Op het Knooppunt van Europa en Afrika

Op het Knooppunt van Europa en Afrika

Op het knooppunt van Europa & Afrika

Combineer een bezoek aan het authentieke Gozo met het levendige Malta

  

Dag 1: Amsterdam - Gozo
U vliegt rechtstreeks naar het Maltezer hoofdeiland, waar u in de loop van de dag zult aankomen. Per privétransfer wordt u naar de haven van Cirkewwa gebracht, waar u op de ferry naar het eiland Gozo stapt. De overtocht naar Gozo duurt ongeveer 25 minuten. Hier vervolgt u uw reis per privétransfer naar het stijlvolle Kempinski San Lawrenz, waar u drie nachten zult verblijven.
Dag 2-3: Gozo
Naast het hoofdeiland Malta is Gozo het enige andere bewoonde eiland van de archipel. Het beslaat niet meer dan 67 km² en het is er groener en heuvelachtiger dan op Malta. De 43-kilometer lange kustlijn is soms ruig en soms lieflijk en biedt tal van mooie strandjes. Dezer dagen heeft u de kans het eiland (per huurauto) te ontdekken. Bezoek de pittoreske dorpjes, de natuurlijke zoutpannen, de vele grotten of geniet van het uitzicht vanaf de eeuwenoude citadel. U kunt snorkelen in de unieke Vallei van Ghasri en duiken op één van de beste locaties ter wereld: Inland Sea. Cultuur proeven kunt u in de indrukwekkende Basiliek van de Gezegende Maagd te Ta’Pinu en de bijzondere Ggantija Tempels. Of maak een excursie naar de paradijselijke Blue Lagoon van het eilandje Comino.
Dag 4: Gozo - Malta
Vandaag wordt u teruggebracht naar het hoofdeiland, waar u voor vier nachten uw intrek neemt in het fraai gerestaureerde palazzo AX Rosselli Privilege, midden in Valletta,.
Dag 5-7: Malta
De hoofdstad Valletta biedt levendige zuidelijke rumoerigheid en een vleugje Britse beleefdheid. De havenbuurt is opgeknapt en er is een gezellige kade ontstaan. Nog niet zo lang geleden was de oude binnenstad ’s avonds nagenoeg uitgestorven, maar dat is tegenwoordig nog maar moeilijk voor te stellen. Onze lokale vertegenwoordiging biedt tal van privé excursies, waaronder een culturele stadswandeling door Valletta. Breng ook een bezoek aan de Three Cities, drie versterkte nederzettingen aan de andere kant van de Grand Harbour, te bereiken met een gondel. Die zijn minder toeristisch dan de hoofdstad en bieden een fascinerende inkijk in het authentieke Maltese leven. Een tip voor de zondagmorgen is de gezellige markt in het havenplaatsje Marsaxlokk. De karakteristieke vissersbootjes in de baai en de haven zijn echter ook op andere dagen uiterst fotogeniek.
Dag 8: Malta - Amsterdam
Na het uitchecken wordt u per privétransfer naar de luchthaven van Malta gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam.
Gozo & Malta: 8-daagse Combinatiereis

Indicatieprijs per persoon
  apr '24jun '24aug '24
okt '24

Deluxe/Comfort Kamer 

  

€1.764,- 

€1.970,-

€2.026,-

€1.970,-

Overnachtinghotels  
Gozo

Kempinski San Lawrenz

5*
MaltaAX Rosselli Privilege Hotel5*Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!
Bij de prijs is inbegrepen:
  • Vliegreis naar en van Malta incl. luchthavenbelastingen.
  • Executive Lounge op Schiphol.
  • Transfers naar en van de hotels op dag 1,4 en 8.
  • 7 overnachtingen op basis van logies/ontbijt: 3 nachten op Gozo in een Deluxe Kamer, 4 nachten op Malta in een Comfort Kamer.
Toeslagen per boeking: reserveringskosten € 35,00, Calamiteitenfonds € 2,50.
Toeslagen per persoon: SGR-bijdrage € 5,00.
Ter plaatse te voldoen: Citytax € 3,50 p.p.
U kunt deze reis ook inclusief huurauto boeken. Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze luxury travel consultants.
Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.


Reisvoorstel aanvragen

Wilt u de rondreis "Op het Knooppunt van Europa en Afrika" boeken? Of heeft u vragen over deze roundreis? Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in het onderstaande veld in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestemming:
Hotelnaam:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Budget:
Heeft u een airline voorkeur?
Voorkeur:
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Bent u flexibel in reisdata?
Aanhef:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: