Executive Lounge
Silverjet

Executive Lounge standaard inbegrepen

Op Schiphol,  Eindhoven,  Düsseldorf  en  Brussel  Airport

Wij doen er alles aan om uw reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Daarbij past een relaxte start van uw reis in een ontspannen en rustige omgeving.

Aspire lounge - Eindhoven  Executive lounges  Amsterdan, Dusseldorf, Brussel en Eindhoven
 

Silverjet Vakanties biedt u daarom gratis toegang tot de Executive Lounge op Schiphol, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel Airport indien u een compleet arrangement (vlucht+hotel+transfer heeft geboekt. Geniet van rust en ruimte en van gratis drankjes, hapjes en diverse dagbladen.

Wilt u voor uw terugvlucht naar huis ook gebruik maken van deze extra service? Op veel bestemmingen over de gehele wereld kunnen wij toegang tot de lounge op de luchthaven van vertrek voor u reserveren. Daar waar wij een lounge reservering voor u kunnen maken bieden wij u deze aan voor de vaste prijs van €25,- per persoon (baby’s zijn gratis), ongeacht de luchthaven vanwaar u vertrekt.
 
Een Silverjet vakantie, comfortabel en ontspannen!

 

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: