Boutique hotels Spanje
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Boutique hotels in Spanje

Boutique Hotels van Local Colours

Authentiek en trendy

Bent u op zoek naar een unieke en onvergetelijke ervaring in Spanje? Overweeg dan een verblijf in een boutique hotel! Deze charmante accommodaties bieden een authentieke en persoonlijke benadering van gastvrijheid en service, waardoor u zich meteen thuis voelt. Geniet van de intieme sfeer en laat u verrassen door de unieke kenmerken van elk boutique hotel. Van trendy design tot historische gebouwen, er is voor ieder wat wils. U zult versteld staan van de aandacht voor detail en de passie van de hoteliers om uw verblijf onvergetelijk te maken.


    Boutique hotels in Spanje zijn veelal gevestigd in historische gebouwen, zoals gerestaureerde kloosters, landhuizen, boerderijen en herenhuizen, die zijn omgebouwd tot accommodatie. Deze hotels hebben een uniek karakter en charme door hun stijlvolle en sfeervolle inrichting.

    De locaties van deze hotels zijn ook divers, van stedelijke omgevingen zoals Marbella of Ibiza stad tot landelijke gebieden zoals Andalusië en het binnenland van Mallorca. Veel kleinschalige hotels in Spanje zijn ook gelegen in de buurt van de kust en bieden een prachtig uitzicht op de zee.

    Gasten van kleinschalige hotels in Spanje kunnen vaak genieten van heerlijke lokale gerechten en wijnen in het restaurant van het hotel. Bovendien bieden veel hotels ook speciale diensten zoals spa-behandelingen, kooklessen en wijnproeverijen om de gasten te helpen de lokale cultuur te ontdekken en te ervaren.

    Onze boutique hotels per land: