Mykonos & Santorini

Mykonos & Santorini


De Cycladen zijn misschien wel de bekendste eilandengroep van Griekenland. Volgens de overleveringen zouden ze hun naam te danken hebben aan de cirkel (kyklos) die ze vormen om het heilige eiland Delos. Na overheersing door Perzen, Venetianen en Turken zijn de eilanden sinds 1830 deel van Griekenland. In deze reis combineert u de twee beroemdste van de ruim 50 eilanden: Het mondaine Mykonos met bruisend uitgaansleven en Santorini met haar spectaculaire landschap een van de meest gefotografeerde eiland ter wereld.

Mykonos  Santorini  Santorini

Dag 1: Amsterdam - Mykonos
U vliegt met Transavia naar het eiland Mykonos. Aldaar aangekomen volgt een privétransfer naar het Mykonos Ammos Hotel aan het strand van Ornos, waar u 4 nachten zult verblijven.

Dag 2-4: Mykonos
Mykonos is beroemd vanwege zijn prachtige stranden waar u heerlijk kunt luieren, zwemmen of verschillende watersporten beoefenen. De hoofdstad Mykonos-stad is geliefd vanwege het netwerk van smalle straatjes en steegjes met restaurants, boetieks, kunstgaleries en vele verschillende mogelijkheden tot vertier. Het uitgaansleven is hier bijzonder levendig met gezellige terrasjes, intieme barretjes en bekende discotheken. U kunt ook een dagexcursie maken naar het heilige eiland Delos met imposante ruïnes van tempels en andere bouwwerken uit de oudheid.

Dag 5: Mykonos - SantoriniCombi Santorini Mykonos
Vandaag wordt u naar de haven van Mykonos gebracht vanwaar u per snelle ferry in ca. 2,5 uur naar Santorini vaart. Voordat de ferry hier aanlegt kunt u al genieten van het landschap dat is ontstaan door een vulkaanuitbarsting zo’n 1600 jaar v. Chr. Na aankomst in de haven van Santorini volgt een privétransfer naar het Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites, waar u 3 nachten zult verblijven.

Dag 6-7: Santorini
Op Santorini komen alle schoonheidsidealen van Griekenland bij elkaar. Vooral het landschap aan de westkant van het eiland is erg imposant met de uit zee oprijzende, steile klippen waarvan de toppen worden gesierd door helderwitte huisjes. Het pittoreske plaatsje Oia is populair om te genieten van een romantische zonsondergang. Aan de oostkust vindt u brede stranden met gezellige restaurants.

Dag 8: Santorini - Amsterdam
In de loop van de dag wordt u per privétransfer naar de luchthaven van Santorini gebracht. Vanaf hier vliegt u terug naar Amsterdam.


Mykonos & Santorini, 8-daagse Combinatiereis

Indicatieprijs per persoon     mei jun aug
okt
Tweepersoonskamer      € 1.702,- € 2.505,- € 2.808,- € 1.725,-

Overnachtinghotels    
Mykonos Mykonos Ammos Hotel 4* Deluxe
Santorini Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites 5*


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!


Bij de prijs is inbegrepen:

- Vliegreis naar Mykonos en van Santorini.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Privétransfers: op dag 1 van de luchthaven van Mykonos naar Mykonos Ammos Hotel, op dag 5 van Mykonos Ammos Hotel naar de haven van Mykonos en van de haven van Santorini naar Ambassador Aegean, op dag 8 van Ambassador Aegean naar de luchthaven van Santorini.
- Op dag 5 ferry overtocht van Mykonos naar Santorini.
- 7 Overnachtingen waarvan 4 nachten in Mykonos Ammos Hotel in een Tweepersoonskamer op basis van logies/ontbijt en 3 nachten in Ambassador Agean in een Luxury Suite ook op basis van logies/ontbijt.

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze luxury travel consultants.

Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Terug naar het overzicht

Reisvoorstel aanvragen

Wilt u de rondreis "Mykonos & Santorini" boeken? Of heeft u vragen over deze roundreis? Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in het onderstaande veld in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestemming:
Hotelnaam:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Budget:
Aanhef:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: