Boutique hotels Montenegro
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Boutique hotels in Montenegro

Boutique Hotels van Local Colours

Historische charme

Boutique hotels in Montenegro zijn relatief nieuw en hun aantal groeit in populariteit vanwege de ongerepte natuur, de prachtige Adriatische kustlijn en de historische steden van het land. Veel boutique hotels in Montenegro zijn gevestigd in gerestaureerde historische gebouwen, zoals Venetiaanse villa's, middeleeuwse forten en Ottomaanse herenhuizen, waardoor een unieke mix van architectuur en moderne inrichting ontstaat. Ze zijn gelegen in de belangrijkste toeristische bestemmingen, zoals Budva, Kotor, en Herceg Novi. Gasten van deze hotels kunnen vaak genieten van een adembenemend uitzicht op de Adriatische Zee en de omliggende bergen.


    Onze boutique hotels in Montenegro bieden stijlvolle en moderne kamers, uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor een comfortabel verblijf. De hotels hebben een eigen restaurant en bar, waar gasten kunnen genieten van lokale en internationale gerechten en wijnen. Veel boutique hotels in Montenegro bieden ook wellness-faciliteiten, zoals spa-behandelingen en massages, evenals verschillende recreatieve activiteiten, zoals wandelen, zeilen en kajakken.

    De boutique hotels in Montenegro bieden een unieke en persoonlijke ervaring aan gasten die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, comfort en lokale cultuur.

    Onze boutique hotels per land: