Zonvakantie januari
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe zonvakantie in januari

Ontsnap aan de kou die in Nederland heerst en zoek de zon op. Tijdens een luxe zonvakantie in januari ontvlucht u de januaridip en kunt u genieten van tropische temperaturen. Waar zijn de warme landen in januari in Europa en welke warme bestemmingen buiten Europa? Wij hebben voor u de zonnigste vakantiebestemmingen in januari geselecteerd. Hier vindt u gemiddelde temperaturen van rond de 25 °C.


Zonvakantie in januari naar Bali, Indonesië

Azië, en zeker Indonesië, staat bekend vanwege haar exotische natuur en cultuur, maar Bali is in alle opzichten anders. “Nergens heb ik ooit een bruisender mix van tropische en culturele kleurenpracht gevonden als op Bali”, aldus een fotograaf voor toonaangevende reisboeken.

zonvakantie januari Bali

In januari naar Aruba, Bonaire of Curaçao?

Vakantiegangers zullen zich hier snel op Aruba op hun gemak en als het ware thuis voelen. Tel daarbij op de heerlijke gemiddelde jaartemperatuur van ca. 29 ºC, de hagelwitte stranden, het azuurblauwe water van de Caribische Zee met een rijke onderwaterwereld, de luxe hotels en het vakantieplaatje van Aruba is compleet.
Bonaire is een tropische idylle! Deze vakantiebestemming is dunbevolkt en geniet vooral bekendheid om haar natuur en aangename stranden.
Curaçao biedt naast de onderwaterwereld en mooie stranden een fraai heuvellandschap met baaien. Het heerlijke klimaat, ongeacht het jaargetijde, maakt iedere vakantie in één van de luxe hotels op Curaçao tot een succes.

Zonvakantie januari Curaçao


Zonvakantie in januari op Gran Canaria, Canarische eilanden

Geniet tijdens uw zonvakantie Gran Canaria in januari van een temperatuur rond de 19 °C. U kunt nog een heerlijke duik nemen in de zee, aangezien de zeetemperatuur op Gran Canaria rond de 22°C ligt. Daarnaast is Gran Canaria een eiland met een surplus aan vakantiegenoegens voor een luxe verblijf. Een eiland met vele verschillende gezichten; een ruig en verrassend binnenland, duinlandschappen, schitterende stranden en het hele jaar door een mild klimaat.

Zonvakantie januari Gran Canaria

Uw zonvakantie Dubai in januari

Met een gemiddelde temperatuur van 21 °C is een zonvakantie Dubai in januari zeer geschikt. Wat u tijdens uw verblijf niet mag overslaan is het achterland van Dubai-stad. Deze bestaat uit woestijn. Via een woestijnsafari of een verblijf in een woestijnresort kunt u per jeep of op de rug van een kameel soms zeer hoge zandduinen bewonderen en kennismaken met het traditionele leven van de bedoeïenen in Dubai. De duinen lenen zich ook uitstekend voor zandsurfen.

Zonvakantie januari Dubai

Zonvakantie januari op Tenerife, Canarische eilanden

Met een gemiddelde temperatuur van 20 °C heeft u een fijne zonvakantie in januari op Tenerife. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en vanwege het subtropische klimaat is het het hele jaar door een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. De groene valleien en de indrukwekkende bergen worden hier afgewisseld met imponerende landschappen. Daarnaast zijn er diverse steden en plaatsen te bezoeken en zijn de kustgebieden erg populair bij de zonaanbidders. Hier ziet u wat vulkanisme inhoudt, want op Tenerife vindt u met name zwarte lavastranden.

Zonvakantie januari Tenerife

Uw zonvakantie in januari naar de Malediven

Met een gemiddelde temperatuur van 28 °C in  januari, is een winterzonvakantie op één van de eilanden van de Malediven bij uitstek perfect. Een combinatie van tropische zandstranden en bijzondere onderwaterdecor met een veelheid aan schitterende kleurrijke vissen. Niet voor niets gaan vele romantici of huwelijksreizigers hier heen. Onthaasten is het motto op deze idyllische atollen. Als u ergens de tijd stil kunt zetten is het hier.

Zonvakantie januari Malediven


Uw zonvakantie in januari naar Mexico

Mexico, het land van de Maya's en mariachi's is een geweldige vakantiebestemming. Een kleurrijke wereld aan cultuur en natuur opent zich voor u. Van mysterieuze Maya-tempels en ruïnes, slaperige koloniale stadjes en traditionele indianendorpen tot oerwoud en prachtige ongerepte stranden.

Zonvakantie januari Malediven


Januari zonvakantie Seychellen

Het ultieme vakantiegevoel heeft u op de Seychellen. Kenmerkend voor de hele archipel is de ongeëvenaarde schoonheid met zowel weelderige vegetatie op het land als een boeiend onderwaterleven. U kunt vanuit de Seychellen tal van uitstapjes maken per boot waardoor u ook andere eilanden kunt bezoeken en dit allemaal met een gemiddelde temperatuur van 28 °C in januari.

Zonvakantie januari Seychellen


Bestemmingen per maand

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: