St. Maarten
Landinformatie   |   Aanbevelingen   |   Hotelvoorzieningen   |   Tips

Luxe vakanties St. Maarten

St. Maarten, één eiland, twee sferen. Hier grenst Nederland zowaar aan Frankrijk! Een versmelting van sporen uit het Nederlandse verleden, France chic en een tropische ambiance met fijne stranden.

 • ActiveHideawayWellnessVilla

  Belmond La Samanna

  Deluxe

  Baie Longue - St. Maarten

  Algemeen
  Exterieur
  Exterieur
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Lobby/openbare ruimte
  Sport en Spel
  Honeymoon
  Uitzicht
  Strand
  Strand
  Ambiance
  Ambiance
  ActiveHideawayWellnessVilla

  La Samanna is het meest exclusieve hotel op St. Maarten. Door de rustige ligging en de persoonlijke service heeft het veel terugkerende gasten. Een charmant hotel waar u een comfortabele en ontspannen vakantie zult genieten.

  The Leading Hotels Of The World
  Bekijk ›

  v.a. € 3.668, - p.p.


  12-nov-2021
  7 nachten
  2 personen
  Deluxe Kamer
  Logies & ontbijt
  Inclusief vlucht

  Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20kg bagage
  Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf, Eindhoven of Brussel
Kies uw reisklasse ↑

Landinformatie

Het Nederlandse St. Maarten en het Franse St. Martin beslaan het kleinste landoppervlakte ter wereld dat verdeeld is in twee naties. Ondanks verschillen in cultuur leidt deze symbiose al meer dan drie eeuwen tot een harmonieuze samenleving.

Het dichter bevolkte Nederlandse deel in het zuiden biedt een kleurrijke diversiteit van bevolkingsgroepen. De hoofdstad Phillipsburg heeft naast sporen uit een Nederlands verleden vele gezellige winkeltjes ten dienste van de dagelijks binnenvarende cruiseschepen.

Het dunner bevolkte Franse deel in het noorden van het eiland is rustiger en een kleurrijke samensmelting van Franse en Caribische invloeden, wat tot uiting komt in pittoreske plaatsen, lokale markten en haute cuisine. U kunt hier verblijven in een van de beste hotels van het eiland, Belmond La Samanna, ten westen van Marigot, de hoofdstad van het Franse gedeelte.


Hotelvoorzieningen

Op St. Maarten kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclub. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur
De hotels op St. Maarten bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Combi St. Maarten & St. Barth
Leer de échte betekenis van het Franse ‘joie de vivre’ kennen tijdens deze combinatiereis. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.