Luxe cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Ontdek uw droomcruise met onze 2024-25 collectie

Een wereld van luxe en ontdekking wacht op u

Ontdek de meest adembenemende bestemmingen over de hele wereld tijdens onze zorgvuldig geselecteerde zee-, rivier- en expeditiecruises. Bij Silverjet Vakanties bieden wij alleen de hoogste kwaliteit en de allerbeste service aan boord van onze geselecteerde rederijen en schepen. Maak uw reiservaring compleet door te kiezen voor een comfortabele vlucht, een luxe hotelovernachting(en), privétransfers en meer.
Wij zorgen voor uw ultieme cruise-ervaring waarin u kunt genieten van de mooiste plekken ter wereld.

5* Explora Journeys

Met plezier kondigen wij deze nieuwe rederij in het ultraluxe segment aan. Het eerste schip, de Explora I, is inmiddels in de vaart gekomen. Ook in de komende jaren zal telkens een nieuw, vrijwel identiek schip aan de vloot worden toegevoegd.

Explora Journeys

5*Deluxe Regent Seven Seas Cruises

Met Regent Seven Seas kunt u genieten van het ultieme cruisen. Zonder zorgen, relaxt, smart casual en smullend van culinaire verwennerij. U betreedt de wereld van luxe vakanties ‘on top of the top’.

Regent Seven Seas Cruises

5* Hapag-Lloyd Cruises

Al meer dan 120 jaar zet HAPAG-LLOYD Cruises nieuwe maatstaven voor luxe. De rederij onderscheidt zich door uitmuntende persoonlijke service aan boord van zeer comfortabele schepen.

Hapag-Lloyd Cruises

5* Seabourn

Seabourn kenmerkt zich naast de uitstekende kwaliteit van service en maaltijden ook door de ongedwongen sfeer aan boord en de aangename all-inclusive formule.

Seabourn

5*Deluxe Silversea

Silversea Cruises is een Europese/Italiaanse rederij voor ultieme, luxe cruisevakanties. Silversea is een wervelend succes geworden door de enorme gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel in combinatie met de all-inclusive formule.

Silversea

5*Deluxe Scenic

Alles is inclusief, van de heerlijke gerechten, de uitstekende wijnen tot een keuze uit meerdere uitstapjes aan land. Het gloednieuw paradepaardje van een heel ander kaliber is de Scenic Eclipse, wat het beste omschreven kan worden als een ‘ontdekkingsjacht’.

Scenic

5* Emerald Cruises

Het ‘superjacht’ Emerald Azzurra, geschikt voor slechts 100 gasten, is een uitstekende keuze! Ook de rivierschepen van Emerald raden wij u van harte aan.

Emerald Cruises

5* Oceania Cruises

Als u een voorkeur heeft voor kleinschalige schepen en wilt afwisselen tussen het genieten van authentieke bestemmingen en het dineren in verfijnde specialiteitenrestaurants, dan is Oceania Cruises uw rederij.

Oceania Cruises

4* Deluxe Celebrity Cruises

Celebrity Cruises staat voor moderne en Europese klasse met een uiterst verzorgde en luxe uitstraling. De schepen van Celebrity zijn met veel creativiteit en innoverend denken tot stand gekomen. Er zijn uitgebreide faciliteiten en toch blijft de intieme sfeer gewaarborgd.

Celebrity Cruises

4*Deluxe Holland America Line

Al 150 jaar lang laat Holland America Line haar gasten kennismaken met nieuwe bestemmingen en nieuwe culturen. Met middelgrote schepen bieden ze meer dan 500 reisschema’s met havens in 100 landen.

Holland America Line

Riverside Luxury Cruises

Riviercruisen met Riverside Luxury Cruises is een traktatie voor de zintuigen, waardoor u de wereld kunt zien, aanraken, voelen en er varen als nooit tevoren.

Riverside Luxury Cruises

Eersteklas service aan boord

We bieden luxueuze cruises waarin service, kwaliteit, ambiance en gastronomie een centrale rol spelen. Met een royale ruimte per gast op onze kleine tot middelgrote schepen, en een bemanning-passagier ratio van 1 op 1,5, verzekeren we u van een ongeëvenaarde service.

Culinaire belevenissen

Wat dacht u van dineren in gespecialiseerde restaurants? Veel van onze schepen zijn uitgerust met gastronomische restaurants van topkwaliteit. Afhankelijk van de rederij, zijn sommige eetgelegenheden inbegrepen, terwijl anderen een kleine extra vergoeding vereisen.

Avondvullend entertainment

Op alle zee-cruiseschepen en op bepaalde rivierschepen wordt een entertainment programma aangeboden, zodat u zichzelf iedere avond op een ‘avondje uit’ kunt trakteren. Denkt u hierbij aan spectaculaire shows, gezellige bars met livemuziek en casino’s.

Expeditiecruises

U gaat regelmatig aan land met kajaks of zodiacs, de schepen leggen dan niet aan bij de kade. Expeditiecruises bezorgen u een unieke en onvergetelijke ervaring, u komt op plaatsen waar u anders dan per schip (bijna) niet kunt komen. Voor het maken van een expeditiecruise dient u in een goede lichamelijke conditie te verkeren.

Idyllische riviercruises

Een heel andere cruise-beleving dan een zeecruise en toch ook weer niet. Want ook dit is de wereld bewonderen vanuit uw comfortabele, varende hotel. Genieten van een fenomenaal uitzicht en het maken van memorabele uitstapjes, beide vanaf uw luxe rivierschip. Rivierschepen zijn qua formaat kleiner en smaller zodat ze onder lage bruggen en door pittoreske rivieren kunnen varen.

Excursies

Als u op de diverse bestemmingen excursies wilt maken kunt u dit van tevoren bijboeken of u kunt aan boord hiervoor reserveringen maken.Voor populaire excursies is een boeking voorafgaand aan uw cruise aan te raden. In sommige gevallen zijn excursies inbegrepen, zoals bijvoorbeeld bij Regent Seven Seas Cruises en tijdens expeditie- en riviercruises. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestemming waar u aanlegt op eigen gelegenheid te verkennen (uitgezonderd expeditiecruises).

Meertalig personeel

Onze gekozen rederijen beschikken over deskundig personeel dat vloeiend Engels spreekt, zodat u zich altijd verstaanbaar kunt maken.

Speciale wensen

De door ons geselecteerde rederijen kunnen te allen tijde rekening houden met uw speciale (dieet)wensen. Denk hierbij aan een glutenvrij dieet, kosher- of suikervrije maaltijden. Bij boeking kunt u uw wensen kenbaar maken.

Medische verzorging

Aan boord van alle cruiseschepen is medisch personeel aanwezig en in de meeste gevallen ook een arts en zelfs een klein ziekenhuis. Indien u hiervan gebruik maakt, dient u de kosten hiervoor direct aan boord af te rekenen.

Meer informatie

Dit is slechts een tipje van de sluier. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie en het plannen van uw ultieme droomcruise.

Silverjet Vakanties biedt een wereld van luxe en avontuur, rechtstreeks binnen handbereik. Stap vandaag nog in en laat ons uw droomreis werkelijkheid maken.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: