Ontspannen op reis
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

VIP Centre Schiphol

Wilt u in alle rust en geheel ontspannen vanaf Schiphol vliegen dan raden wij u het uitermate exclusieve VIP Centre Schiphol aan. In één van de VIP Lounges, geheel voor alleen uw reisgezelschap beschikbaar, wacht u onder het genot van luxe hapjes en drankjes op het vertrek van uw vlucht. Hier wordt ook de check-in, de paspoortcontrole en de bagage afhandeling voor u verzorgd. Als het tijd is om te gaan instappen vindt in deze lounge exclusief voor u de veiligheidscontrole plaats en daarna wordt u vanuit hier in stijl, per luxe limousine, naar het vliegtuig gebracht. Reserveren kan tot 48 uur voor vertrek. Exclusiviteit ten top!

U kunt een aanvraag voor het VIP Centre Schiphol doen in combinatie met de reis die u bij ons boekt.

Onlangs is het VIP centre grondig gerenoveerd en sindsdien ademt het Nederlands erfgoed en design. De internationaal gerenommeerde ontwerpstudio van Marcel Wanders nam het interieur voor zijn rekening. Gasten van het VIP centre ervaren de Nederlandse cultuur en geschiedenis met iconisch design, schilder- en kunstwerken die historisch dan wel hedendaags zijn. Iedere lounge en suite kreeg een eigen sfeer of thema.

VIP Centre Schiphol


VIP centre SchipholProfessioneel team

Het uiterst vriendelijke team ontvangt u met alle egards in het VIP Centre en brengt u naar één van de exclusieve VIP lounges. Terwijl u zich ontspant, checken zij u in voor uw vlucht en staan ze stand-by voor het geval u extra wensen heeft.

Verblijf in de lounge

In uw lounge kunt u zich afsluiten van de dagelijkse drukte en kunt u genieten van quality time met uw reisgezelschap. Eten en drinken is inbegrepen en het VIP Centre biedt een wisselend aanbod vol verse ingrediënten. Daarnaast heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod internationale kranten en magazines.

Voorbereidingen voor de vlucht

De paspoortcontrole vindt plaats in het VIP Centre en ook uw bagage wordt door het VIP centre naar uw vliegtuig gebracht. Het team houdt uw vlucht in de gaten en haalt u op uit de lounge als het tijd is om te vertrekken. Zij begeleidt u door de privé security controle van het VIP Centre en vervolgens brengt zij u met een luxe auto naar het vliegtuig.

Exclusieve faciliteiten

Naast het uitgebreide food- en beverage aanbod biedt het VIP Centre een groot aantal aanvullende diensten. Zo kunt u er douchen, gebruik maken van de wellness service van XpresSpa en van de GASSAN personal shopping service en  heeft  u de beschikking over een excellent wifi netwerk. Bovendien staat het VIP Centre in directe verbinding met het winkelgebied op de luchthaven. Vanuit het VIP Centre kunt u uw inkopen dus nog doen om daarna ook weer rechtstreeks terug te kunnen keren in de lounge.

Let op!

Houdt u er rekening mee dat reserveren voor dit VIP Centre kan tot uiterlijk 48 uur voor vertrek!

Ook aan de kinderen is gedacht: er is een baby verschoonruimte, er is speelgoed en er zijn game consoles. Daarnaast beschikt het VIP Centre over een iPad, een MacBook en powerbanks die u tijdens uw verblijf kunt gebruiken.

Meer informatie
Wenst u meer informatie te ontvangen over het reserveren van het VIP Centre dan kunt u contact opnemen met onze Luxury Travel Consultants. U kunt contact opnemen via tel. 055-357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl. Wij helpen u graag!

Wij raden u deze exclusieve lounge van harte aan!