Ontspannen op reis
VIP Centre Schiphol

VIP Centre Schiphol

Start uw reis geheel ontspannen en in alle rust in het VIP centre Schiphol. Deze service biedt u de meest exclusieve manier van reizen vanaf Schiphol. Doordat het VIP centre gescheiden is van de vertrekterminal, gaat alle hectiek hier volledig langs u heen.

Onlangs is het VIP centre grondig gerenoveerd en sindsdien ademt het Nederlands erfgoed en design. De internationaal gerenommeerde ontwerpstudio van Marcel Wanders nam het interieur voor zijn rekening. Gasten van het VIP centre ervaren de Nederlandse cultuur en geschiedenis met iconisch design, schilder- en kunstwerken die historisch dan wel hedendaags zijn. Iedere lounge en suite kreeg een eigen sfeer of thema.

VIP-Centre  VIP Centre  VIP Centre
 

VIP Centre Schiphol


Professioneel team
Het uiterst vriendelijke team ontvangt u met alle egards in het VIP centre en brengt u naar één van de exclusieve VIP lounges. Terwijl u zich ontspant, checken zij u in voor uw vlucht en staan ze stand-by voor het geval u extra wensen heeft.

Verblijf in de lounge
In uw lounge kunt u zich afsluiten van de dagelijkse drukte en kunt u genieten van quality time met uw reisgezelschap. Eten en drinken is inbegrepen en het VIP centre biedt een wisselend aanbod vol verse ingrediënten. Daarnaast heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod internationale kranten en magazines.

Voorbereidingen voor de vlucht
De paspoortcontrole vindt plaats in het VIP centre en ook uw bagage wordt door het VIP centre naar uw vliegtuig gebracht. Het team houdt uw vlucht in de gaten en haalt u op uit de lounge als het tijd is om te vertrekken. Zij begeleidt u door de privé security controle van het VIP centre en vervolgens brengt zij u met een luxe auto naar het vliegtuig.

Exclusieve faciliteiten
Ook kunt u in het VIP centre terecht voor een uitgebreide wellness service en een douche en uiteraard is er een excellent wifi netwerk. Bovendien staat het VIP centre in directe verbinding met het winkelgebied op de luchthaven. Vanuit het VIP Centre kunt u uw inkopen dus nog doen om daarna ook weer rechtstreeks terug te kunnen keren in de lounge. 

Meer informatie
Wenst u meer informatie te ontvangen over het reserveren van het VIP Centre dan kunt u contact opnemen met onze Luxury Travel Consultants. U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl. Wij helpen u graag!

Wij raden u deze exclusieve lounge van harte aan!