Voorjaarsvakantie
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Zoekt u een luxe zonvakantie voor het voorjaar van 2025?

Overweeg dan deze fantastische bestemmingen, perfect voor de voorjaarsvakantie. Elk biedt een unieke ervaring met gegarandeerd zonneschijn en mooi natuur.


In februari naar de zon

Met deze vakantiebestemmingen in de vaak koude en natte maanden kunt u grenzeloos genieten. De voorjaarsvakantie valt vrijwel altijd in deze maand. U bent verzekerd van zon, strand én zee. Wat dacht u van een vakantie in de maand februari op Madeira, Gran Canaria of de Malediven? Deze prachtige eilanden zijn ook ideaal als vakantiebestemming in de voorjaarsvakantie. Ontdek hier nog meer ideeën voor uw luxe zonvakantie februari.


Luxe zonvakantie in februari op Gran Canaria, Canarische eilanden

Dit Spaanse eiland is het op drie na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Een enorm divers eiland met slechts een diameter van ca. 50 kilometer. U vindt hier de meest uiteenlopende landschappen, klimaatzones en diersoorten: het wordt dan ook wel met recht een 'miniatuurcontinent' genoemd. Daarnaast heeft u tijdens uw luxe zonvakantie in februari op Gran Canaria een heerlijke temperatuur van rond de 19 °C.

Voorjaarsvakantie Gran Canaria

Zonvakantie februari op Tenerife, Canarische eilanden

Uw luxe voorjaarsvakantie op Tenerife begint met een temperatuur van rond de 20 °C. Het ca. 80 kilometer lange en 50 kilometer brede vulkanische eiland is daarnaast met recht zeer divers te noemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om een bezoek aan de hoofdstad, Santa Cruz de Tenerife, te combineren met een bezoek aan het enkele kilometers verderop gelegen San Cristóbal de La Laguna dat op de Unesco-lijst vermeld staat.

Voorjaarsvakantie Tenerife

In februari naar Madeira

Madeira ligt ongeveer 700 km ten westen van Afrika en ten noorden van de Canarische eilanden en behoort tot Portugal. Net als bij de Canarische eilanden is het weer het hele jaar door erg mild waarmee het erg geschikt is als een vakantie in de wintermaanden. Ontdek Madeira eens.

Winterzon Madeira

Uw luxe voorjaarsvakantie in Dubai

Dubai verwelkomt u tijdens uw luxe zonvakantie in februari met een temperatuur van rond de 21 °C. Dubai is daarnaast de meest kosmopolitische van de emiraten en het meest moderne en bruisende handelscentrum van het Nabije Oosten. Een land waar zakenmensen en toeristen, culturen en stijlen van het Westen tot het Verre Oosten elkaars pad kruisen. Een plek die iedere vakantieliefhebber eens moet ervaren.

Voorjaarsvakantie Dubai

Voorjaarsvakantie Thailand

Thailand staat bekend om de rijke cultuur en het natuurschoon die gepaard gaan met moderne voorzieningen en uitgebreide recreatiemogelijkheden, van snorkelen in de azuurblauwe zee tot de adembenemende tempels en rijstvelden. In december en januari ligt de temperatuur hier rond de 28 °C.

Winterzon Thailand


Voorjaarsvakantie Malediven

Met een gemiddelde temperatuur van 28 °C in december en januari, is een winterzonvakantie op één van de eilanden van de Malediven bij uitstek perfect. Een combinatie van tropische zandstranden en bijzondere onderwaterdecor met een veelheid aan schitterende kleurrijke vissen. Niet voor niets gaan vele romantici of huwelijksreizigers hier heen. Onthaasten is het motto op deze idyllische atollen. Als u ergens de tijd stil kunt zetten is het hier.

Winterzon Malediven


Voorjaarsvakantie Oman

De eindeloze stranden van Oman met zeewatertemperaturen van ruim 25 ºC en schilderachtige havenplaatsen maakt het ideaal voor een veelzijdige, luxe zonvakantie in de wintermaanden. Een uitgelezen combinatie van Oosterse mystiek, westers comfort en een gastvrije bevolking. Maak ook combinatie met Dubai of Abu Dhabi, vraag naar de mogelijkheden.

Winterzon Oman


Voorjaarsvakantie Seychellen

Het ultieme vakantiegevoel heeft u op de Seychellen. Kenmerkend voor de hele archipel is de ongeëvenaarde schoonheid met zowel weelderige vegetatie op het land als een boeiend onderwaterleven. U kunt vanuit de Seychellen tal van uitstapjes maken per boot waardoor u ook andere eilanden kunt bezoeken en dit allemaal met een gemiddelde temperatuur van 28 °C in december en januari.

Winterzon Seychellen


Bestemmingen per maand


Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.
Silverjet Vakanties is toonaangevend specialist in luxe vakanties. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties
met een hoog serviceniveau.

Bovendien kunt u vertrekkend vanaf Schiphol, Eindhoven, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge. Bij aankomst op uw vakantiebestemming is tevens uw privétransfer altijd inbegrepen.

Andere schoolvakanties