Emerald Cruises
Silverjet

5* Emerald Cruises

Genieten van Europa’s mooiste wijngebieden en valleien? Emerald biedt u hiervoor state-of-the-art rivierschepen, waar u grenzeloos kunt genieten van al het moois dat de Europese rivieren u te bieden hebben. Ontdekt u liever de wijde oceaan dan is het ‘superjacht’ Azzurra, geschikt voor slechts 100 gasten, een uitstekende keuze!

Inclusief bij Emerald Cruises:

  • Cruise op basis van halfpension, aangevuld met diverse lunches
  • Een selectie van wijnen en andere drankjes tijdens de lunch en het diner
  • Per bestemming een landexcursie (begeleide wandeling, fietstocht of busexcursie)
  • Roomservice
  • Wifi

Schepen:

Of het nu de Donau, de Moezel, de Rhône of Douro is, als u kiest voor de comfortabele en moderne riviercruiseschepen van Emerald weet u zeker dan u een heerlijke cruisevakantie zult ervaren. U vaart deels overdag. Op deze manier kunt u al varend van prachtige panorama’s genieten. Bergtoppen, lieflijke dorpjes en wijngaarden wisselen elkaar af. Regelmatig legt het schip aan en kunt u onder deskundige en bevlogen leiding een mooie wandeling of excursie gaan maken. Uiteraard behoren de Unesco Werelderfgoed-sites ook tot de plaatsen die u bezoekt vanuit uw drijvende hotel.

Daarnaast zijn er diverse riviercruises met een specifiek thema, bijvoorbeeld op het gebied van cultuur of gezondheid. Silverjet biedt uitsluitend suites aan met een (inpandig) balkon, zodat u ook vanuit uw eigen kamer kunt genieten van al het moois op de oevers van de rivier.

En dan de spiksplinternieuwe Emerald Azzura, een ‘superjacht’, 110 meter lang en geschikt voor 100 levensgenieters. Met indrukwekkende faciliteiten als een ‘infinity pool’, een fitness ruimte, ruime spa en uiteraard aantrekkelijke zitjes aan dek, waar u uw medepassagiers ontmoet en ongetwijfeld veel gezellige avonduurtjes zult beleven.

Aan boord (van welke Emerald-schip dan ook) is het gezelschap klein. Hierdoor ontstaat een intieme en persoonlijke sfeer, die er voor zorgt dat u zich meteen thuis voelt. Als gast geniet u van uitstekende maaltijden. De internationale gerechten zijn door top-chefs bereid en tijdens lunch en diner zijn ook een selectie aan wijnen en andere drankjes inbegrepen.


Specificatie schepen:

Rivierschepen - 180 gasten (51 crew) - verschillende bouwjaren
Emerald Azzurra - 100 gasten (64 crew) - bouwjaar 2022

Azzurra Terrace Suite

River Cruiseship Pool

Dining

Azzurra Exterior

River Cruiseship

Azzurra Pool