Zonvakantie mei
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe zonvakantie mei

Ga voor een luxe zonvakantie in mei naar een van deze vakantiebestemmingen. Hier vindt u een aangenaam klimaat, luxe resorts en hotels, prachtige natuur én een ultieme ontspannen sfeer. Deze bestemmingen zijn ook ideaal als zonnige vakantiebestemming in de meivakantie. Ontdek hier nog meer ideeën voor uw luxe zonvakantie in mei.


Bali zonvakantie in mei

Mei is een goede tijd om Bali, Indonesië te bezoeken. Het weer is doorgaans warm en zonnig, met temperaturen van gemiddeld rond de 30°C. Het is een geweldige tijd om de stranden, tempels en rijstvelden van het eiland te verkennen. Mei wordt beschouwd als het voorseizoen op Bali, wat betekent dat de drukte niet zo groot is als in de zomermaanden en dat de accommodatie en activiteiten minder duur zijn. Het is ook een goede tijd om te gaan wandelen, duiken en snorkelen.

Zonvakantie mei in Bali

Zonvakantie mei op Corfu

Mei is een goedee tijd om het eiland Corfu in Griekenland te bezoeken. Het weer is typisch warm, met temperaturen van gemiddeld 25°C en de zee is meestal warm genoeg om te zwemmen. De stranden en het natuurschoon van het eiland, zoals de Paleokastritsa en het Achilleion Paleis, komen in deze periode het best tot hun recht. Mei wordt ook beschouwd als voorseizoen op Corfu, wat betekent dat de drukte niet zo groot is als in de zomermaanden en dat de accommodatie en activiteiten minder duur zijn.

Zonvakantie mei Corfu

Costa de Lisboa in mei

Mei is een goede tijd om de Costa de Lisboa regio van Portugal te bezoeken. Het weer is doorgaans mild, met temperaturen van gemiddeld zo'n 20-24°C. Het weer is perfect voor het verkennen van de stranden, kustplaatsen en steden als Lissabon, Cascais, Sintra en Estoril. De historische en culturele bezienswaardigheden van de regio, zoals de toren van Belem en het klooster van Jeronimos, zijn in deze periode ook zeer de moeite waard. Mei wordt ook beschouwd als het hoogseizoen voor toeristen in de regio, dus u kunt het beste vooraf accommodatie boeken en activiteiten plannen.

Zonvakantie mei Costa Lisboa

Meivakantie op Ibiza

Mei is een geweldige tijd om het eiland Ibiza, Spanje, te bezoeken. Het weer is doorgaans mild, met temperaturen van gemiddeld 20-24°C. De stranden en het nachtleven van het eiland komen tot leven, maar zijn niet zo druk als in de zomermaanden. Mei is ook een geweldige tijd om de natuurlijke schoonheid van het eiland te verkennen, zoals het natuurpark Ses Salines, en om de historische oude stad Ibiza-Stad te bezoeken. Mei wordt beschouwd als een voorseizoen, het nachtleven en de clubscene zijn misschien nog niet volledig operationeel, als dat iets is waar u naar op zoek bent.

Zonvakantie mei op Ibiza

Zonvakantie Kroatië in mei

Mei is een goede tijd om Kroatië te bezoeken voor een strandvakantie. Het weer is doorgaans mild, met temperaturen van gemiddeld 20-24°C (68-75°F), perfect om te genieten van de prachtige stranden en het kristalheldere water van de Adriatische Zee. Mei wordt beschouwd als voorseizoen, wat betekent dat de drukte niet zo groot is als in de zomermaanden en dat de accommodatie en activiteiten minder duur zijn. De stranden in Kroatië zijn beroemd om hun kristalheldere water. De beroemdste zijn die in het zuiden van het land, zoals Dubrovnik, Split en Hvar.  

Zonvakantie mei Kroatie

In mei naar de Malediven

Mei is een geweldige tijd om de Malediven te bezoeken voor een strandvakantie. Het weer is meestal warm en zonnig, met temperaturen van gemiddeld rond de 30°C (86°F) en de zee is meestal warm genoeg om te zwemmen. De Malediven staan bekend om hun prachtige stranden en kristalheldere water, waardoor het een perfecte bestemming is om te zwemmen, snorkelen en duiken. De Malediven staan ook bekend om hun luxe resorts, die een breed scala aan activiteiten en voorzieningen bieden.

Zonvakantie mei op de Malediven

Rhodos in de maand mei

Mei is een goede tijd om het eiland Rhodos in Griekenland te bezoeken voor een vakantie. Het weer is doorgaans mild, met temperaturen van gemiddeld 20-24°C, wat perfect is om de prachtige stranden en historische plaatsen van het eiland te verkennen. Rhodos is beroemd om zijn rijke geschiedenis en cultuur, van de oude stad Lindos tot de middeleeuwse oude stad van Rhodos en het Paleis van de Grootmeester van de Ridders van Rhodos, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het eiland biedt ook veel buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en watersporten.

Zonvakantie mei Rhodos

Sardinië in de meivakantie

Sardinië is een prachtig eiland in de Middellandse Zee, gelegen ten westen van Italië. In de maand mei is het weer in Sardinië perfect voor een vakantie. De temperaturen zijn aangenaam, met dagtemperaturen rond de 20 graden Celsius, en er is weinig regen.In mei zijn de stranden van Sardinië nog niet zo druk als in de zomermaanden, dus het is de perfecte tijd om de prachtige kustlijn van het eiland te verkennen. Er zijn veel mooie baaien en stranden te vinden, waaronder de witte zandstranden van Chia en de rotsachtige kust van Alghero.

Zonvakantie mei op Sardinië

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: