Ontspannen op reis
Silverjet

VIP Centre Schiphol

Start uw reis geheel ontspannen en in alle rust in het VIP centre Schiphol. Deze service biedt u de meest exclusieve manier van reizen vanaf Schiphol. Doordat het VIP centre gescheiden is van de vertrekterminal, gaat alle hectiek hier volledig langs u heen.

Onlangs is het VIP centre grondig gerenoveerd en sindsdien ademt het Nederlands erfgoed en design. De internationaal gerenommeerde ontwerpstudio van Marcel Wanders nam het interieur voor zijn rekening. Gasten van het VIP centre ervaren de Nederlandse cultuur en geschiedenis met iconisch design, schilder- en kunstwerken die historisch dan wel hedendaags zijn. Iedere lounge en suite kreeg een eigen sfeer of thema.

VIP-Centre Schiphol  VIP Centre Schiphol  VIP Centre Schiphol
 

VIP Centre Schiphol


Professioneel team
Het uiterst vriendelijke team ontvangt u met alle egards in het VIP centre en brengt u naar één van de exclusieve VIP lounges. Terwijl u zich ontspant, checken zij u in voor uw vlucht en staan ze stand-by voor het geval u extra wensen heeft.

Verblijf in de lounge
In uw lounge kunt u zich afsluiten van de dagelijkse drukte en kunt u genieten van quality time met uw reisgezelschap. Eten en drinken is inbegrepen en het VIP centre biedt een wisselend aanbod vol verse ingrediënten. Daarnaast heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod internationale kranten en magazines.

Voorbereidingen voor de vlucht
De paspoortcontrole vindt plaats in het VIP centre en ook uw bagage wordt door het VIP centre naar uw vliegtuig gebracht. Het team houdt uw vlucht in de gaten en haalt u op uit de lounge als het tijd is om te vertrekken. Zij begeleidt u door de privé security controle van het VIP centre en vervolgens brengt zij u met een luxe auto naar het vliegtuig.

Exclusieve faciliteiten

Naast het uitgebreide food- en beverage aanbod biedt het VIP centre een groot aantal  aanvullende  diensten.  Zo  kunt  u  er  douchen,  gebruik  maken  van  de wellness service van XpresSpa en van de GASSAN personal shopping service en  heeft  u  de  beschikking  over  een  excellent  wifi  netwerk.  Bovendien  staat het VIP  centre  in  directe  verbinding  met  het  winkelgebied  op  de  luchthaven. Vanuit het VIP centre kunt u uw inkopen dus nog doen om daarna ook weer rechtstreeks terug te kunnen keren in de lounge.

Ook aan de kinderen is gedacht: er is een baby verschoonruimte, er is speelgoed en er zijn game consoles. Daarnaast beschikt het VIP centre over een iPad, een MacBook en powerbanks die u tijdens uw verblijf kunt gebruiken.

Meer informatie
Wenst u meer informatie te ontvangen over het reserveren van het VIP Centre dan kunt u contact opnemen met onze Luxury Travel Consultants. U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl. Wij helpen u graag!

Wij raden u deze exclusieve lounge van harte aan!

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: