Luxe kerstvakanties
kerstvakantie

kerstvakantie

Luxe Kerstvakantie en de winterzon bestemmingen

Wilt u tijdens de kerstvakantie een luxe vakantie boeken? Heeft u alleen meer inspiratie nodig? Silverjet Vakanties heeft voor u de beste winterzon vakantie bestemmingen uitgezocht voor tijdens de kerstvakantie.

Canarische Eilanden

Van een kerstvakantie Fuerteventura, Gran Canaria en La Gomera tot aan Lanzarote en Tenerife; u kunt kiezen uit één van deze luxe Spaanse eilanden. Op alle Canarische Eilanden vindt u heerlijke zandstranden, aangenaam temperaturen en uitmuntend Spaans eten. Toch hebben alle eilanden een eigen karakter, wat de Canarische Eilanden zo bijzonder maakt.

Dubai

Ontsnap aan de kou en vind hier uw luxe, warme en zonnige en luxe vakantie Dubai. Gemiddeld is het in Dubai rond de 23 °C in december. U kunt daarnaast een heerlijke duik maken in de zee, want hier ligt de temperatuur rond 28°C. Voor luxe activiteiten en faciliteiten hoeft u daarnaast niet ver te zoeken in Dubai. U vindt er vele shopping malls en jeeptochten inclusief diner in de woestijn.

Seychellen

De Seychellen is het summum voor een luxe vakantie in de kerstperiode. Hier vindt u uw exotische droomvakantie met de perfecte bounty-stranden, culturele smeltkroes en een kristalheldere zee. Doordat de evenaar dicht tegen de Seychellen ligt kent het in de kerstvakantie een temperatuur van 27 °C. Ideaal voor een luxe zonnige kerstvakantie.

Malediven

De Malediven is perfect voor luxe strand- en zonaanbidders. Duik in de levendige onderwaterwereld of kom compleet tot rust op de bountystranden. Kortom; de Malediven lenen zich uitstekend voor een duikvakantie, huwelijksreis of een luxe verwenvakantie.

Mauritius

Hagelwitte stranden waar parasols onder de wuivende palmbomen voor de gewenste verkoeling zorgen, telt u daar de aanlokkelijk warm zeewater bij op en u heeft een ultieme tropische vakantiebestemming. Op Mauritius is daarnaast genoeg te doen; zo vindt u bijzonder vulkanische landschappen en klaterende watervallen. Eenmaal een luxe vakantie Mauritius ervaren, komt u zeker nog een keer terug.

Thailand

Thailand is een land van vele verlokkingen. De schitterende stranden in het zuiden, de indrukwekkende tempels, bruisend Bangkok, de heerlijke keuken, het zachtmoedige boeddhisme: iedere vakantieganger valt als een blok voor het land. Niet voor niets hebben jaarlijks 25 miljoen mensen een vakantie in Thailand.

Mexico

Weinig landen hebben zo veel te bieden als Mexico. U vindt er een indrukwekkende natuur met tropisch regenwoud, ontzagwekkende vulkanen, schitterende stranden en mangrovebossen. Maar het is ook een land van oeroude beschavingen, zoals de Maya’s. Kortom: een luxe vakantie Mexico heeft genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

Wanneer is de kerstvakantie 2021 - 2022?
De kerstvakantie 2021 begint in regio Noord, Midden en Zuid op 25 december t/m 9 januari 2022.

Andere schoolvakanties

Luxe meivakantie
Luxe herfstvakantie
Luxe kerstvakantie

 • Wanneer valt de kerstvakantie?

  De herfstvakantie in 2021 - 2022 is van 25 december t/m 9 januari 2022.
  De herfstvakantie in 2022 - 2023 is van 24 december t/m 8 januari 2023

 • Naar welke vakantiebestemmingen kan ik met Silverjet Vakanties?

  Wij hebben met name de warme winterzonbestemmingen zoals de Canarische eilanden. Bekijk de kerstvakantie-pagina voor de luxe vakantie-bestemmingen.

 • Is er ook speciaal aanbod voor de kerstvakantie?

  Ons aanbod van luxe vakanties wisselt regelmatig. U kunt deze op de aanbiedingen-specials vinden.

 • Wat betekent de term winterzon precies?

  Met de term winterzon bedoelen we de periode van 1 november tot en met 31 maart waarbij over het algemeen andere bestemmingen gangbaar zijn dan in het zomerseizoen.

Reisvoorstel aanvragen

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: