Luxe resorts
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe resorts

Alles staat in het teken van uitstekende service, luxueuze voorzieningen en de rustieke liggingen. Resorts zijn in vergelijking met een luxe hotel ruimtelijker opgezet. Zo zijn vele resorts gebouwd als een vakantiedorp met losstaande villa’s. Daarnaast hebben resorts meer faciliteiten dan luxe hotels. Wij selecteren al meer dan 20 jaar de beste luxe resorts. Voor u alleen de keuze naar welke bestemming u wilt gaan en wij doen de rest. Een mooi voorbeeld zijn de luxe resorts op de Malediven.

Luxe resorts Malediven

Velassaru Maldives - Malediven   Constance Moofushi Resort   One & Only Reethi Rah Malediven

luxe zomervakantie

Voor een luxe zomervakantie heeft Silverjet Vakanties voor u de beste resorts en hotels uitgekozen. Zo zijn ze geselecteerd op de uitstekende services, ideale ligging, luxe en comfort zoals u van ons bent gewend. Tijdens een luxe zomervakantie met uw partner of het hele gezin komt u helemaal tot rust. Uw vakantie wordt tot in de puntjes voor u verzorgd; Travel in Style - The Silverjet Way!

luxe vakantieresorts

Silverjet Vakanties selecteert de beste luxe vakantieresorts. Wist u dat al onze luxe vakantieresorts persoonlijk worden bezocht? Wij, Silverjet Vakanties, tonen alleen de beste en luxe vakantieresorts aan u met hoge kwaliteitseisen. Denk hierbij aan een goede ligging met adembenemend uitzicht, uitstekende services en riante suites.

luxe vakantievilla

Alle luxe en comfort van thuis maar dan op een ideale vakantiebestemming in uw gekozen luxe vakantievilla. Silverjet Vakanties selecteert daarbij alleen de beste vakantievilla's. Zo heeft u alle luxueuze voorzieningen van thuis en kunt u daarnaast genieten van alle bijkomende luxe, zoals een eigen privéterras, jacuzzi, zwembad of ga wandelend naar uw eigen privé strand.  

luxe vakantieoorden

Met zorg selecteert Silverjet Vakanties al meer dan 20 jaar de beste luxe vakantieoorden met daarbij de mooiste hotels en resorts. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel, zodat u alleen maar hoeft te genieten van het vooruitzicht op een exclusieve en compleet verzorgde vakantie.