Oceania Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Oceania Cruises

5* Oceania Cruises

Oceania Cruises biedt een unieke reiservaring voor degenen die houden van kleinschalige schepen en verfijnd dineren. Met een focus op authentieke bestemmingen en een intieme sfeer aan boord, is Oceania Cruises de ideale keuze voor de veeleisende reiziger.

De Schepen van Oceania

Twee verschillende scheepsklasses

Oceania vaart met twee verschillende scheepsklasses: vier schepen voor maximaal 680 gasten en twee schepen voor maximaal 1250 gasten. Deze kleinschalige schepen bieden een intieme en persoonlijke reiservaring.

Introductie van de Vista

In 2023 voegde Oceania een gloednieuw paradepaardje toe aan haar vloot: de Vista. Dit schip biedt plaats aan maximaal 1200 gasten en vaart op fantastische routes. De Vista is stijlvol en elegant ingericht, met een klassiek tintje.

Aanleggen in Historische Centra

Voordelen van aanleggen in het centrum

Een uniek kenmerk van Oceania Cruises is dat de schepen vaak tot laat in de avond in een mooie bestemming blijven liggen. Dit geeft u de mogelijkheid om in de avonduren pittoreske straatjes te verkennen of aan land te dineren.

Shuttlebus-service

Wanneer een schip verder van het centrum ligt, biedt Oceania een shuttlebus-service aan. Hierdoor kunt u eenvoudig en comfortabel het stadscentrum bereiken.

Unieke Vaarroutes

Overnachten in havens

Sommige routes van Oceania Cruises omvatten overnachtingen in havens. Dit geeft u de kans om de bestemming op uw gemak te verkennen, zowel overdag als 's avonds.

Routes met meerdaagse stops

Er zijn ook routes waarbij het schip twee dagen in een haven ligt, zodat u alle tijd heeft om de bestemming te ontdekken en te genieten van de lokale cultuur.

Culinaire Ervaringen aan Boord

Grand Dining Room

Aan boord van elk schip kunt u dineren in de Grand Dining Room. Deze eetzaal biedt een stijlvolle en verfijnde setting voor uw maaltijden, met een menu dat varieert van internationale gerechten tot lokale specialiteiten.

Specialiteitenrestaurants

Naast de Grand Dining Room zijn er diverse specialiteitenrestaurants aan boord. Deze restaurants zijn inbegrepen in uw cruise en bieden een culinaire ervaring die zijn weerga niet kent.

Lokale Gastronomie

Chef's market en lokale gerechten

Wanneer de schepen nabij een gastronomische regio varen, kunt u aan boord genieten van lokale gerechten tijdens de chef's market. Dit geeft een extra dimensie aan uw culinaire ervaring en verbindt u met de bestemming.

Wijnselectie aan boord

De wijnselectie aan boord van Oceania Cruises is uniek en van hoge kwaliteit. Of u nu een wijnkenner bent of gewoon geniet van een goed glas wijn, de selectie zal u zeker bevallen.

Dagelijkse High Tea

Wat maakt de high tea bijzonder?

Een van de hoogtepunten van elke dag aan boord is de fameuze high tea. Deze traditionele Engelse theeceremonie wordt dagelijks gehouden en biedt een scala aan delicate hapjes en verfijnde theeën.
Dagelijks ritueel aan boord

De high tea is een dagelijks ritueel dat door veel gasten wordt gewaardeerd. Het is een moment van rust en verfijning midden op de dag.

Simply More: Extra Voordelen

Drankenpakket

Bij elke cruise ontvangt u een Simply More pakket, inclusief een drankenpakket met wijn, bier en champagne tijdens lunch en diner. Dit maakt uw culinaire ervaring compleet.

Boordtegoed en excursies

Daarnaast ontvangt u boordtegoed dat u vrij kunt besteden, of u kunt kiezen voor een aantal landexcursies. Dit geeft u de flexibiliteit om uw reis aan te passen aan uw eigen voorkeuren.

All-Inclusive Voordelen

Wat is inbegrepen in een Oceania cruise?

Een Oceania cruise is gebaseerd op volpension, wat betekent dat al uw maaltijden, koffiespecialiteiten, frisdranken en mineraalwater inbegrepen zijn. Roomservice en dineren in specialiteitenrestaurants zijn ook inbegrepen.

Voordelen van all-inclusive reizen

Het grootste voordeel van een all-inclusive reis is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten. U kunt volop genieten van uw vakantie zonder onverwachte uitgaven.

Conclusie

Oceania Cruises biedt een unieke en luxueuze manier om de wereld te ontdekken. Met kleinschalige schepen, uitzonderlijke service, culinaire hoogstandjes en een focus op authentieke bestemmingen, zorgt Oceania Cruises voor een onvergetelijke reiservaring. Of u nu kiest voor de klassieke schepen of het nieuwe paradepaardje Vista, u zult zeker genieten van de luxe en verfijning die deze cruises te bieden hebben.

Veelgestelde Vragen

 1. Wat zijn de voordelen van kleinschalige schepen? Kleinschalige schepen bieden een intieme en persoonlijke reiservaring, met meer aandacht voor detail en een hogere mate van service.
 2. Wat is inbegrepen in de prijs van een Oceania cruise? Bij een Oceania cruise zijn maaltijden, koffiespecialiteiten, frisdranken, mineraalwater, roomservice, dineren in specialiteitenrestaurants, en een klassiek alcoholisch drankenpakket tijdens lunch en diner inbegrepen. Ook krijgt u boordtegoed of excursies en een shuttlebus-service indien nodig.
 3. Welke bestemmingen worden aangedaan? Oceania Cruises vaart naar diverse bestemmingen wereldwijd, inclusief historische steden en pittoreske havens, vaak met overnachtingen en meerdaagse stops om de bestemming grondig te verkennen.
 4. Wat zijn de dinermogelijkheden aan boord? Aan boord zijn er meerdere dinermogelijkheden, waaronder de Grand Dining Room en diverse specialiteitenrestaurants die inbegrepen zijn in de cruiseprijs.
 5. Hoeveel kost een Oceania cruise? De kosten van een Oceania cruise variëren afhankelijk van de gekozen route, het type schip en de suite, maar de all-inclusive aard van de reis zorgt ervoor dat u geen onverwachte uitgaven heeft.

Inclusief bij Oceania reizen

 • Cruise op basis van volpension
 • Koffiespecialiteiten, frisdranken en mineraalwater
 • Roomservice
 • Dineren in specialiteitenrestaurants
 • Klassiek alcoholish drankenpakket tijdens lunch en diner
 • Boordtegoed ter besteding van excursies
 • Shuttlebus-service wanneer het schip buiten het centrum van een bestemming ligt
 • Wifi

Routes Oceania Cruises

VertrekSchipVanNaarRoute
29-06-2024 Oceania Vista Venetië, Italië Barcelona, Spanje Mediterranean Tapestry
14-08-2024 Oceania Vista Athene, Griekenland Monte Carlo 11 dagen Yachts & Palaces
14-11-2024 Regatta Singapore Auckland Astounding Australasia
24-11-2024 Oceania Riviera Istanbul, Turkije Dubai, Verenigde Arabische Emiraten Song of the Sands
05-12-2024 Oceania Vista Miami, USA Miami, USA Tropical Connaisseur
27-01-2025 Oceania Riviera Hong Kong Tokio Eternal Eastern Empires
09-03-2025 Oceania Vista Miami (Florida), USA Miami (Florida), USA Idyllic West Indies
21-03-2025 Oceania Riviera Hong Kong, China Tokyo, Japan Far East Fascination
03-04-2025 Regatta Singapore Singapore Malay Peninsula Treasures
22-05-2025 Nautica Kaapstad, Zuid-Afrika Barcelona, Spanje Africa Navigator
08-06-2025 Allura Athene, Griekenland Istanbul, Turkije Maiden Voyage Athens to Istanbul
10-06-2025 Oceania Riviera Whittier, Alaska Vancouver, Canada Alaskan Accolades
15-06-2025 Oceania Vista Londen, Verenigd Koninkrijk Osla, Noorwegen Fairytale Isles & Fjords
17-07-2025 Allura Istanbul, Turkije Rome, Italië Sultans & Sunshine
16-09-2025 Allura Lissabon, Portugal New York, USA Cosmopolitan Crossing
03-10-2025 Oceania Vista Athene, Griekenland Monte Carlo, Monaco Greco-Roman Echoes
29-10-2025 Allura Montreal, Canada Miami (Florida), USA Colorful East Coast

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: