Zonvakantie juni
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe zonvakantie juni

Van Portugal en Griekenland tot Spanje en Kroatië; deze bestemmingen hebben alle ingrediënten voor een luxe zonvakantie in juni. U vindt hier tropische temperaturen, warm zeewater en vele bezienswaardigheden. Daarnaast zijn alle bestemmingen voorzien van hotels en resorts van hoge kwaliteit en uitstekende services.


Zonvakantie juni Algarve in Portugal

De Algarve is een populaire vakantiebestemming in Portugal, bekend om zijn prachtige stranden, heldere zee en heerlijke weer in de maand juni. Er zijn veel activiteiten te doen in de Algarve, zoals golfen, watersporten, wandelen, fietsen en het verkennen van de lokale cultuur en geschiedenis. Er zijn ook veel gezellige stadjes en dorpen om te bezoeken, evenals tal van restaurants en winkels waar u kunt genieten van de lokale keuken.

Zonvakantie juni Algarve

Uw zonvakantie aan de Costa del Sol

De Costa del Sol, gelegen in Andalusië, Spanje, is een populaire vakantiebestemming in de maand juni. Het weer is meestal warm en zonnig, met temperaturen rond de 30 graden Celsius. Er zijn veel stranden waar u kunt genieten van de zon en de zee. Er zijn ook veel gezellige stadjes en dorpen om te bezoeken, evenals tal van restaurants en winkels waar u kunt genieten van de lokale keuken.

Zonvakantie juni aan de Costa del Sol

Een luxe zonvakantie juni op Gran Canaria

Gran Canaria is een populaire vakantiebestemming in de maand juni. Het eiland heeft een subtropisch klimaat met warm en zonnig weer, met temperaturen rond de 25 graden Celsius. Er zijn veel stranden waar u kunt genieten van de zon en de zee, evenals veel activiteiten zoals watersporten, wandelen en fietsen. Tevens zijn er tal van restaurants en winkels waar u kunt genieten van de lokale keuken. Er zijn ook veel excursies die u kunt doen, zoals bezoeken aan de Roque Nublo, een van de belangrijkste symbolen van Gran Canaria, of een bezoek aan de Palmitos Park, een prachtig dierenpark.

Zonvakantie juni op Gran Canaria

Zonvakantie in juni naar Mauritius

Mauritius is een populaire vakantiebestemming in de maand juni met heerlijk weer en staat bekend om zijn prachtige stranden. Het weer op Mauritius is tropisch en warm, met temperaturen rond de 30 graden Celsius. Er zijn veel activiteiten te doen op het eiland, zoals snorkelen en duiken in de heldere wateren rond het eiland, wandelen in de prachtige natuur, of golfen op een van de vele golfterreinen.

Zonvakantie juni op Mauritius

Uw luxe zonvakantie Montenegro in juni

Montenegro is een populaire vakantiebestemming. Het land heeft een prachtige kustlijn met baaien en stranden, evenals een rijke culturele geschiedenis en vele outdoor activiteiten zoals wandelen en raften. De steden Budva en Kotor zijn populair onder toeristen vanwege hun oude stadscentra en prachtige architectuur.

Zonvakantie juni Montenegro

Uw zonvakantie Puglia in Italie

In de maand juni geniet u in Puglia (Italië) van milde temperaturen met gemiddelde hoogtes rond de 25 graden Celsius. Er is weinig kans op regen en de zee is al aangenaam om in te zwemmen. Het is een ideale tijd om de regio te verkennen en te genieten van de prachtige stranden, historische steden en heerlijke lokale gerechten.

Zonvakantie juni Puglia, Italie

Uw vakantie is aangenaam in juni in Toscane

Toscane is een populaire vakantiebestemming, bekend om zijn prachtige landschappen, historische steden en culturele attracties. In juni is het weer in Toscane meestal aangenaam, met milde temperaturen en weinig regen. Het is de perfecte tijd om de steden te verkennen, wandeltochten te maken in de bergen of te relaxen op een van de vele stranden aan de kust.

Zonvakantie juni Toscane, Italie

Een luxe zonvakantie Zakynthos in juni

Juni is een prima maand voor een zonvakantie naar Zakynthos. De temperaturen liggen tussen de 20 en 30 graden Celsius, met weinig regen. Met onvergetelijke uitzichten over de Ionische Zee, fraaie stranden, kraakhelder water, bijzonder mooie flora en fauna en veel zon is Zakynthos een eiland om heerlijk te ontspannen in een van de uitstekende accommodaties. Er zijn veel activiteiten te doen op Zakynthos, zoals zwemmen, snorkelen, wandelen en sightseeing.

Zonvakantie juni Zakynthos, Griekenland

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: