Emerald Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Emerald Cruises

5* Emerald Cruises

Genieten van Europa’s mooiste wijngebieden en valleien? Emerald biedt u hiervoor state-of-the-art rivierschepen, waar u grenzeloos kunt genieten van al het moois dat de Europese rivieren u te bieden hebben. Ontdekt u liever de weidse oceaan, dan bevelen we de ‘superjachten’ Emerald Azzurra en Emerald Sakara als uw boutique hotel op zee.

Of het nu de Donau, de Moezel, de Rhône of Douro is, als u kiest voor de comfortabele en moderne riviercruiseschepen van Emerald, dan weet u zeker dat u een heerlijke cruisevakantie zult ervaren. U vaart deels overdag. Op deze manier kunt u al varend van prachtige panorama’s genieten. Bergtoppen, lieflijke dorpjes en wijngaarden wisselen elkaar af. Regelmatig legt het schip aan en kunt u onder deskundige en bevlogen leiding een mooie wandeling of excursie gaan maken. Uiteraard behoren de Unesco Werelderfgoed-sites ook tot de plaatsen die u bezoekt vanuit uw drijvende hotel.

Daarnaast zijn er diverse riviercruises met een specifiek thema, bijvoorbeeld op het gebied van cultuur of gezondheid. Silverjet biedt uitsluitend suites aan met een (inpandig) balkon, zodat u ook vanuit uw eigen kamer kunt genieten van al het moois op de oevers van de rivier.

En dan de spiksplinternieuwe ‘superjachten’, 110 meter lang en geschikt voor 100 levensgenieters. Met indrukwekkende faciliteiten als een ‘infinitypool’, een fitnessruimte, ruime spa en uiteraard aantrekkelijke zitjes aan dek, waar u uw medepassagiers ontmoet en ongetwijfeld veel gezellige avonduurtjes zult beleven. In 2022 mochten de eerste gasten aan boord van de Emerald Azzurra ervaren hoe ontspanning, luxe en authentieke bestemmingen samengaan. In 2023 wordt het identieke schip Emerald Sakara aan de vloot toegevoegd. Nog meer keuze om de wereld te verkennen vanuit een luxe schip met een prachtig en modern design.  

Aan boord (van welk Emerald-schip dan ook) is het gezelschap klein. Hierdoor ontstaat een intieme en persoonlijke sfeer, die er voor zorgt dat u zich meteen thuis voelt. Als gast geniet u van uitstekende maaltijden. De internationale gerechten zijn door top-chefs bereid en tijdens lunch en diner zijn ook een selectie aan wijnen en andere drankjes inbegrepen.

Inclusief bij Emerald

  • Cruise op basis van volpension
  • Een selectie aan wijnen en andere drankjes tijdens de lunch en het diner
  • Per bestemming een landexcursie (begeleide wandeling, fietstocht of bus-excursie)
  • Roomservice
  • Wifi

Routes Emerald Cruises

VertrekSchipVanNaarRoute
30-12-2023 Emerald Sakara Bridgetown, Barbados San Jose, Puerto Rico Hidden Charms of the Caribbean
06-02-2024 Emerald Azzurra San Jose, Costa Rica Bridgetown, Barbados Discover Southern Caribbean & Central America
24-04-2024 Emerald Harmony Siem Reap, Vietnam Ho Chi Minh City, Cambodja Wonders of Vietnam, Cambodia & the Mekong
28-09-2024 Emerald Azzurra Dubrovnik, Kroatië Venetië, Italië Croatian Coast and the best of the Adriatic

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: