilt u culinair genieten? Vakantie met het hele gezin of juist graag adults-only? Een excursie per privéhelikopter of een jacht huren? In de wereld van luxe, comfort, service en stijl is vrijwel niets onmogelijk. Onze Luxury Travel Consultants helpen u met het zorgvuldig selecteren van al uw vakantieonderdelen en werken samen in een professioneel team, waarin iedereen zijn of haar eigen specialisme heeft.

Een ultieme vakantie begint bij Silverjet met een vrije keuze in data, vertrektijden en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen in een vliegklasse van uw voorkeur. Heeft u een mooie bestemming gevonden en wilt u op een specifieke dag of tijd vliegen? Laat het ons weten. Door onze goede contacten met luchtvaartmaatschappijen kunnen wij rekening houden met uw voorkeuren en ook tijdens de vlucht kunnen vrijwel al uw wensen worden gerealiseerd. Wilt u voor vertrek graag per luxe privétransfer naar de luchthaven worden gebracht? Ook dat regelen wij graag voor u. Wij richten ons vooral op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Reizen met Silverjet Vakanties: een onvergetelijk hoogtepunt voor de waarachtige levensgenieter.

Onderscheidend aanbod

Onderscheidend aanbod

Silverjet Vakanties is gevestigd in Apeldoorn. Met meer dan 20 jaar ervaring als zelfstandige reisorganisator garanderen wij een vergaande service door ons betrokken team en een onderscheidend aanbod in de allerbeste reizen. Hierdoor kunnen we u het beste ter wereld aanbieden. Wij bieden de keuze uit de mooiste en meest stijlvolle hotels, zorgvuldig geselecteerde accommodaties op vele bestemmingen binnen en ver buiten Europa.

Hoe wij werken

Hoe wij werken

Alle hotels, resorts en andere faciliteiten werden persoonlijk door de Luxury Travel Consultants van Silverjet Vakanties bezocht, gecheckt en geselecteerd. De beschrijvingen uit ons aanbod zijn ervaringen 'uit de eerste hand', opgetekend door het team van Silverjet Vakanties. Onze reizen worden vrijwel uitsluitend met lijndienstmaatschappijen uitgevoerd, met vaste vertrek- en aankomsttijden en altijd rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur qua reisduur. Geen wens gaat te ver, wij regelen vlekkeloos iedere reis op maat!

Onze service gaat ver

Onze service gaat ver

De service van Silverjet Vakanties gaat ver: cliënten genieten al bij vertrek van privileges, zoals het comfort om gebruik te kunnen maken van de Loungefaciliteiten op Schiphol, Düsseldorf Airport en Brussel Airport, alsmede de inbegrepen privétransfers bij aankomst op en vertrek vanuit uw vakantiebestemming. Tevens bieden wij Schiphol Valet Parking en Schiphol Terminal Valet Parking aan en bij boeking van een exclusieve Royal of Presidential Suite (of gelijkwaardig) is een transfer tussen uw woning en de diverse luchthavens in Nederland inbegrepen. Reserveert u een ander type kamer dan kunt u deze service uiteraard bijboeken.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. Indien u ons wilt bezoeken vindt u hieronder ons adres en de routebeschrijving. Contact met ons via teleoon, livechat, mail of social media (b.v. Facebook, Instagram of Linkedin) is ook mogelijk.

Contactgegevens:

Silverjet Vakanties
Vlijtseweg 230
7317 AN APELDOORN
Telefoon: +31 (0)55 - 357 55 97,
Fax: +31 (0)55 - 357 55 09
Verkoop: verkoop@silverjet.nl
Algemeen: info@silverjet.nl

 

Silverjet is aangesloten bij:

Silverjet is aangesloten bij:

IATA: 57-21130 2
ANVR: 4213
SGR: 2686
KvK Apeldoorn: 8075155
BTW: NL8061.46.242.B01

Silverjet Vakanties is een productnaam van Traveljet Vakanties BV.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur,
Zaterdag: 09.30 - 16.30 uur

Wilt u langskomen voor meer informatie over een reis? Wij adviseren u om een afspraak maken via telefoonnummer 055 - 357 55 97. Op deze wijze weet u zeker dat de Luxury Travel Consultant waarmee u contact heeft gehad of die specialist is op een bepaalde bestemming aanwezig is.