Zonvakantie februari
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe voorjaarsvakantie in de zon

In februari naar de zon

Met deze vakantiebestemmingen in de vaak koude en natte maand februari kunt u grenzeloos genieten. De voorjaarsvakantie valt ook in deze maand. U bent verzekerd van zon, strand én zee. Wat dacht u van een vakantie februari in het Midden-Oosten, Aruba, Mauritius of bijvoorbeeld Thailand? Deze prachtige eilanden zijn ook ideaal als vakantiebestemming in de voorjaarsvakantie. Ontdek hier nog meer ideeën voor uw luxe zonvakantie februari.


Luxe zonvakantie februari Abu Dhabi

Abu Dhabi-stad ligt op een vlak zandeiland direct voor het vasteland waarmee het met twee bruggen is verbonden. Moskeeën zijn in het stadsbeeld alom aanwezig. Daarnaast worden zowel de modernste wolkenkrabbers, spiegelende glazen paleizen en winkelcentra met gevels met neo-islamitische stijlkenmerken gebouwd. U zult versteld staan bij het zien van deze luxueuze bouwwerken die uit het woestijnzand zijn opgetrokken. Voeg hierbij een heerlijke temperatuur van 27 ºC aan toe en u heeft een perfecte luxe zonvakantie op Abu Dhabi in november.

Zonvakantie februari Abu Dhabi


In febuari naar Aruba?

Vakantiegangers zullen zich hier snel op Aruba op hun gemak en als het ware thuis voelen. Tel daarbij op de heerlijke gemiddelde jaartemperatuur van ca. 29 ºC, de hagelwitte stranden, het azuurblauwe water van de Caribische Zee met een rijke onderwaterwereld, de luxe hotels en het vakantieplaatje van Aruba is compleet.

Zonvakantie februari Aruba


Zonvakantie Fuerteventura en Lanzarote, Canarische Eilanden

Van een kerstvakantie Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife; u kunt kiezen uit één van deze luxe Spaanse eilanden. Op alle Canarische Eilanden vindt u heerlijke zandstranden, aangename temperaturen en uitmuntend Spaans eten. De kerst is een straatgebeuren met veel traditionele muziek. Wat dacht u van een nieuwjaarsduik met een heerlijke temperatuur? Alle eilanden hebben een eigen karakter, wat de Canarische Eilanden zo bijzonder maakt. Dus gaat u met de kerst naar de Canarische Eilanden?

Zonvakantie Lanzarote en Februari

Zonvakantie februari Mauritius

Hagelwitte stranden waar parasols onder de wuivende palmbomen voor de gewenste verkoeling zorgen, telt u daar de aanlokkelijk warm zeewater bij op en u heeft een ultieme tropische vakantiebestemming. Op Mauritius is daarnaast genoeg te doen; zo vindt u bijzondere vulkanische landschappen en klaterende watervallen.  Heeft u eenmaal een luxe vakantie Mauritius ervaren, dan komt u zeker nog een keer terug.

Zonvakantie februari Mauritius

Een zonzekere vakantie februari Dubai en Oman

Voor op en top luxe kunt u zich hier helemaal vinden. Geniet tijdens uw luxe herfstvakantie Dubai of Oman van een de parelwitte zandstranden, zeewater van 25 °C én een zonzeker klimaat. De luxe winkel malls en bijzondere excursies als slapen in de woestijn maken uw vakantie helemaal af.

Zonvakantie februari Oman of Dubai


Thailand in de voorjaarsvakantie

Thailand is het land van de vele verlokkingen. De schitterende stranden in het zuiden, de indrukwekkende tempels, het bruisende Bangkok, de heerlijke keuken, het zachtmoedige boeddhisme: iedere vakantieganger valt als een blok voor het land. Niet voor niets hebben jaarlijks 25 miljoen mensen een vakantie in Thailand.

Zonvakantie februari Thailand

Luxe zonvakantie februari Zanzibar, Tazania

Het eiland Zanzibar is Afrika op zijn paradijselijkst, met prachtige stranden, tropische temperaturen en een kleurrijke geschiedenis. Een exotische bestemming op zich, maar ook de perfecte afsluiter van een Tanzania-reis.

Zonvakantie Zanzibar


Bestemmingen per maand

  • Wanneer is de voorjaarsvakantie?

    De voorjaarsvakantie voor de regio Noord valt gewoonlijk in de derde week van februari, in regio Midden en Zuid een week later vanwege carnaval.

    Voor Regio Noord van 19 februari t/m 27 februari 2022, voor Regio Midden en Zuid van 26 februari t/m 6 maart 2022

  • De voorjaarsvakantie is ook de krokusvakantie?

    Met krokusvakantie wordt de voorjaarsvakantie bedoeld. In het Rooms-Katholieke zuiden heet het de carnavalsvakantie.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: