Boutique hotels Kroatië
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Boutique hotels in Kroatië

Boutique Hotels van Local Colours

Tijdloos en karaktervol

Boutique hotels in Kroatië zijn in opkomst en bieden reizigers de mogelijkheid om te genieten van ongerepte natuur, historische steden en de rijke cultuur van het land in een luxueuze en stijlvolle omgeving. Veel boutique hotels in Kroatië zijn gevestigd in historische gebouwen, zoals gerestaureerde paleizen, kloosters en boerderijen, die zijn omgebouwd tot elegante en charmante accommodaties.


    De door ons geselcteerde boutique hotels in Kroatië zijn te vinden in belangrijke toeristische bestemmingen, zoals Istrië en Hvar. Gasten van deze hotels kunnen vaak genieten van een prachtig uitzicht op de Adriatische Zee en de omliggende bergen.

    De kamers in boutique hotels in Kroatië zijn meestal modern en stijlvol ingericht, en bieden hoogwaardige voorzieningen zoals airconditioning, wifi en flatscreen-tv's. De hotels hebben een eigen restaurant waar gasten kunnen genieten van lokale gerechten en wijnen. Sommige boutique hotels in Kroatië bieden ook wellness-faciliteiten zoals spa-behandelingen, yogalessen en fitnesscentra.

    Boutique hotels in Kroatië zijn over het algemeen gericht op het bieden van een persoonlijke en intieme ervaring aan hun gasten, met een sterke focus op gastvrijheid en service. Ze zijn ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, comfort en lokale cultuur tijdens hun verblijf in Kroatië.

    Onze boutique hotels per land: