Zonvakantie november
Zonvakantie november

Zonvakantie november

Luxe zonvakantie november

Verruil de gure koude wind voor een tropisch warm briesje. Deze vakantiebestemmingen zijn ideaal voor een luxe zonvakantie in november. Wilt u écht compleet ontspannen? Wat dacht u dan van een all inclusive zonvakantie? Zo hoeft u nergens aan te denken en wordt alles voor u geregeld.

Luxe zonvakantie november Dubai

De Verenigde Arabische Emiraten aan de Perzische Golf is een bestemming met een gouden randje, ideaal voor een luxe zonvakantie naar Dubai in november. Dubai is het meest kosmopolitische van de emiraten en het meest moderne en bruisende handelscentrum van het Nabije Oosten. U kent vast wel het kunstmatige schiereiland in de vorm van een palmboom, hier bevinden zich appartementencomplex, villa’s, jachthavens, stranden en luxueuze hotels.

Luxe zonvakantie november Oman

Eindeloze stranden met zeewatertemperaturen van ruim 25 ºC en schilderachtige havenplaatsen maken Oman ideaal voor een veelzijdige, luxe zonvakantie in november. Oman is nog redelijk onontdekt door toeristen, wat het een heerlijke rustige vakantiebestemming maakt.  Behalve een heerlijk vakantieland, is Oman ook een van de gebieden waar de westerse beschaving haar oorsprong vond. U kunt hier zowel strand als een dagje cultuur prachtig combineren.

Luxe zonvakantie november Abu Dhabi

Abu Dhabi-stad ligt op een vlak zandeiland direct voor het vasteland waarmee het met twee bruggen is verbonden. Moskeeën zijn in het stadsbeeld alom aanwezig. Daarnaast worden zowel de modernste wolkenkrabbers, spiegelende glazen paleizen en winkelcentra met gevels met neo-islamitische stijlkenmerken gebouwd. U zult versteld staan bij het zien van deze luxueuze bouwwerken die uit het woestijnzand zijn opgetrokken. Voeg hierbij een heerlijke temperatuur van 27 ºC aan toe en u heeft een perfecte luxe zonvakantie op Abu Dhabi in november.

Luxe zonvakantie november Griekenland

Griekenland steelt ieders hart. Een land met een vriendelijke, gastvrije bevolking, een schitterende natuur en een ongekende culturele rijkdom. Van dynamisch Athene tot het allerkleinste eilandje waar de tijd lijkt stil te staan, het verveelt geen moment. Wijnliefhebbers kunnen tijdens een luxe zonvakantie in Griekenland hun hart ophalen. Traditionele wijngebieden als Naoussa in Macedonië en Papaïoannou in de Peloponnesos focussen steeds meer op kwaliteit met gebruikmaking van lokale druiven, hetgeen interessante resultaten oplevert.

Luxe zonvakantie november Spanje

Of u nu kiest voor de Balearen, Spaanse Costa’s, Canarische Eilanden of het binnenland van Spanje; u zult een geweldige luxe zonvakantie in november beleven. Bent u een echte strandliefhebber? Dan raden wij de stranden van Costa de la Luz. Deze mooie zandstranden zijn nog niet ontdekt door de massatoerisme. Samen met het bekoorlijke achterland met vele kleine witte dorpjes vormt deze Costa een ideale bestemming voor families met kinderen.

Luxe zonvakantie november Curaçao

Curaçao en Bonaire, vormen samen met Aruba, gezamenlijk de ABC-eilanden en zijn geliefd als winterzonbestemming. Een luxe zonvakantie op Curaçao in november betekent dan ook een temperatuur rond de 29 ºC . Curaçao is een zonzekere bestemming en kent gezellige hoofdsteden met tal van restaurants, bars en terrasjes te midden van oer-Hollandse koloniale gevels die veelal in zonnige Caribische kleuren zijn opgetrokken.

Luxe zonvakantie november Algarve

Met een temperatuur rond de 19 ºC kunt u genoeg bezienswaardigheden ontdekken tijdens een luxe zonvakantie aan de Algarve in november. Plan bijvoorbeeld een dagje naar het levendige, bekende en populaire Albufeira. Deze ‘witte stad aan zee’ biedt straatjes vol winkels, restaurants en cafeetjes, gefrequenteerd door lokale vissers.

Luxe zonvakantie november Marrakech

Tijdens uw luxe zonvakantie Marrakech in november stapt u als het ware een sprookje uit Duizend-en-een-nacht binnen. In het centrum van de stad bevindt zich het Djemaa El Fna-plein met een indrukwekkend en fascinerend schouwspel. Hier verzamelen zich in de avond dansers, muzikanten, schrijvers, vuurspuwers, slangenbezweerders, waarzeggers en straatventers.

Luxe zonvakantie november Gran Canaria

Ga voor 22 ºC in november! Hiervan kunt u genieten tijdens uw luxe zonvakantie op Gran Canaria. Ontdek de plaatsen Playa del Inglés en Maspalomas. Deze plekken zijn de afgelopen decennia uitgegroeid tot ware vakantiemetropolen. U vindt er grote, moderne winkelcentra, maar ook diverse winkeltjes voor souvenirs of lokale specialiteiten. En natuurlijk een ontelbare hoeveelheid restaurants, bars en discotheken. Op de uitgestrekte promenades, boulevards en in kleine en grote winkelstraten heerst altijd een gezellige drukte.

Reisvoorstel aanvragen

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: