Zonvakantie januari
Zonvakantie januari

Zonvakantie januari

Luxe zonvakantie januari

Ontsnap aan de kou die in Nederland heerst en zoek de zon op. Tijdens een luxe zonvakantie in januari ontvlucht u de januaridip en kunt u genieten van tropische temperaturen. Waar zijn de warme landen in januari in Europa en welke warme bestemmingen buiten Europa? Wij hebben voor u de zonnigste vakantiebestemmingen in januari geselecteerd. Hier vindt u gemiddelde temperaturen van rond de 25 °C.

Zonvakantie januari Gran Canaria

Geniet tijdens uw zonvakantie Gran Canaria in januari van een temperatuur rond de 19 °C. U kunt nog een heerlijke duik nemen in de zee, aangezien de zeetemperatuur op Gran Canaria rond de 22°C ligt. Daarnaast is Gran Canaria een eiland met een surplus aan vakantiegenoegens voor een luxe verblijf. Een eiland met vele verschillende gezichten; een ruig en verrassend binnenland, duinlandschappen, schitterende stranden en het hele jaar door een mild klimaat.

Zonvakantie januari Ibiza

Een zonvakantie Ibiza in januari kent milde temperaturen. Het is een bijzonder mooi eiland met een prachtige natuur en oude karakteristieke steden. Naast uitrusten en genieten van de natuur staat het eiland ook bekend als hét clubcentrum van Europa. In de diverse chique nachtclubs kan tot in de kleine uurtjes gedanst worden op hippe beats van top DJ’s van over de hele wereld. Ibiza is een klein paradijs waar veel te ontdekken is. Ook de stranden op Ibiza
zijn veelzijdig en in grote getalen aanwezig.

Zonvakantie januari Dubai

Met een gemiddelde temperatuur van 21 °C is een zonvakantie Dubai in januari zeer geschikt. Wat u tijdens uw verblijf niet mag overslaan is het achterland van Dubai-stad. Deze bestaat uit woestijn. Via een woestijnsafari of een verblijf in een woestijnresort kunt u per jeep of op de rug van een kameel soms zeer hoge zandduinen bewonderen en kennismaken met het traditionele leven van de bedoeïenen in Dubai. De duinen lenen zich ook uitstekend voor zandsurfen.

Zonvakantie januari Curaçao

Ga voor een tropische vakantie in januari. Tijdens een zonvakantie januari op Curaçao wordt u elke dag begroet met een heerlijk tropisch zonnetje en een minimale temperatuur van 21 °C. U geniet hier van de vele hagelwitte zandstranden of ga met een huurauto het eiland rond. De zonnig gekleurde koopmanshuizen in Willemstad met hun trap- en flessengevels zijn een bezoek meer dan waard. Het water, de grote brug en de gezellige markt maken dit fraais tot de Caribische versie van Holland.

Zonvakantie januari Algarve

Voor een zonvakantie januari aan de Algarve bent u gezegend met een rijke cultuur, mooie steden, luxe resorts, een adembenemend binnenland, schitterende stranden, uitstekende golfbanen, een zeer gastvrije bevolking en een verrassend heerlijke keuken. Wat u zeker niet mag overslaan is een bezoek aan Lagos, de voormalige hoofdstad van de Algarve en lange tijd favoriet van het koningshuis, met nu veel gezellige cafeetjes en winkeltjes.

Zonvakantie januari Tenerife

Met een gemiddelde temperatuur van 20 °C heeft u een fijne zonvakantie in januari op Tenerife. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en vanwege het subtropische klimaat is het het hele jaar door een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. De groene valleien en de indrukwekkende bergen worden hier afgewisseld met imponerende landschappen. Daarnaast zijn er diverse steden en plaatsen te bezoeken en zijn de kustgebieden erg populair bij de zonaanbidders. Hier ziet u wat vulkanisme inhoudt, want op Tenerife vindt u met name zwarte lavastranden.

Reisvoorstel aanvragen

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: