Local Colours
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Boutique Hotels

Boutique Hotels van Local Colours

Wanneer heeft u voor het laatst écht genoten van pure rust en ontspanning? Zelfs op vakantie komen we vaak maar moeilijk los van de dagelijkse hectiek en oprecht genieten blijkt meestal een hele opgave. Graag laten wij u kennis maken met veel kleine maar veelal unieke boutique hotels met een eigen karakter, vaak gelegen in een natuurlijke omgeving, ver weg van alle drukte.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Klik hier om ons volledige aanbod te bekijken.

Boutique hotels / kleinschalige hotels

Als u op zoek bent naar een unieke en persoonlijke hotelervaring, dan is een boutique hotel de perfecte keuze voor u.
Boutique hotels zijn kleinschalige hotels met een sterk gevoel voor stijl en design. Ze bieden een unieke en persoonlijke ervaring aan hun gasten door hun zorgvuldig ontworpen inrichting en sfeer. Boutique hotels hebben vaak een specifiek thema of concept en bieden een hoge mate van aandacht voor detail en service. Als u houdt van een intieme sfeer en een gepersonaliseerde ervaring, dan is een boutique hotel zeker de juiste keuze voor u.

Kleinschalige hotels zijn ook geweldige opties als u op zoek bent naar een intieme en persoonlijke ervaring. Kleinschalige hotels bieden vaak een gezellige en authentieke ervaring aan gasten, omdat het personeel in staat is om meer aandacht te besteden aan de individuele behoeften van elke gast. In particulier bezit en vaak gerund in familieverband, bieden kleinschalige hotels een warm en gastvrij gevoel, in tegenstelling tot de grootschalige en onpersoonlijke hotels die u vaak ziet.

Dus, als u op zoek bent naar een unieke en persoonlijke hotelervaring, dan is een boutique hotel of kleinschalig hotel zeker de juiste keuze voor u. Geniet van de intieme sfeer en persoonlijke service van deze hotels en ontdek een nieuwe wereld van reizen en gastvrijheid. Boek nu uw verblijf in een boutique hotel of kleinschalig hotel en maak uw reis onvergetelijk!

Onze boutique hotels per land:

 • Wat is de betekenis van een boutique hotel?

  Een boutique hotel is kleinschalig, maar wel met veel luxe, een heel eigen karakter, intieme sfeer en een uitstekende service welke u van Silverjet Vakanties mag verwachten.

  Zoekt u een hotel om met de kinderen op vakantie te gaan? Of wilt u juist met zijn tweeën? Verder kunt u denken aan Design hotels of juist Boutique- of Heritage hotels.

   

 • Waarom kiest u voor een boutique hotel van Local Colours?

  Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.

  Met uw vakantie in een van de Local Colours hotels geniet u van de Silverjet voordelen.

  Silverjet Vakanties is toonaangevend specialist in luxe vakanties. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties met een hoog serviceniveau.

  Bovendien kunt u vertrekkend vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge. Bij aankomst op uw vakantiebestemming is tevens uw privétransfer altijd inbegrepen, tenzij u gekozen heeft voor een accommodatie inclusief huurauto, dan staat deze voor u gereed.