Zonvakantie april
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe zonvakantie april

Een zonvakantie april maar waarheen? Wij hebben voor u de beste zonvakantie bestemmingen in april op een rijtje gezet. Deze bestemmingen hebben unaniem een aangenaam klimaat, prachtige natuur en resorts en hotels die van alle comfort zijn voorzien.


Zonvakantie april Algarve in Portugal

U geniet tijdens uw meivakantie Portugal van een aangename temperatuur van 22 °C. Met een gemiddeld aan 9 zonuren per dag, maakt Portugal zich zeer geliefd als vakantie-bestemming in de maand april. Zo kunt u in april en mei heerlijk luieren, golfen of wandelen aan de goudgele Algarve.

Zonvakantie april Algarve in Portugal

Zonvakantie april in Amerika

Florida is ‘the place to be’ voor een strandvakantie in Amerika. The Sunshine State staat bekend om haar uitstrekte zandstranden en prachtige luxe hotels. Hoewel het hoogseizoen ligt in onze winter kunt u het hele jaar door genieten van de warme temperaturen in Florida. Op de Florida Keys heerst zelfs een tropisch klimaat in Caribische sferen.

Zonvakantie april Amerika, Verenigde Staten

Zonvakantie Cyprus in april

Cyprus is een paradijs voor zonaanbidders, cultuur- en natuurliefhebbers. Het eiland kent een grote verscheidenheid aan landschappen: een afwisselende kuststrook met zowel zand- als kiezelstranden, steile rotskusten en talloze kleine en grote baaien. Een fantastische herfstvakantie op Cyprus  met ideale temperaturen en vele ontspanningsmogelijkheden.

zonvakantie april Cyprus


Luxe zonvakantie april op Gran Canaria

Dit Spaanse eiland is het op drie na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Een enorm divers eiland met slechts een diameter van ca. 50 kilometer. U vindt hier de meest uiteenlopende landschappen, klimaatzones en diersoorten: het wordt dan ook wel met recht een 'miniatuurcontinent' genoemd. Daarnaast heeft u tijdens uw luxe zonvakantie in februari op Gran Canaria een heerlijke temperatuur van rond de 19 °C.

Zonvakantie april op Gran Canaria

Een zonvakantie Kreta in april

Een luxe zonvakantie Kreta betekent genieten op het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. In het westen vindt u de alom bekende, 16 kilometer lange Samariakloof. Langs de kusten vindt u prachtige baaien en heerlijke stranden. Dit eiland biedt zoveel facetten, dat iedereen wel iets van zijn of haar gading zal vinden.

Luxe zonvakantie april Kreta


Zonvakantie april Maleisië

Maleisië is niet alleen een heerlijke smeltkroes van rijke culturen uit Indonesië, China en Maleisië. Ook het tropische klimaat, de droomstranden en de zorgvuldig geselecteerde luxe resorts verscholen in het groen of in de kosmopolitische stad Kuala Lumpur maken dit land tot een fantastische vakantiebestemming. Daarnaast is de combinatie met Singapore een heuse aanrader!

Luxe zonvakantie april Maleisië


Uw zonvakantie april op Mallorca

Mallorca, een van de populairste eilanden van de Balearen, gelegen op slechts 2 uur vliegen. Geniet van de uitgestrekte fijne zandstranden en het uitgaansleven rond de hoofdstad Palma of kies voor een van de pittoreske kustgebieden die de rest van het eiland rijk is.

Luxe zonvakantie april Mallorca


Uw zonvakantie april op Sicilië

Het aangename klimaat, de grillige kustlijn, de middeleeuwse stadjes en de indrukwekkende landschappen zijn de ideale ingrediënten voor een heerlijke vakantie. De traditionele keuken is een belevenis op zich en hét herkenningspunt van Sicilië is de majestueuze vulkaan Etna aan de oostkust. Maak kennis met de veelzijdigheid van Sicilië, kies voor een autoreis en ontdek de cultuurschatten van dit interessante eiland..

Luxe zonvakantie april Sicilië


Bestemmingen per maand

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: