Luxe private jet
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Vliegen per luxe private jet

Luxe en Exclusiviteit

Heeft u er wel eens aan gedacht dat vliegen per luxe private jet daar perfect bij past?

U vliegt vanaf de luchthaven die u zelf het beste past en daar vertrekt u vanaf een plek waar alleen u en uw medereizigers komen. Geen grote groepen mensenbij elkaar, geen chaos bij het boarden, maar een exclusieve check in voor u alleen. Aangename bijkomstigheid, u hoeft slechts kort voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn.

Met een Privé jet bepaalt u zelf de vertrektijden

U bepaalt zelf de vertrektijd, zowel voor de heen- als voor de terugvlucht en natuurlijk de dag waarop u wilt vliegen. Alles wordt in het werk gesteld om de vluchten geheel naar uw eigen wensen uit te voeren. Zelfs tot aan de catering aan boord, waarvan u zelf aangeeft wat u onderweg ter beschikking wilt hebben. Houdt u van een goed glas wijn, champagne, een bepaald bier of toch liever een frisse versnapering, u geeft vooraf door wat uw wensen zijn en er wordt invulling aan gegeven.
 

 

Kortom, vliegen met maximale privacy, met alleen uw eigen reisgenoten en volledige flexibiliteit in alle facetten. Dat is ook Silverjet!

Wij bieden, in samenwerking met onder andere onze gerenommeerde partner Aerodynamics Private Jets, moderne en luxe jets voor 4 tot 30 personen, waarmee alle luchthavens snel en uitermate comfortabel bereikbaar zijn. Zeker als u met meerdere personen reist dan zou de prijs van vliegen met een private u zomaar mee kunnen vallen. Vraag er eens naar bij onze Luxury Travel Consultants, zij helpen u graag met het uitzoeken van de mogelijkheden.

Silverjet Vakanties beveelt u deze ultieme vorm van vliegen van harte aan!

Vliegen per Prive Jet  Vliegen met een prive vliegtuig  Vliegen met een private Jet

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: